Eddard Posted November 17 Posted November 17 3 hours ago, DameTime said: Baš ću obratiti pažnju kad budem prolazila ovih dana. 😁 Misliš, baš ćeš opaučiti jednu pljedžu kad budeš prolazila ovih dana, ne 😜? 1
DameTime Posted November 17 Posted November 17 3 minutes ago, Eddard said: Misliš, baš ćeš opaučiti jednu pljedžu kad budeš prolazila ovih dana, ne 😜? Pa sad moram da probam. 😁 Volim ja sve sa roštilja, tako da može neka kobasica i tako to, ako spremaju. 😁
DameTime Posted November 17 Posted November 17 4 minutes ago, Eddard said: Ne slušaš, gurmanska 😁 Kad sam ja slušala? 😁😂 1
rodriguez Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago On 11/15/2025 at 8:40 AM, Eddard said: Kakav danak neiskustvu i razočarenje u tvoje gurmanska znanja, nije ni čudo što postavljaš ove čudne slike sa nekakvim tofuom 😁. Poprilično neugledan lokal, ali postoji već decenijama, imao je uvek odličnu pljedžu. dosta zanimljivo, da me postave pred streljački vod i pitaju postoji li još leskovčanin ili ne, verovatno bi bio ustreljen jer bi odrečno mahnuo glavom ne ozbiljno nisam tamo video to baš jako dugo ako vam leskovčanin nedostaje, tom kvalitetu pljeskavice (čisto juneće meso, bez soje i suvišnih dodataka) dosta blizu prilazi "krojač" na bulevaru prekoputa one neke fensi više poslovne birotehničke ili kako se već zove večeras sam odradio uštipke u somunu sa kajmakom ljutim papričicama i vitaminskom salatom, i evo me već dva sata brekćem kao lokomotiva. kako ću da zaspim ne znam ali da je bilo dobro - jeste. 1
Recommended Posts