pantelia Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 7 minutes ago, Drug Crni said: Pavlovic + Veljkovic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 1 minute ago, pantelia said: + Veljkovic Tako je. Zaboravih ga. Sergej igra vrhunski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kakav igrac, neprikosnoven u vazduhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Haha..Mitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Pa jebote kakav ludak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Lud je Mitar, lud... Svaka čast majstore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 kakva je to glava:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ne znam koliko je Juve platio Vlahovića, ali Mitrović vredi makar 2 puta više. Kako je ovaj u Fulamu, a ovaj u Juventusu meni nije jasno. Nije Vlahović loš, ali Mitrović je ubica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ovo nije čovek, ovo je nemam pojma šta 😄 Blago vama mladima, kao što je moj matori meni pričao kako je gledao uživo Bobeka i Mitića, tako ćete vi svojoj deci pričati kako ste uživo gledali Mitra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Ne znam koliko je Juve platio Vlahovića, ali Mitrović vredi makar 2 puta više. Kako je ovaj u Fulamu, a ovaj u Juventusu meni nije jasno. Nije Vlahović loš, ali Mitrović je ubica. Cisto na mladost. Ali svakako mi nije jasno zasto Mitra ne juri neki daleko ozbiljniji klub... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Ne znam koliko je Juve platio Vlahovića, ali Mitrović vredi makar 2 puta više. Kako je ovaj u Fulamu, a ovaj u Juventusu meni nije jasno. Nije Vlahović loš, ali Mitrović je ubica. Pravi onaj napadac razbijac. Sjajno igra ali sa ovom igrom '90tih ili '00tih bi igrao u najjacim timovima. Sad ko da je sramota imati nekog da razbija u vazduhu, svi gledaju neke lazne 9ke. Druze, kad imas klasu od napadaca da trese mreze, samo mu daj tu loptu gdje voli i kako voli i nema zime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Ne znam koliko je Juve platio Vlahovića, ali Mitrović vredi makar 2 puta više. Kako je ovaj u Fulamu, a ovaj u Juventusu meni nije jasno. Nije Vlahović loš, ali Mitrović je ubica. Zato sto pod jedan klubovi su otisli od ovih klasicnih centarfora, osim Kejna i njega ja ne znam vise nijednog u top ligama koji su igraci tog tipa. A pod dva, nije bio u ovako bolesnoj formi do prosle sezone i ove, al prosle je bio u Cempionsipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kejn nije klasican centarfor covek je cesto plejmajker Spursa i spusta se previse klasican DLF, jedini klasican centarfor je Haland 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 4 minutes ago, McLeod said: Zato sto pod jedan klubovi su otisli od ovih klasicnih centarfora, osim Kejna i njega ja ne znam vise nijednog u top ligama koji su igraci tog tipa. A pod dva, nije bio u ovako bolesnoj formi do prosle sezone i ove, al prosle je bio u Cempionsipu. Nije Kejn klasican centarfor. On se povlaci u sredinu, oragnizuje igru, otvara prostor Sonu i ostalima i nije uopste dominantan u vazduhu kao Mitrovic, ni blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mendoca Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 5 minutes ago, Miki28 said: Pravi onaj napadac razbijac. Sjajno igra ali sa ovom igrom '90tih ili '00tih bi igrao u najjacim timovima. Bio bi rasan kao Alan Shearer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kejn od kako je poceo da glumi Runija manje golova daje ali besides a point. A Haland je nesto sasvim drugo. On je i klasican spic ali i mnogo vise od toga, ne igra kao Vijeri i slicne glavonje koji su meni prototip Mitrovica, vec je moderan centarfor koji moze sve. Ali nebitno krajnje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ma covek je car u Fulamu, nesto tipa Dubljevica u Valensiji. Verovatno mu fali evropski fudbal, ali jebiga, ne moze imati sve. Super se oseca tamo i ocigledno uziva. Vlahovic je uspeo da u onoj sansi 2 puta reaguje bas lose. Prvo je napravio jedan korak vise, imao bi bolji ugao da je odmah sutirao. Onda je ubio Tadica sa metar razdaljine, da mu je dodao lagano po zemlji, siguran gol. Stvarno se nadam da ce Alegri da dobije nogu u dupe pre Mundijala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Da Mitrović zna sa loptom i da je brži, bio bi Haland. Ali igra glavom mu je top... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Jaooo kakva akcija. Steta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kakav smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Jeste ofsajd po meni. Mitrovicevo stopalo je bilo najblize golmanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Možda i nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Gol!! Hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Bravoooo bre. Kakva akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 hahaha gol ne znam kako ali nema veze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts