Darko Posted Friday at 10:20 AM Posted Friday at 10:20 AM (edited) 30 minutes ago, Tex_Willer said: Nisam ja gledao uopste, nego po telu i motoriki mi deluje tako, zato I pitam ako neko zna. Meni se čini da ima sve fizičke atribute da bude četvorka na sledećem nivou. Ne znam da li mu fali snage ili jednostavno izbegava kontakt. Za onakvo telo i visinu trebao bi da ima više skokova. Edited Friday at 10:22 AM by Darko
Manu Posted Friday at 03:42 PM Posted Friday at 03:42 PM Oduvek je išao od kontakta i igrao na tehniku i prefinjenost. Poor man's Erceg je neko poređenje koje bih ja napravio ali šansa i dalje postoji da se razvije i u drugom pravcu. 1 1
Marko Posted Friday at 11:51 PM Posted Friday at 11:51 PM Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Darko Posted Friday at 11:56 PM Posted Friday at 11:56 PM 8 hours ago, Manu said: Oduvek je išao od kontakta Šteta, to će ga koštati većeg dometa.
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) On 3/21/2026 at 1:42 AM, Manu said: Oduvek je išao od kontakta i igrao na tehniku i prefinjenost. Poor man's Erceg je neko poređenje koje bih ja napravio ali šansa i dalje postoji da se razvije i u drugom pravcu. Danas protiv Illinois: 2 poena za 26 minuta igre, 1 skok, 1 asistencija. VCU izgubio sa oko 20 razlike. Ne miriše na dobro, lepo ga je nadigrao Mirković iako je dve godine mlađi. Edited 8 hours ago by Darko
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Litvanci dobijaju odličnog prospekta na 5, onaj stari tip centra od 120kg je dečko, mislim da bi mogao biti zamena za Birutisa bez problema u Zalgirisu. Plus Zalgiris fin prostor daje mladjim Litvancima, ili onima koji dolaze iz nižeg stepena takmičenja.
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 51 minutes ago, Tex_Willer said: Litvanci dobijaju odličnog prospekta na 5, onaj stari tip centra od 120kg je dečko, mislim da bi mogao biti zamena za Birutisa bez problema u Zalgirisu. Plus Zalgiris fin prostor daje mladjim Litvancima, ili onima koji dolaze iz nižeg stepena takmičenja. Ko je u pitanju?
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 33 minutes ago, Darko said: Ko je u pitanju? Matas Vokietaitis
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, Tex_Willer said: Matas Vokietaitis Pomislih da je on samo mi izgleda malo žgoljaviji, ne znam dal ima 120kg.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Darko said: Pomislih da je on samo mi izgleda malo žgoljaviji, ne znam dal ima 120kg. Jak je kao bik, problem su mu bacanja i nisam siguran noge kakve su mu.
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sinoć sam gledao meč Illinois - VCU. Verovatno i prvi put u životu da sam gledao jednu NCAA utakmicu. Puno igrača sa našeg područja..od kojih i ne znam ko je sa čijim pasošom.. Najbolji utisak mi je ostavio Pejin sin. U svetlu rasprava treba li ili ne da zaigra za koš.repr.Srbije (kvalitet kao parametar) mogu da kažem da mnogi forumaši ili imaju vrlo vrlo visoke kriterijume ili mi imamo mnogo i puno boljih mladih igrača od njega. Edit: ovo je moglo i na topik o koš.repr.Srbije Edited 3 hours ago by Drug Crni 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stojaković u svojoj igri ima mnogo više Bodiroge nego Peđe. Odličan je bio sinoć, ne bira laka rešenja (šut), naravno ima mnogo toga što mora da popravi (što je, ironije li, pre svega šut) ali je odličan mladi igrač i bilo bi top kad bi odlučio da igra za nas. But the way, David Mirković, eto centra/krilnog centra za EL za godinu dve, sve ima, sve radi, a u NBA teško da može usled fizičkih nedostataka, a ipak nije Jokić da može drugačije da ih nadoknadi 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Čestitke Andreju, koji još vaga da li će pod srpsku ili grčku zastavu. Darius Acuff... Ubica u najavi i neko ko mi se najviše dojmi od svih lottery pikova ovog drafta. Brutalan je. Edited 2 hours ago by Dzo23 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemci će izgleda imati 3 pika prve runde, pored njih iz Evrope u prvoj rundi bi trebao biti još jedan Litvanski centar Krivas. Streinbach se probio u top 10 i trebao bi biti najbolje pozicionirani centar na draftu.
Recommended Posts