Liska Manjina Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Kakav je ovaj mali Radojević koji se pominje kao rezerva na beku za domaćicu? Nisam pratio na času, ali mi rekoše da je uporan dečko i da nije skroz operisan od fudbala. Biće čudo ako mi izbacimo jednog beka kroz omladinski pogon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Dvojac iz Trepce se dovodi kako stvari stoje😂 Koliko imamo aktivnih ugovora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 40 minutes ago, Igor028 said: Dvojac iz Trepce se dovodi kako stvari stoje😂 Koliko imamo aktivnih ugovora? Baš ozbiljno se pojačavamo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Kazu puk'o transfer Kolarova. Fine by me. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 18 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said: Kazu puk'o transfer Kolarova. Fine by me. Nista onda da ga dovedem na menadzeru barem, uvek oce da dodje na pozajmicu u CZ, samo mora pola tima da se rasproda i da oko 5-7 miliona za pozajmicu Edited June 2, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 12 minutes ago, Zvezdinho said: Nista onda da ga dovedem na menadzeru barem, uvek oce da dodje na pozajmicu u CZ, samo mora pola tima da se rasproda i da oko 5-7 miliona za pozajmicu Menadzer je druga stvar. Nisam siguran posto nisam igrao godinu-dve, ali mislim da u FM ne postoje splavovi, Aca Lukas, Djani, Jana itd. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Mediji javljaju da je zavrsen nedolazak Kolarova. Najvece pojacanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Javljaju i o velikom pojačanju na mestu centarfora u vidu Šilje, pošto od dolaska Prijovića i/ili ostanka Falčinelija nema ničega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 24 minutes ago, Martin Mystere said: Javljaju i o velikom pojačanju na mestu centarfora u vidu Šilje, pošto od dolaska Prijovića i/ili ostanka Falčinelija nema ničega. Kazu mudri i obavesteni novinari da Deki trazi centarfora pre pocetka priprema, jbg tako svi veliki planovi i najave dobrodoslice npr Prijovicu padaju u vodu, a i trazi nesto vise kinte nego sto gazde mogu da se ispruze, pa se brinu i za stanje u svlacionici. O svemu misle te mudre glave u nasem klubu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Pesic nije kvalitet za prvog napadaca,drugog imamo u Pavkovu. Ne vidim logiku njegovog eventualnog povratka. (ako izuzmeno cuvene %) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Ima li podatak koliko (zvanično) nudimo Šilji ... Nisam ga gledao,vidim po wiki da je dao 10 golova protekle sezone u Makabiju ... Ono što sam malo pogledao utakmica njihove lige,deluje mi kao krš level Linglonga ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 2 hours ago, mare80 said: Ima li podatak koliko (zvanično) nudimo Šilji ... Nisam ga gledao,vidim po wiki da je dao 10 golova protekle sezone u Makabiju ... Ono što sam malo pogledao utakmica njihove lige,deluje mi kao krš level Linglonga ... Ja mu ne bih nudio nista, nek ponudi on nesto ako hoce da igra kod nas. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Kolarov, Prijovic, Arnautovic, avioni , kamioni i na kraju Silja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Pa dobro, tu je Dragovic, meni je njegov potpis za nas i dalje cudo. Eno ga, igra za Aus u prvoj postavi protiv Engleza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Jebeni Silja Pesic. Za njega je Pavkov maradona 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Bolje i Šilja nego egzotična kombinacija iz Brazila/Argentine/Afrike. Možda sam džangrizav ali verujem da možemo pronaći boljeg napadača pominjanog trojca Falćineli/Prijović/Pešić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 51 minutes ago, Liska Manjina said: Bolje i Šilja nego egzotična kombinacija iz Brazila/Argentine/Afrike. Možda sam džangrizav ali verujem da možemo pronaći boljeg napadača pominjanog trojca Falćineli/Prijović/Pešić. Naravno da možemo ali gde su tu Terza, Mita i ekipa i šta oni imaju od toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Opustite se, Mrkela junior je zaduzen za skauting. Bice Top centarfor za nase uslove nema zime. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Meni rekoše dobro obavešteni izvor da nam se vraća i Vujadin😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Jos Zule i Jovanca i pali se masina... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) 30 minutes ago, Manoly said: Jovanca i pali se masina... Jovanča i paljenje mašine ne idu u istu rečenicu, taj dok upali drugi pretrče pola terena. Sećam se njega i njegovog vucaranja po terenu, najviše je ličio na starog oronulog dizelaša, kad krene napred crni dim kulja i izlazi. Edited June 3, 2021 by Liska Manjina 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 1 hour ago, Perkos2 said: Meni rekoše dobro obavešteni izvor da nam se vraća i Vujadin😀 Taj sto ti je to rek'o, taj te lag'o 🙂 ALi povratak Babinja moze da bude dobar potez po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Vise simpatija imam prema Pavkovu, ali Šilja Pesić je kompletniji igrac od Milana, uz to sto donosi iskustvo iz zapadnih liga. @Perkos2 Nadam se ako ti je tacna info. da se ne misli ozbiljno sa Vujadinom.. okej je kao zamena za Pankova, ali nesto vise 👎 Babicev povratak ce biti pun pogodak. Ne bih voleo da vidim Vuleta Jovanovica, posto postoje spekulacije za njegov dolazak. Sa njim nista necemo dobiti, jer nema kontinuitet igara, a verujem da ce doci u stanju Gajica, kad je potpisao pre 2-3 god beše 🤔 Jagos Vukovic bi po meni bio dobro resenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Meni je Falcineli dosta bolji igrac od Pesica. Na evropskom niovu, obojica nisu sposobni da budu golgeteri, ali Falcineli je dosta snazniji i tehnicki bolji igrac od ovog i mnogo se vise uklapa u nas trenutni tim, jer mi imamo dovoljno igraca iz veznog reda sposobnih da postizu brdo golova. Pesic je okej za bekapa nekog, ali da se oslonimo na njega nikako. Sto se Babica tice, on je isti rang igraca kao Pankov, samo su malo drugaciji tip. Mislim da je granicki igrac za Zvezdu, ali opet s njim dobijamo koju opciju vise nego s Pankovim, jer je visok i levonog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 https://www.transfermarkt.com/yaya-sanogo/leistungsdaten/spieler/127194 Od 30 juna free agent. Bio u Arsenalu,Kristal Palasu,Ajaxu,Okseru. 194 cm,28 godina,a milionce jeftiniji od Falcinelija. Pakuj to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts