Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, vlaDixXx said:

Nece ih prodati, malo pozajmica, onda raskid ugovora, pa Tuzla siti

Evo Stankovic,Radulovic moraju na pozajmice, pre igraju Krsticici i Srnaldo

Ovo je strasno...

Nema %

Posted (edited)

Prica se da ce biti pozvan za reprezentaciju Vladan Kovacevic(najbolji golman Poljske lige) ide u GLAZGOV RANGERS

Isto tako treba pozvati za u21 golmane Graficar Manojlovic 2002 i Cetkovic 2002 iz Banja Luke(vec igrao za nas) 

Pozivajmo Srbe iz drugih zemalja

Ima jedan zanimljiv igrac 2000 godiste, krilo, ispao iz druge lige Nemacke Ingolštat

Filip Bilbija 28 ut 7 golova GER

Pavle Vagic 2000 Rozenborg DC, DM  SWE

Edited by vlaDixXx
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

Zar Kovačević nije debitovao za BiH

Mozda je igrao prijateljsku, zavrsio je sa njima(tako kaze menadzer) 

Prelazi u Rangers za besne pare, veliki potencijal, podseca na Kurtou, bice nas prvi golman kžza godinu dve

Posted

Posle Mašovića meni je zanimljiv onaj njegov klupski saigrač Pantović. Mislim da će i on brzo da se nametne i dobije poziv za reprezentaciju. Ako bude imao i sledeću sezonu kao ovu prethodnu verovatno će se probati u nekoj tekmi.

Posted
Gde je i šta radi Nikon El Maestro? :classic_laugh:
U FSS inače postoji "ekipa" zadužena da prati razvoj i potencijalne reprezentativce Srbije, posebno medju mladim fudbalerima, rodjenim "preko"...

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• Like 1
Posted

Nikola Cetkovic 2002 

Pisalo mu u opisu golman reprezentacije srbije, a branio za u21 bih evo pozvan je za njihovu reprezentaciju... 

A mi ne znam sto ne zovemo Manojlovic odlicno, brani u Graficaru, posle Lukica on je najbolji nas golman.

Pisem namerno dvaput ovo, mozda neko vidi blizu Fss-a

Posted
Just now, vlaDixXx said:

Pisem namerno dvaput ovo, mozda neko vidi blizu Fss-a

:lol_2:

Jel se zajebavaš? 

Jel znaš ti kakvi rade tamo u tom našem savezu fudbalskom? Pa njih da zanima fudbal mi bi bili kao Holandija sa regularnim plasmanima na SP i EP a verovatno bi nešto i uradili do sada.

Posted
48 minutes ago, vlaDixXx said:

Ima jedan zanimljiv igrac 2000 godiste, krilo, ispao iz druge lige Nemacke Ingolštat

Filip Bilbija 28 ut 7 golova GER

Da jako je zanimljiv, pravi igrač za našu reprezentaciju.

Posted (edited)
9 minutes ago, Don Juan said:

Da jako je zanimljiv, pravi igrač za našu reprezentaciju.

Pa ne mozda sad, ali da se ima u vidu, i on i Pantovic i ko zna koliko jos dece iz dijaspore(austrija i nemacka) 

9 minutes ago, dzoneee said:

:lol_2:

Jel se zajebavaš? 

Jel znaš ti kakvi rade tamo u tom našem savezu fudbalskom? Pa njih da zanima fudbal mi bi bili kao Holandija sa regularnim plasmanima na SP i EP a verovatno bi nešto i uradili do sada.

Zato i pisem, znam, da ih nije briga, mozda slucajno vide

Hahahahhahaha

Edited by vlaDixXx
Posted (edited)

Mi uvek kad smo imali neku iole polu-zdraviju sportsku priču, kažem polu jer ne može cela zbog saveza, uvek smo pravili nekakve uspehe i imali dobar period igranja reprezentacije. Antić, Muslin i sada Piksi. Eventualno onaj Dik Advokat je mogao da bude možda takođe, ali je to bio cirkus jedan običan u režiji i saveza i cele neke atmosfere na koju je takođe uticao savez. Čovek se zadržao kratko i kad video šta je po sredi pobegao. 

Čim smo imali Krstajiće, Ćurčiće i šta znam koga još... plus takve splačine oko saveza to odma kreće da bude neki nivo neke D ekipe Lige Nacija.

Izuzetno je bitno da savez izabere šta ima i da pusti te koje je izabrao da rade svoj posao, a naš savez nije takav. Kada se stvori iole malo neka čistija sportska priča odmah bude bolje. E sad zamislite šta bi bilo da je i savez neka zdravija sportska priča? I to se ne bi samo odrazilo na reprezentativni tim već i na ligu. Ali za to je potrebno imati i uređeniju državu a od toga nema ništa, niti će ikada biti jer većina ljudi u ovoj zemlji ne kapira da treba da bude.. svi kao nešto kukaju ali u principu to je izgleda navika neka samo a ne neki iskren osećaj, tako da to nam je što nam je. Imaćemo kratke periode dobrih igara, pa opet u tunel gde svetlo ni na vidiku i tako u krug.

Edited by dzoneee
Posted

Filip Ugrinic DM, DC 1999 

potpisao za Young boys

fizicki jak centralni vezni fudbaler

Fantasticna sezona u Lucernu 34ut 8 golova

Nikola Stosic 2000 MC iz Rida(Austrija) dobra sezona 

Vladan Kovacevic bice vrhunski golman, moramo to iskoristiti... 

Posted

Pre sat-dva uzeh karte za Zapad. Prvi put se cimam do Rajka. Skoro 10 godina nisam gledao repku uzivo, mislim da mi je ovo treca tekma A reprezentacije.

Ocekujem sutra malo gledalaca, do juce nisam ni znao da se igra LN a mogu misliti do koga sve nije dosla ta informacija.

Posted

Dobili smo Holandiju U19 2:1. 

Jedan gol je postigao Lazetić koji je u Milanu. 

Inače grupa egzotika sa Ukrajincima. :classic_biggrin: Oni dobili Norvežane u drugoj utakmici. Samo pobednik grupe prolazi na EP U19.

Posted
12 minutes ago, dzoneee said:

Dobili smo Holandiju U19 2:1. 

Jedan gol je postigao Lazetić koji je u Milanu. 

Inače grupa egzotika sa Ukrajincima. :classic_biggrin: Oni dobili Norvežane u drugoj utakmici. Samo pobednik grupe prolazi na EP U19.

Turnir se inače igra u Holandiji, tako da smo dobili domaćine. 

EP U19 se inače igra već od 18. juna u Slovačkoj, a pobednik ovog turnira ide u grupu sa Engleskom, Austrijom i Izraelom. 

Posted
19 hours ago, Ta'veren said:

Pre sat-dva uzeh karte za Zapad. Prvi put se cimam do Rajka. Skoro 10 godina nisam gledao repku uzivo, mislim da mi je ovo treca tekma A reprezentacije.

Ocekujem sutra malo gledalaca, do juce nisam ni znao da se igra LN a mogu misliti do koga sve nije dosla ta informacija.

Ja za istok, ocekujem i nadam se skandiranju za Piksija.

Tj. ja cu da povedem, pa ko prihvati dobrodosao je 😁 

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
20 minutes ago, pantelia said:

Ja za istok, ocekujem i nadam se skandiranju za Piksija.

Tj. ja cu da povedem, pa ko prihvati dobrodosao je 😁 

i ja sam na istoku i podržavam akciju