Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa moraju dva klinca da počnu. Jbg mogao je Gavrić umesto nekoga, a Kanga u sredinu. 
Užasan Nikolić 

Ne znam zašto je odustao od tri štopera i klasičan špic.. Realno to je naša formacija, ovde izmišlja toplu vodu.
Posted

Kod Nikolića apsolutno ništa u prvom poluvremenu nije bilo fudbalsko i dobro a vrhunac komedije je scena kad je prilikom prijema nagazio loptu i pao. Pregled igre, mašta, kondicija - duplo golo.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Ivanic u sredinu, Ben na Krilo, Falcineli u napad, Kanga uz Sanoga i dajemo 2 komada.

Ovo Pavkov razgrce!

Posted
2 minutes ago, pavijan2 said:

Najbolju šansu su imali iz našeg kornera. Baš smo usavršili prekide.

Taj smo korner pokušali brzo da izvedemo pa zamalo brzo da ga primimo

• Like 1
Posted

Ako ne damo prvi gol u drugom poluvremenu već ga primimo biće zajebano jer će imati šansu za kontre plus će se izležavati do besvesti tako da nećemo imati nikakvu šansu ni da probamo da igramo fudbal.

Posted
38 minutes ago, orionbre said:

Kakav je ovo fudbal, kakav je ovo teren... Jezivo

Morao sam da prebacim posle par minuta gledanja. Neko je stvarno pripremio teren tako da se lopta jedva pomera. Pa jebemti srpski fudbal

I da, sjeba nas pravilo do 21... Nije to da igramo sa tri zadnja vezna, od kojih su dva totalno nesposobna. Pa jbt, ko još igra sa tri zadnja vezna?! Kad je to zadnji put zabeleženo u istoriji fudbala? Aris vs Zvezda 2009, pod taktirnom palicom maga fudbalske taktike Kosanovića?

Posted
34 minutes ago, pavijan2 said:

Šta Stanković očekuje od Nikolića i Petrovića?

za njega ne znam ali terza i mrkela očekuju koje milionče u dzepu

• Like 1
Posted

Ali Velja klasicni menadzerski isprdak sa frizuricom i istetoviranim rukavom, da je makar skolovan igrac, pa da konacno shvati da ono seljacko zavaljivanje po lopti prolazi samo u seoskim ligama. I prosli derbi se obrukao promasivsi loptu. Koja li ce budala da se upeca da ga kupi zivo me zanima. O Njegosu smo davno sve ispricali.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...