Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vojvodina moze na pobednika meca Bala Town - Standard, Rostov i pobednika meca Tottenham - Lokomotiva Plovdiv. Ovde im je najbolje resenje Standard.

Partizan ako prodje Moldavce moze da izvuce Charlorei, Desnu iz Ukrajine i Alananyaspor. Mislim da su ovde Belgijanci najlaksi protivnik.

TSC nema skoro nikakve sanse protiv FCSB, ali i da prodje nisu imali srece: Anorthosis, pobednik meca Coleraine - Motherwell, pobednik meca Riterai - Slovan Liberec i pobednik meca Piast - Hartberg.

Posted
12 hours ago, goldberg said:

Vojvodina moze na pobednika meca Bala Town - Standard, Rostov i pobednika meca Tottenham - Lokomotiva Plovdiv. Ovde im je najbolje resenje Standard.

Partizan ako prodje Moldavce moze da izvuce Charlorei, Desnu iz Ukrajine i Alananyaspor. Mislim da su ovde Belgijanci najlaksi protivnik.

TSC nema skoro nikakve sanse protiv FCSB, ali i da prodje nisu imali srece: Anorthosis, pobednik meca Coleraine - Motherwell, pobednik meca Riterai - Slovan Liberec i pobednik meca Piast - Hartberg.

Šarloa je najteži rival za Partizan od ova tri tima

Posted

3. kolo:

Partizan gostuje u Charleroi, Vojvodina pobedniku meca Bala Town - Standard i TSC docekuje pobednika meca Riterai - Slovan Liberec.

Za nas pomak na listi bi bilo dobro da Velsani ili Litvanci naprave iznenadjenje.

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Spursi tek posle dva crvena kartona i penala u završnici prošli dalje.

Sudija u roku od dva minuta isključio dva igrača Lokomorltivè. UEFA mafia!

Edited by Don Juan
Posted

Koliko je glup Ponjevic. Ovo je bas posebna vrsta glupog. Pre manje od 5 minuta je dobio opomenu da ce dobiti drugi zuti, i sta on radi? Ulece protivniku sa dve noge, sa ledja i dobija drugi zuti...

Posted

Pa je ne znam da li bi veciti dali Steaui 4 gola za tri zivota... 

I ova muda i muska igra i golovi sa igracem manje... Zvezda i Partizan bi igrali bunker posle prvog gola, a kamoli sa igracem manje

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...