Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako su solidne novce u fudbalu zaradili terzić, gaćinović pre svega to je misterija
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Brateeeeeee... Kalaba ne ume da postigne gol drugačije nego za TV špice. Edited 3 hours ago by Stiletto
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jeste spor, jeste debeo, jeste najbolji. 64 gol u reprezentaciji. Jebo mater, jeste najbolji centarfor ikada sa ovih prostora.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije ovo toliko lose iskreno. Saudijska Arabija je solidna reprezentacija i igraju im najbolji igraci. Ne sprdam se.
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Jeste spor, jeste debeo, jeste najbolji. 64 gol u reprezentaciji. Jebo mater, jeste najbolji centarfor ikada sa ovih prostora. E svasta🤣 1
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izgleda da su Kostova već uvalili negde, nema potrebe da odigra ni minute u ove dve utakmice. 😎
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Crni said: E svasta🤣 Navedi mi boljeg centarfora sa više golova u reprezentaciji a da je rođen u Srbiji.
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Anri dao za francusku 51, Ziru je ipak rekorder...mislim da sam dovoljno rekao.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Crni said: Anri dao za francusku 51, Ziru je ipak rekorder...mislim da sam dovoljno rekao. Ja živim u Srbiji, ne u Francuskoj, za tebe ne znam. Još uvek čekam odgovor koji centarfor rođen u Srbiji je bolji fudbaler i dao više golova u reprezentaciji od Mitrovića.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Crnogorci 1-2, mi 2-1 hahah, a pomislio sam juce i zaboravio.
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Stiletto said: Ja živim u Srbiji, ne u Francuskoj, za tebe ne znam. Još uvek čekam odgovor koji centarfor rođen u Srbiji je bolji fudbaler i dao više golova u reprezentaciji od Mitrovića. Ako pricamo o ovom nekom modernijem dobu, tamo od raspada SFRJ, samo je Mijat bio bolji od Mitra. Ok, rodjen u Titogradu, ali nas je Mijat. Darko Kovacevic i Savo su mi recimo otrpilike Mitrov kalibar, taj neki rang kvaliteta, ali potonjem ide ogroman plus na racun reprezentativnog ucinka Tako da da, Mitar bez sumnje jedan od najboljih napadaca sa ovih prostora Edited 1 hour ago by holden c.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva reprezentacija takvi i najbolji igrači (napadači). Nekad su nam napadači rješavali finala lige šampiona i bili ozbiljan faktor u ligama petice, a sad igraju u grčkoj, americi i emiratima. 1
dzoneee Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 3 hours ago, Perkos2 said: Kako su solidne novce u fudbalu zaradili terzić, gaćinović pre svega to je misterija Ако се не варам Гаћиновић се шлепао са оним успешним генерацијама са оних првенстава за младе. Има сигурно удела ту у његово гурање. Иначе баш никада ми он није деловао као неки озбиљан потенцијал. То је више прављен хајп око њега па оно наше.. млад је па дај да га сачекамо. Е да био је и у оној Војводини што је играла солидан фудбал. Мислим као солидан, за наше те услове. Па онда медији додали печат на све.
Barkley#34 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 1 hour ago, holden c. said: Darko Kovacevic i Savo su mi recimo otrpilike Mitrov kalibar, taj neki rang kvaliteta, ali potonjem ide ogroman plus na racun reprezentativnog ucinka Darkova klupska karijera je iznad Mitrove, a rekao bih i da mu je igrački pik veći, imao je surove sezone u ozbiljnoj ligi. Mitrov reprezentativni učinak je fascinantan, broj i procenat golova po meču su neverovatni za ovo doba i ovakvu reprezentaciju. Iznad svih je po tome u poslednjih 40-50 godina. Po učinku, Toza Veselinović i Galić (iako nije rođen u Srbiji ali je od detinjstva ovde) su broj jedan od drugog rata naovamo.
Recommended Posts