Pero_Cameron Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Europa (Gibraltar) prvi protivnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Šta je sa ludim Gaboncem? Nespreman, povređen ili kažnjen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 21 minutes ago, Pero_Cameron said: Europa (Gibraltar) prvi protivnik. Odlicno! Prelaz i 7+ u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 (edited) Lopta je okrugla, danas svi igraju fuZbal i slične gluposti 😴 ... jep se Dejane !!; "Ne potcenjujemo nikog. Igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti duelu sa gibraltarskim predstavnikom. Poštujemo svakog rivala, Evropa je šampion države i nema prostora za potcenjivanje. Znamo šta nas očekuje, pripremamao se za izazove na svim frontovima, ali volim da o utakmicama razmišljam tek kada dođe vreme za to. Mi do susreta sa Evropom imaom prvenstvene mečeve, tako da idemo korak po korak. Imamo jasne ciljeve i u Superligi, pa i u evropskim takmičenjima, ali kažem, fokusiran sam na prvog narednog rivala. O Evropi ćemo razmišljati kad dođe vreme za to”, rekao je Dejan Stanković posle žreba. A da, portali pišu, Degenek kod Miloja za 3M (nečega).... Edited August 9, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Kad Miloje ode iz tog kluba, i dodje novi trener eto nama Degeneka opet nazad 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Ja bih vise voleo Marina [emoji16]Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Je l oni mogu da doputuju u Srbiju normalno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Nije mi niko odgovorio na pitanje da li je zreb za 3 i 4 kolo povezan, odnosno da li izbacivanjem nosioca u 3 kolu preuzimamo njegov status kao protiv Kopenhagena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Inače onaj orao koji sleće je očigledno novi grafit na stadionu, tj. grb Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 2 minutes ago, Don Juan said: Inače onaj orao koji sleće je očigledno novi grafit na stadionu, tj. grb Srbije. Onaj grafit je odavno tamo, bice da je nesto drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Trebalo bi i veceras da nam skrate zreb kao i za 1 kolo sto su uradili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Borivoje said: Nije mi niko odgovorio na pitanje da li je zreb za 3 i 4 kolo povezan, odnosno da li izbacivanjem nosioca u 3 kolu preuzimamo njegov status kao protiv Kopenhagena? Ako neko od Ludogoreca, Astane, Young Boysa, Dinama i Seltika ne dobaci do trećeg kola mi smo nosioci tamo pa onda nema ništa od povlaštenog statusa u četvrtom. Ako sve bude išlo regularno, onda nismo nosioci u trećem i preuzimamo eventualno mjesto nosioca u četvrtom, pošto je žrijeb za treće kolo 31.08. a za četvrto 01.09. Edited August 9, 2020 by prolup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Destro, Makeda, Prijovic. Ko je sledeći špic kog smo doveli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Klajvert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Nema Njegosa, ali zato Krstovic pocinje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Link neki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 1 hour ago, prolup said: Ako neko od Ludogoreca, Astane, Young Boysa, Dinama i Seltika ne dobaci do trećeg kola mi smo nosioci tamo pa onda nema ništa od povlaštenog statusa u četvrtom. Ako sve bude išlo regularno, onda nismo nosioci u trećem i preuzimamo eventualno mjesto nosioca u četvrtom, pošto je žrijeb za treće kolo 31.08. a za četvrto 01.09. Čini se da je bolje biti nepovlascen u 3 kolu i imati "lakseg" protivnika u 4. kolu. Bilo bi dobro i da budemo domacini u 3. kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Gobeljic protiv Vetrenjace (Centarsuta) part 1001... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 http://wiz1.net/channel12?61612516 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Rajino drvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Ivanić raspali punom sa 25 metara, dobaci do šesnaesterca. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Jedva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Nije dobar ugao za procjenu, ali djeluje da je bio u ofsajdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Ja bih rekao ofsajd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts