marko_pantelic Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 13 minutes ago, Profaarmor said: Hocemo mi nekada u nekoj konkurenciji da pobedimo FKP, juce kadeti remi, omladinci pusiona, jebote nabili nam komplekse, ko mi njima u vreme Piksija&Co i pre toga u vreme Dzaje, Karasija itd. Mislim da omladinci imaju pozitivan skor u zadnje 5-6 godine. Što se prvog tima tiče (isto govorim o zadnjih 5-6 godina), pobeđivali smo i mi njih. Mislim čak i da nije razlika u pobedama na njihovoj strani, ali stoji činjenica da su nas pobeđivali u važnim utakmicama. U kupu su nas pobedili 2 puta, kao i u direktnoj borbi za titulu (onu sa Grofom koju smo izgubili par kola pre kraja). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Lako se medj navijacima provuce termin kompleksi. Daleko je to od kompleksa, s tim da poslednje dve sezone Zvezda zaista izgleda lose protiv loseg Pfk. Pre toga smo ihr relativno lako tukli, ne samo u slucaju A tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 1 hour ago, Profaarmor said: Hocemo mi nekada u nekoj konkurenciji da pobedimo FKP, juce kadeti remi, omladinci pusiona, jebote nabili nam komplekse, ko mi njima u vreme Piksija&Co i pre toga u vreme Dzaje, Karasija itd. Od kad pratis Zvezdu, posto smo ih pobedili prosle godine i u omladincima i u kadetima? Mogli smo i mi da spustimo Erakovica i Radulovica i da Stulic ne pridje nasem golu, a Radule resi derbi. Ali jbg, to nije nas cilj, to je cilj Partizana koji je juce u proseku godinu dana bio stariji od nas. I u kadetskoj i u omladinskoj konkurenciji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Kao sa gradilišta da je stigao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 gracioznost levl MAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Iz lošeg ugla slikano. Noge mu deluju kratko. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 imamo stručnjaka koji vodi omladince pa ovaj poraz ne čudi, tip ne zna loptu da sutne ali je dobar za kombinacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) 1 hour ago, Markoss said: Od kad pratis Zvezdu, posto smo ih pobedili prosle godine i u omladincima i u kadetima? Mogli smo i mi da spustimo Erakovica i Radulovica i da Stulic ne pridje nasem golu, a Radule resi derbi. Ali jbg, to nije nas cilj, to je cilj Partizana koji je juce u proseku godinu dana bio stariji od nas. I u kadetskoj i u omladinskoj konkurenciji. Valjda sam malo pod utiskom zadnjih par sezona utakmica sa FKP/om, tacno je da kod mladjih kategorija bude i raznoraznih dnevno taktickih ciljeva ponekad, uvek je bolje izbaciti igraca za prvi tim nego dominirati u mladjim kategorijama mada se nismo ni tu proslavili, inace sto se tice Zvezde jedan od prvih derbija kojima sam prisustvovao je bio onaj cuveni kad je Sestic dao onaj cuveni gol Boroti, nisam se ne javio nikome kuci pa su prijavili u policiju zato sto me nije bilo 4 dana nigde. Nije bilo lako u ona doba doci iz Kumanova do Beograda Edited September 6, 2020 by Profaarmor 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Tomane napada Omoniju.. Koji motiv može da ima igrač koji ide posle te utakmice. Doduše, video je i on kako poliva Terza mađija pa nije sigurno da ide.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 13 minutes ago, mister-no said: Tomane napada Omoniju.. Koji motiv može da ima igrač koji ide posle te utakmice. Doduše, video je i on kako poliva Terza mađija pa nije sigurno da ide.. mozda se dopadne nekom timu iz kiparske cvajte. ne treba gubiti nadu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 taman da promasi penal protiv omonije, pa sa tvorzanom i mrkelom djuture da ih utopimo u kaspijsko more.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Kakav god da je, Tomane je naš najbolji centarfor. On, Krstović, Boaći, Pavkov, Vukanović, tim redom u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Je li to i Garcia na Fruskoj Gori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 4 hours ago, Profaarmor said: Hocemo mi nekada u nekoj konkurenciji da pobedimo FKP, juce kadeti remi, omladinci pusiona, jebote nabili nam komplekse, ko mi njima u vreme Piksija&Co i pre toga u vreme Dzaje, Karasija itd. K`smet, profo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtVandelay Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 2 hours ago, Perkos2 said: imamo stručnjaka koji vodi omladince pa ovaj poraz ne čudi, tip ne zna loptu da sutne ali je dobar za kombinacije Igraju najbolji fudbal njegovi omladinci, i dok su bili kadeti isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 3 hours ago, Profaarmor said: Valjda sam malo pod utiskom zadnjih par sezona utakmica sa FKP/om, tacno je da kod mladjih kategorija bude i raznoraznih dnevno taktickih ciljeva ponekad, uvek je bolje izbaciti igraca za prvi tim nego dominirati u mladjim kategorijama mada se nismo ni tu proslavili, inace sto se tice Zvezde jedan od prvih derbija kojima sam prisustvovao je bio onaj cuveni kad je Sestic dao onaj cuveni gol Boroti, nisam se ne javio nikome kuci pa su prijavili u policiju zato sto me nije bilo 4 dana nigde. Nije bilo lako u ona doba doci iz Kumanova do Beograda Ma dobro, vise sam retoricki pitao od kada pratis, jer ih bas dobijamo u zadnje vreme u ml kategorijama, a opet oni vise igraca izbace. Sad je obrnuto, pa opet ne valja. Polako, imamo top generaciju u omladincima. Sve je na klubu sta ce da uradi sa njima, ali MINIMUM pet prvotimaca mozemo odatle da izbacimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 17 hours ago, tsva said: Je li ovo Miloje postao slobodan? Ne snalazi se sa pevise takmicarskih utakmica. Čeka da se otvori mjesto na klupi Azerbejdžana, san svih top trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 5 hours ago, tsva said: Je li to i Garcia na Fruskoj Gori? Jeste, tu je i Simao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 6 hours ago, prolup said: Čeka da se otvori mjesto na klupi Azerbejdžana, san svih top trenera. Tamo ga nece sigurno. Super je izdrzao u Arabiji. Zamalo pa citavu polusezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Hoće li prestati ovo razvlačenje Milojevića na ovoj temi? Čak i posle 8 meseci od kada je otišao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 On 9/3/2020 at 12:33 PM, HAMMER said: sija tondela u samsunu. zvezdin prvi spic u drugoj ligi turske Al si ga urekao profi. 😀 Pišu da se popišmanio i da neće u drugu ligu iako mu nude veću platu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Kad ce se poceti pominjati Vujadin kao opcija za povratnik-pojacanje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Stize neki Falicni, Falcineli...kako se vec zove. Ubojiti spic, dao tri gola na 50 utakmica. Skoro kao bik Toro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 21 minutes ago, berti said: Stize neki Falicni, Falcineli...kako se vec zove. Ubojiti spic, dao tri gola na 50 utakmica. Skoro kao bik Toro. statistika je kao bikini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Bolonja ga je pre 2 godine platila 7M što će reći da nije (bio) dunster. Šta se desilo sa njim od dolaska u Bolonju pa da toliko propadne nije mi jasno. Prošle godine igrao Seriju B i to u ekipi koja je uspela da ispadne a on na 27 utakmica (ako se ne varam) postigao čak 3 gola. Opet, sklon sam da više verujem Mihinoj preporuci nego Mrkelinom izboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts