Igor_ Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 26 minutes ago, Don Juan said: Samo mala ispravka Stanića smo platili 100k evra + % Prepravljeno, a ovog Ilica koliko smo platili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ja ne znam da smo doveli Ilica. Jeste se pominjao negde po medijima igrac Loznice ali se ne secam da je potpisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 1 hour ago, Igor028 said: Prepravljeno, a ovog Ilica koliko smo platili? To već ne znam. Elem, stigao je Francuz na pripreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 1 hour ago, Dragan Mićić said: Ja ne znam da smo doveli Ilica. Jeste se pominjao negde po medijima igrac Loznice ali se ne secam da je potpisao. Potpisao jutros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 4 minutes ago, Markoss said: Potpisao jutros. Nisam znao za to. Elem stigao i Francuz na pripreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Stigao i Dragović... Kakav car, čovek ič nije odmarao... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Pisalo se na Mozzartu da se na Spiridonovića, Jirku i Radulovića više ne računa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Dosao sa dedom na pripreme, ispunio je dedinu najvecu zelju da ga vidi u crveno belom dresu. Hvala dedi sto smo dobili takvog igraca. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 1 hour ago, Dzistrou said: Pisalo se na Mozzartu da se na Spiridonovića, Jirku i Radulovića više ne računa. Vukanovic i Srnic su u planovima strucnog staba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Postoji li i jedan buregdzija u Srbiji koji ima muda da upita koliko je klub kaznio Gobeljica? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ja sam o stanicu za razliku od ove beleosvetske prevare cuo sve najlepse. Uvek sam pre da se da nekom dinamu, borcu ili slobodi da 100k nego da se dovode sumnjivi igraci bez ikakvog upside i mognucnosti zarade. Naravno ako nije neki cajetinski vidic ili kumovska kombina Evo jedan zanimljiv jezdin thread o stanicu od pre sestmeseci koga interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) On 7/4/2021 at 3:53 PM, threepwood said: Malo pokretniji Pavkov, ali bez osecaja za gol 😄 Meni je prva asociacija bila Marko Vešović. Dobra brzina, ali sa tehnikom na vi. Oni highlightsi su stvarno grozni, ali ja sam pogledao i neke na kojima je izgledao malo bolje. Brzina, nisko težište, stabilan kroz kontakt, ne toliko slab finišer... To su neke pozitivne stvari, mada sam ja na ovom nivou uvek dosta skeptičan do igrača koji su toliko posvađani sa loptom. Može biti da če se nadavati golova čisto na račun naše dominacije i kvaliteta koji ima linija koja igra iza njiga. Ali da če biti neko ekstra pojačanje, čisto sumnjam. Stanić mi se dopada. Vidi se da ima štofa. Mnogo cenim tu agresivnost u organizaciji igre, gde se konstantno nudi između linija, aktivno otvaranje prema napred kod primanja lopte, traži se pas prema napred... Več po tome se razlikuje od ogromne večine današnjih (bez)veznjaka u zemlji. Da ne preteramo sa hajpom i poređenjima sa SMS-om, ja bi za početak rekao jedna pokretnija verzija Vulića možda. A videčemo sad dal je spreman da radi i nadograđuje taj talenat. I kakva šansa če mu biti pružena i koliko strpljivi če biti sa njim Edited July 5, 2021 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) 8 hours ago, tsva said: Postoji li i jedan buregdzija u Srbiji koji ima muda da upita koliko je klub kaznio Gobeljica? Не, нахрањени су а лег'о је и јогурт. @ове што прате хајлајтсе Зајебите те глупости, врло брзо на мечевима ће се видјети да ли је неко фудбалер или не па тако и за овог из Француске што га нафата "струка". Edited July 6, 2021 by Константин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 2 minutes ago, Константин said: Не, нахрањени су а лег'о је и јогурт. @ове што прате хајлајтсе Зајебите те глупости, врло брзо на мечевима ће се видјети да ли је неко фудбалер или не па тако и за овог из Француске што га нафата "струка". Upravo to. Ja sam skeptik ko ga god Mrkela izvuce i dovede. Ovaj hahjlajts mu je uzas. Opet ima i tekma sa Marsejom gde je za par minuta namestio i dao gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 8 hours ago, Nate said: Ja sam o stanicu za razliku od ove beleosvetske prevare cuo sve najlepse. Uvek sam pre da se da nekom dinamu, borcu ili slobodi da 100k nego da se dovode sumnjivi igraci bez ikakvog upside i mognucnosti zarade. Naravno ako nije neki cajetinski vidic ili kumovska kombina Evo jedan zanimljiv jezdin thread o stanicu od pre sestmeseci koga interesuje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 pre jedno godinu dana pisali su se hvalospevi o nekom mladom veznjaku iz Vojvodine kojeg je hteo Mita da dovede u Zvezdu, danas taj ne igra ni u Vojvodini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 6 minutes ago, Perkos2 said: pre jedno godinu dana pisali su se hvalospevi o nekom mladom veznjaku iz Vojvodine kojeg je hteo Mita da dovede u Zvezdu, danas taj ne igra ni u Vojvodini! Da nije to onaj Topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 hour ago, Perkos2 said: pre jedno godinu dana pisali su se hvalospevi o nekom mladom veznjaku iz Vojvodine kojeg je hteo Mita da dovede u Zvezdu, danas taj ne igra ni u Vojvodini! Ih, pa njega je i City hteo i davao silne milione, ali Lalat rekao da vredi više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 I gde je sad taj super talenat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) 40 minutes ago, Perkos2 said: I gde je sad taj super talenat? Ko bi to znao 😂 Šalu na stranu, mislim da ima još jednu godinu u Vojvodini. Vukao je povredu celu prošlu sezonu, i pitanje je u kakvom je stanju sada. Edited July 6, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 hour ago, Perkos2 said: I gde je sad taj super talenat? Igra u Vojvodini prilicno standardno. 34 utakmice prosle sezone, tako da nije da je nestao sa mape. Mada se slazem da nije nista specijalno, pisao sam vec. Dobra gradja i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Izgleda rijeseno pitanje stranaca. Bice 4 u 11, neograniceno na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Verovatno se islo na pojacanje iz Francuske posto imamo dosta frankofonih igraca pa je procena da ce se lakse uklopiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Francuska liga nije šala, tu se igra fizički dosta jak fudbal. Dioni ima 5-6 sezona iza sebe u prvoj ligi. Ni meni ne uliva povjerenje to što ga je Mrkela pikirao, ali mislim da ima dovoljan kvalitet da nam pomogne da uđemo u LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts