San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Jbg, umesto da bude egal, ovo vracanje presecene lopte za TD ce resiti utakmicu.Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 minute ago, San Epifanio said: Jbg, umesto da bude egal, ovo vracanje presecene lopte za TD ce resiti utakmicu. Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока Covek ima uzasan court vision,i nije mi jasno zasto Roman ima ovakav PC ili mozda Harbou zeli ovako,sa ovakvim napadom nikad nece uzeti SB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Ovo izvodjenje snepa je neresiv problem celu utakmicuПослато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Odose Bilsi u konferencijsko finale. ZasluzenoПослато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Sta promasi,oba QB prodala tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Ma nemoguce je igrati po ovom vetruПослато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Bills Mafia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Kakva su vam predvidjanja za vcrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Starac Bris izgleda malčice dementniji od starca Brejdija. Zato blagu prednost dajem Tampi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Hendrickson se vraca tako da Tomica ima sanse da ponovi proslu partiju i da dobaci do 3 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Uvek mi se dopada kada ovaj RB na poziciji QB izgubi meč - jednostavno ne mogu da svarim taj njegov način igre, ma koliko god to delotvorno bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 12 minutes ago, Martin Mystere said: Uvek mi se dopada kada ovaj RB na poziciji QB izgubi meč - jednostavno ne mogu da svarim taj njegov način igre, ma koliko god to delotvorno bilo. Djelotvorno je u regularnom dijelu sezone, kad je plejof i bitan mec nema ga nigdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Imali smo dvije utakmice Tampe i NO ove sezone i obe su bile ispod očekivanja, ajde ona u W1 je bila nahajpovana do Boga čini mi se kao i ova sada. Pokušavajući da sagledam realno situaciju, ona mi se čini kao najgora od ove 4 u divisional roundu, ali lako može ispasti da bude najzanimljivija jer su oba tima rupičava i imaju više mana nego ostali konkurenti osim recimo Brownsa i Ravensa. Nadam se da Chiefsi neće odmah u prvoj četvrtini raspakovati Brownse, neka cinderella priča oko Clevelanda bi mi prijala iako ne gotivim mnogo igrača tamo, ali je iskreno teško ovaj matchup pogledati iz nekog ugla gdje u poslednjim minutama Brownsi imaju šansu za pobjedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) Chiefs vs. Browns je win/win utakmica. Ako se Brownsi budu ritali i pružali otpor i bude dobra utakmica...super. Ako ih ovi odma spakuju, bar će se na vreme otići na spavanje, prvi put nedeljom još od septembra. Edited January 17, 2021 by We lose every week Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Vidim da se ljudi sprdaju po netu sa Ramseyem ali ne znam zašto. Ne gotivim lika ni najmanje još iz Jagsa, ali kako smo u istoj diviziji gledao sam ga bar 4-5 puta ove sezone i nisam vidio boljeg CB od njega ove godine. Hopkinsu 2x, DK-u i Diggsu (njih se sjećam, mislim da sam gledao još koju Ramsa) jeo sve rute koje su bile manje od 15 jardi, bukvalno jeo, bio je uz njih svaki korak i sve one sigurne opcije sa Hopkinsom i Diggsom kada qb gađa onaj 1st down marker koji je u outu i dobiješ lagano hvatanje 7-8 jardi, on je u te 2-3 sekunde od snepa nalazio način da nulira taj play. U analizu odbrane se razumijem ali pretpostavljam da su Ramsi imali neki sistem da na dubokim rutama dobija pomoć safetya upravo zbog ovog stila igranja, ali se ne mogu sjetiti da je neko imao neki veliki catch protiv njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 KC bez CEH i Watkinsa,moze biti zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 10 minutes ago, larry said: Vidim da se ljudi sprdaju po netu sa Ramseyem ali ne znam zašto. Ne gotivim lika ni najmanje još iz Jagsa, ali kako smo u istoj diviziji gledao sam ga bar 4-5 puta ove sezone i nisam vidio boljeg CB od njega ove godine. Hopkinsu 2x, DK-u i Diggsu (njih se sjećam, mislim da sam gledao još koju Ramsa) jeo sve rute koje su bile manje od 15 jardi, bukvalno jeo, bio je uz njih svaki korak i sve one sigurne opcije sa Hopkinsom i Diggsom kada qb gađa onaj 1st down marker koji je u outu i dobiješ lagano hvatanje 7-8 jardi, on je u te 2-3 sekunde od snepa nalazio način da nulira taj play. U analizu odbrane se razumijem ali pretpostavljam da su Ramsi imali neki sistem da na dubokim rutama dobija pomoć safetya upravo zbog ovog stila igranja, ali se ne mogu sjetiti da je neko imao neki veliki catch protiv njega. Jbg, ti antipatični likovi što puno pričaju če uvek biti meta. I ja nisam juče video da bi on sad bio nešto puno kriv. Uhvatio mu je Adams onaj slant za jedno 15-ak yardi, i tamo kad je Lazard osvojio prvi down iz nemoguče pozicije, kad je Rodgers bio pod pritiskom u svojoj end coni. Tu se je bilo i videlo da ja zastao za korak, u fazonu, ovaj plej je gotov, nema šanse da iz one gužve ovamo baci, kad ono... Ostatak utakmice je po mom mišljenju možda i kao jedini od svih Ramsa odigrao na svom nivou, dok se večina raspadala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 Juce, Ramsi @ Packers je bila odlicna utakmica, al je limitiranost napada LA, dosao na naplatu. GB bas dobro deluje. Ravens @ Bills je bilo za zaborav. Buf je odlicno zatvorio trcanje, a kad Baltimoreu to ne fercera, njihov napad se gasi u potpunosti. Nadam se da ce vecerasnje utakmice biti zanimljivije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Vidim po tw da javljaju da je stanje u Houstonu gore nego sto se prica u javnosti i da su lepe sanse da bude trejda. Ako Jetsi ne napakuju neka 3/4 picka za Watsona i pozovu, tu fransizu treba spaliti do temelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 rutina kao takva Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Pa šta znam nije toliko šuplja situacija, ako Brownsi mogu da razvuku svoje driveove na ovako 7-8 minuta ali da na kraju unesu TD, možda i ne mora da bude blowout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Brownsi ako ne uspiju sad poentirat, gotovo. Prelako Chiefsi dolaze do poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 17, 2021 Author Share Posted January 17, 2021 Velika je razlika u AFCu između KCa, BUFa i svih ostalih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 E Brownsi, Brownsi🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts