Kooineeperk Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Jel se Jaramaz definitivno zeznuo i odlazi ili ima sanse da sada ostane? Koji igraci su pod ugovorom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 29 minutes ago, Tamburinjo said: Informeri izgleda uboli... koja ti je poenta, da citamo informere? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Bre, braco, gde vam je gostoprimstvo? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 51 minutes ago, Laki Dzep said: Ne očekujem nikakve titule ili ne znam kakve uspehe Kako ne ocekujes titule? Pa za sta se igra ako ne za titule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ko se seća lepih godina pod Duletom, seća se i da nikad ništa konkretno nije moglo da se desi dok ja ne odem na more...Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 On 6/19/2021 at 6:43 PM, Knipex said: Ugovor na 3 godine? Ako se sve obistini onda je prilično jasno da se Željku ostaje u Srbiji uz porodicu, što mu je, po njegovim rečima, najviše nedostajalo svih ovih godina. Očigledno smatra da može da pomogne Partizanu. Skidam mu kapu. Dakle obistinilo se, i ugovor na 3 godine. Svaka čast Željku. Biće dobre košarke, u to sam siguran. Čestitke grobari, da ne kažem sa srećom ali eto da budete u svemu drugi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Nadam se samo da je covek dosao jer ima zelju, a ne na neku silu. A nesto mi Zoc nikad nije delovao preterano zagrizeno da nam pomogne na bilo koji nacin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ovo deluje da je najbolji trenutak za novu temu. Ova je bila jedna od najdepresivnijih KKP tema u skoro 20 godina mog forumasenja. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ako moze da je otvori neko ko nije otvorio ovu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Nadam se samo da je covek dosao jer ima zelju, a ne na neku silu. A nesto mi Zoc nikad nije delovao preterano zagrizeno da nam pomogne na bilo koji nacin. Idealno i za njega, došao u klub koji voli, još dobio gomilu novca za to. Gde ćeš bolje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Nemojmo nagadjati za novac ako ne znamo pouzdano 😁😇 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Pa i ne nagađam jer info koji imam nije pouzdan pa da se ne osetite prozvanim. Ali novac nije mali sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Lova je bedna to je pouzdan info, niko normalan ne misli da je došao u KKP zbog para.Ali su zato bonusi vrhunski, do 100.000 za EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 I komšije su prošle godine dovele legendu Obradovića početkom sezone, pa je radila pedalina za par meseci.Nemojmo padati u euforiju, i nama može isto da se desi... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 23 minutes ago, Hugo Punch said: Kako ne ocekujes titule? Pa za sta se igra ako ne za titule? Izvinjacam se, nisam se dobro izrazio - ne očekujem ništa prve godine. Naravno da se igra za titule ali ne očekujem da bude ej evo ga Žoc, odmah titula, i to mora, ili to ili propast. Nikako, očekujem samo da prvo naš sastav, a drugo, naša igra, konačno dobiju smisao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Da li je realno da porediš trenera koji je imao jak ugovor sa trenerom koji je bio bez posla? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 minute ago, Laki Dzep said: Izvinjacam se, nisam se dobro izrazio - ne očekujem ništa prve godine. Naravno da se igra za titule ali ne očekujem da bude ej evo ga Žoc, odmah titula, i to mora, ili to ili propast. Nikako, očekujem samo da prvo naš sastav, a drugo, naša igra, konačno dobiju smisao. Ti si u manjini veruj mi. 90% će očekivati sve trofeje odmah. Nema većih paljevina od Srba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Povod je previse jak pa moram i ja da uskocim. Napokon neka euforija, kao nekada. Racunam da novac nije igrao preveliku ulogu, covjek je mogao da uzme milione ali je odlucio da odmara, moze mu biti. Tako da mu moze biti i da se vrati u Partizan. Nadam se mladim igracima, losem startu i odlicnom kraju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 7 minutes ago, Cooper said: Da li je realno da porediš trenera koji je imao jak ugovor sa trenerom koji je bio bez posla? ne samo da je bio bez posla, dobro upućeni kažu da nije imao šta da jede, Kićanović ga našao na parkingu ispred hotela iznemoglog i uveo na svadbu da ga nahrani 7 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Željko Obradović! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Evo poslednji Info jer niste zaslužili da znate sve.Željko će 21/22 sezone zarađivati 350k više nego prethodne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 22 minutes ago, Hugo Punch said: Idealno i za njega, došao u klub koji voli, još dobio gomilu novca za to. Gde ćeš bolje? Radonja dosao kod vas iz ljubavi - nije da je imao neke ponude, a i Sale se zapatio u Bolonji, pa bi: daj sta bilo. 1 minute ago, Cooper said: Evo poslednji Info jer niste zaslužili da znate sve. Željko će 21/22 sezone zarađivati 350k više nego prethodne. Isto ko i Radonjic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Zovite i Duleta za satro savjetnika i konferencije za štampu da drzi samo da sjedi u prvom redu tribina i pogledom plaši sudije i becku gospodu. Edited June 25, 2021 by odupri se ludilu P.s.Preselite mi post na novu temu pljiz 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts