Jump to content

Sampioni  

5 members have voted

1. 1. Osvaja titulu?

• Naomi Osaka
    • Viktorija Azarenka
  2. 2. Osvaja titulu?

• Aleksandar Zverev
    • Dominik Tim

Recommended Posts

Posted (edited)

Vratila se posle udaje i rodjenja deteta (valjda 3 godine nije igrala).

Pitonkova - specijalista za brze podloge (travu) i izbacivanje nositeljki i favoritkinja. :classic_biggrin:

Edited by wwww
  • Like 1
Posted

Nisam mogao spavati sinoć pa sam gledao  Feliksa i Endija. Jeste Endi bio i loš i vidno umoran, ali FAA je bio briljantan. Za onaj nivo koji je on sinoć/jutros prikazao biće potreban neki Novak ili Medevedev da ga dobiju.

Posted
23 minutes ago, krzna said:

Фића фаворит по кладионицама

Opravdano, poslednja dva puta je lagano dobio Gofana, a i odlično igra

• Like 1
Posted

Steta za Viku sto je imala te razne probleme posle porodjaja, talentom je uvek odskakala u odnosu na ostatak toura. Pravo je osvezenje za zenski tenis sto se vraca i sto igra sve bolje. Bas ju je prijatno videti.

Meni je Srki bio bas zabavan, prvi put od ko zna kad gledam sve Djokoviceve meceve na slemu. Stvarno bi mogao Novak da ga uglavi na EUROSPORT, nista losiji nije od Pesikana i Banjca.

Posted (edited)

Ja sam juce jedino uspeo da ispratim peti set izmedju Fucovica i Dimitrova i uprkos rezultatu, stvarno je bilo par izvanrednih poena nakon kojih su obojica jedva uspevala da ostanu na nogama. 

Na kraju ne videh, ko je pobedio u skandinavskom derbiju, znam da je Rud vodio nakon prvog seta ..................

Edited by jevrem69
Posted

Rud je dobio, predao mu Rusuvuori.

Je l neko gledao Feliksa?

Po rezultatu je bas ubedljivo dobio Mareja, a citam i po netu da je odlicno igrao.

Posted
1 minute ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Dobro dobro...nisam znao da si me stavila na ignore....

ups :59:

Gledala sam ga protiv onog Brazilca Monteira, tu se bas mucio i nije igrao dobro, svaki set je par lopti presudilo.

3 seta su otisla u TB, sva 3 seta su mogla da odu i na drugu stranu...

U sledecem kolu igra protiv Evans/Moutet, oni su prekinuli sinoc

Posted
1 hour ago, Boxy said:

U sledecem kolu igra protiv Evans/Moutet, oni su prekinuli sinoc

Ali u kakvom momentu je prekinut, 1:1 u setovima 6:5 za Mouteta i 40:A na njegov servis 😄 

Posted

Kako je Vika lepo preslišala Sabalenku, nikako ne volim takve igračice, a uželela sam se njene dobre igre, čak mi ni pištanje više ne smeta toliko :heart:

• Like 1
Posted (edited)

Zenski new gen mi je antipaticniji od muskog za klasu, tako uhvatim sebe da bas navijam za neke meni ranije 'bljak' igracice...

Navijam za polufinala Petra vs Petra i Serena vs Vika 🙂

Osaka, Kenin, Anisimova 🤢😶😑😏

Edited by Geronimo
Posted (edited)

Zato što njima program diktiraju iz centralu u Parizu valjda.

edit: Mada, bolje ti je što ne gledaš. Filip deluje kao da je došao na teren direktno sa dvodnevnog partijanja....

Edited by Ser Jaime! Rickon! Dickon.
Posted
6 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Zato što njima program diktiraju iz centralu u Parizu valjda.

edit: Mada, bolje ti je što ne gledaš. Filip deluje kao da je došao na teren direktno sa dvodnevnog partijanja....

Gde gledas?

Posted

Nas ES bukvalno prenosi meceve istih igraca/igracica konstantno. Martic sam gledao bukvalno u sva tri kola
SK je pojam za njih. Ovi nisu za vise od 15 sati biciklizma dnevno