dekifisher Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Najzad... umesto desnog beka centarfor!!!! Kakav fenomenalan potez, promeniti celu koncepciju koju si uigravao na 10 utakmica da bi se ispunile zelje nacije da vidi tog novog clana Reala. Usput naljutis i jednog od dva najbolja igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Bachite link ako ste u mogucnosti. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 4 minutes ago, dekifisher said: Najzad... umesto desnog beka centarfor!!!! Kakav fenomenalan potez, promeniti celu koncepciju koju si uigravao na 10 utakmica da bi se ispunile zelje nacije da vidi tog novog clana Reala. Usput naljutis i jednog od dva najbolja igraca. Pa navijaju ljudi za igrače, ne za tim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ne zezaj deki, kao da je on nešto zaista uigravao do sada. Baš je ta uigranost bila vidljiva na prethodnim utakmicama. Drago mi je zbog Prijovića što dobija šansu. Večito ga šalju na teren da vadi kestenje iz vatre a posle ga kuliraju. Na SP ni minut. Ajde da vidimo možemo li šta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 3-5-2...a smejali smo se Muslinu Ovo nije tim za tu formaciju. Kostic ce da sparta gore dole (ok, jak je kao konj pa moze) ali ga gubimo za ozbiljan napad i manevar. Pretpostavljam Mijat desno isto to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 11 minutes ago, 34Barkley said: Drago mi je zbog Prijovića što dobija šansu. Večito ga šalju na teren da vadi kestenje iz vatre a posle ga kuliraju. Na SP ni minut. E upravo zbog ovoga je bio onaj moj post kad sam citirao onu vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 33 minutes ago, Squabbit said: Bachite link ako ste u mogucnosti. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 30 minutes ago, 34Barkley said: Ne zezaj deki, kao da je on nešto zaista uigravao do sada. Baš je ta uigranost bila vidljiva na prethodnim utakmicama. Drago mi je zbog Prijovića što dobija šansu. Večito ga šalju na teren da vadi kestenje iz vatre a posle ga kuliraju. Na SP ni minut. Ajde da vidimo možemo li šta Ma ocajni smo bili... samo nereseno protiv Nemacke i Portugala u gostima. Siguran sam da bi lako dobili te indijance da smo uigrani i da su igrali SMS i Luka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Skroz dobar trenutak za malo rizičniju postavku. Ako ovo dobijemo mislim da smo 90% na EP, ako nekim slučajem izgubimo, imamo popravni u BGu. Plus imamo i baraž u rukavu zbog Lige Nacija. Kad ako ne sad all out attack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nešto ne verujem u ovu flashcor postavku? Po njoj piše 3-5-2. Onda znači da Kolarov igra štopera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 15 minutes ago, dekifisher said: Ma ocajni smo bili... samo nereseno protiv Nemacke i Portugala u gostima. Siguran sam da bi lako dobili te indijance da smo uigrani i da su igrali SMS i Luka. Ne zezaj, kao da nisi gledao spašavanje žive glave u Portugaliji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Neki linkic niko nista? Nasao:http://livetv.sx/enx/eventinfo/802432_ukraine_serbia/#webplayer_alieztv|92980|802432|1189095|2488|1|en Edited June 7, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Jel ovo neko prenosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) probajte linkove ovde, ima ih jedno 6: http://www.streamhunter.net/ Prenosi NovaS. Edited June 7, 2019 by Barracuda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Na klupi je i uvek emotivni Simo Krunic, podatak vredan paznje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) U napadu Jović i Pri - Joviću. Edited June 7, 2019 by Barracuda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 365 dana posle, mi opet sa 3 igrača pozadi... važno nek se nešto dešava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Како лијеп фудбал играју Украјинци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Dominiraju Ukrajinci, mi cepamo kontre. Prijovic jako opasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Uhh kakav centar šut Kostića. Prijović izblokiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Bolji linkovi:http://livetv.sx/enx/eventinfo/802432_ukraine_serbia/#_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Vidim i dalje smo jadni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Hahahaha. A lepa akcija za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 E jbt...kako primamo gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 2 brza komada primismo ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts