RatzenStadt Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Cveta se jos uvek bavi tenisom? 😮 Ne samo to, nego je preslisala Garbinje? 😮 Evo ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 (edited) Vratila se posle udaje i rodjenja deteta (valjda 3 godine nije igrala). Pitonkova - specijalista za brze podloge (travu) i izbacivanje nositeljki i favoritkinja. Edited September 3, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Kako igra Fučovič Prijatno sam iznenađena i Grigorovom kondicijom posle svega. Valjda neće ovi napori ostaviti posledice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Malopre odigrali ekstra-ordinaran poen. Nema publike..dobili bi stand-up ovacije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Nisam mogao spavati sinoć pa sam gledao Feliksa i Endija. Jeste Endi bio i loš i vidno umoran, ali FAA je bio briljantan. Za onaj nivo koji je on sinoć/jutros prikazao biće potreban neki Novak ili Medevedev da ga dobiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Фића фаворит по кладионицама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 23 minutes ago, krzna said: Фића фаворит по кладионицама Opravdano, poslednja dva puta je lagano dobio Gofana, a i odlično igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Steta za Viku sto je imala te razne probleme posle porodjaja, talentom je uvek odskakala u odnosu na ostatak toura. Pravo je osvezenje za zenski tenis sto se vraca i sto igra sve bolje. Bas ju je prijatno videti. Meni je Srki bio bas zabavan, prvi put od ko zna kad gledam sve Djokoviceve meceve na slemu. Stvarno bi mogao Novak da ga uglavi na EUROSPORT, nista losiji nije od Pesikana i Banjca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) Ja sam juce jedino uspeo da ispratim peti set izmedju Fucovica i Dimitrova i uprkos rezultatu, stvarno je bilo par izvanrednih poena nakon kojih su obojica jedva uspevala da ostanu na nogama. Na kraju ne videh, ko je pobedio u skandinavskom derbiju, znam da je Rud vodio nakon prvog seta .................. Edited September 4, 2020 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 Rud je dobio, predao mu Rusuvuori. Je l neko gledao Feliksa? Po rezultatu je bas ubedljivo dobio Mareja, a citam i po netu da je odlicno igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Dobro dobro...nisam znao da si me stavila na ignore.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 1 minute ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Dobro dobro...nisam znao da si me stavila na ignore.... ups Gledala sam ga protiv onog Brazilca Monteira, tu se bas mucio i nije igrao dobro, svaki set je par lopti presudilo. 3 seta su otisla u TB, sva 3 seta su mogla da odu i na drugu stranu... U sledecem kolu igra protiv Evans/Moutet, oni su prekinuli sinoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 1 hour ago, Boxy said: U sledecem kolu igra protiv Evans/Moutet, oni su prekinuli sinoc Ali u kakvom momentu je prekinut, 1:1 u setovima 6:5 za Mouteta i 40:A na njegov servis 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Kako je Vika lepo preslišala Sabalenku, nikako ne volim takve igračice, a uželela sam se njene dobre igre, čak mi ni pištanje više ne smeta toliko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) Zenski new gen mi je antipaticniji od muskog za klasu, tako uhvatim sebe da bas navijam za neke meni ranije 'bljak' igracice... Navijam za polufinala Petra vs Petra i Serena vs Vika 🙂 Osaka, Kenin, Anisimova 🤢😶😑😏 Edited September 4, 2020 by Geronimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Zasto ovi moroni sa ES ne prenose Krajinovica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) Zato što njima program diktiraju iz centralu u Parizu valjda. edit: Mada, bolje ti je što ne gledaš. Filip deluje kao da je došao na teren direktno sa dvodnevnog partijanja.... Edited September 4, 2020 by Ser Jaime! Rickon! Dickon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 7 minutes ago, Petar 91 said: Zasto ovi moroni sa ES ne prenose Krajinovica? Izgleda da je dobro što ga ne prenose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 6 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Zato što njima program diktiraju iz centralu u Parizu valjda. edit: Mada, bolje ti je što ne gledaš. Filip deluje kao da je došao na teren direktno sa dvodnevnog partijanja.... Gde gledas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 pa dobro bre Filipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Budite srecni, kod nas na ES1 prenos zenskog fudbala naredna 2 sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Nas ES bukvalno prenosi meceve istih igraca/igracica konstantno. Martic sam gledao bukvalno u sva tri kola SK je pojam za njih. Ovi nisu za vise od 15 sati biciklizma dnevno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 A da imaju jos kanala ni tada ne bi prenosili muske meceve, nego neki sampionat u bocanju iz 2003. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Šteta za Filipa, imao je šansu kada se vratio na 5:5 u TB, i sada je već raspad u trećem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts