Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

5 hours ago, Stiletto said:

Lazović i SMS pozitivni na koronavirus i ne igraju večeras.

 

Tadić već otišao, Kolarov prvo povređen pa ispade pozitivan i on. Da li je stvarno u pitanju korona ili je samo pokriće za staru dobru kurcobolju?

 

Doduše, verovatno se dosta i splavarilo poslednjih dana, nekad se tako dobijao triper a danas ove moderne bolesti 😷

Zatvorili se kafici i klubovi posle 21h, pa dosadno.

Link to comment
Share on other sites

Rajković (G) - Milenković, S. Mitrović, Spajić - Ristić, Radonjić, Gudelj, Maksimović, Mladenović - Jović, А. Mitrović (K)

Definitvno kako sam i rekao na početku, samo šfo Grujić je otpao i umesto njega ušao Ristic.

Edited by Don Juan
Link to comment
Share on other sites

Ako ništa drugo, izlazi na teren perverzija od tima. I, ako ništa drugo, startujemo s dva napadača.

Možda bih pre iz fazona tutnuo Vlahovića umesto Mitrovića od početka. 

Milion puta smo pisali, te ovakav sastav te onakav, evo nam sada prilike da gledamo...

Još kad puknemo Ruse a Mađari Turke i ostanemo ipak u B, sve će odmah da legne i pakao se nastavlja. :classic_biggrin:  

Link to comment
Share on other sites

Ne vezano za ovu utakmicu koja i nije preterano bitna nadam se da cemo ostati sa formacijom gde su dva spica. I jedan i drugi nisu u nekoj bog zna kakvoj formi, ali ocekivano je da u buduce kroz neko vreme to dodje na svoje mesto. Sad ne znam ko iza njih od svih ovih mladjih igraca? Milinkovic-Savica bih ostavio za cm-a da igra ono sto igra u Laziu i da mu se ne izmislja neka pozicija i nije dovoljno okretan za tu poziciju poluspica. Voleo bih da se Zivkovic trgne da igra to i da mu se da sloboda, ali ako ne uspe da ispuni neka ocekivanja onda jbg, nista. 

 

Radonjic mi je vise za po strani da igra to krilo, bek-krilo, sta god nije mi toliko polivalentan u teoriji kao Zivkovic, a Grujic mi isto nije za tu pozijicu a i mora isto kao i Zivkovic da podigne formu dosta. Lukic igra to u Torinu i u poslednjih nekoliko utakmica od kada je prebacen iz sredine na povise igra mnogo bolje, protiv Madjara isto je imao vrlo dobru utakmicu. 

 

Maksimovic bi mi igrao u vezi tog defanzivnog veznog posto nije klasicna nasa cepanica koja ne zna da smiri loptu i mnogo trci i otvara se. Steta sto nema samo bolji pregled igre. 

 

Ovo sve ako bi nastavili da igramo sa 3 pozadi, sto ne deluje kao losa ideja da se nastavi sa takvom taktikom. Ali kad vec imamo troje pozadi nema potrebe da vezni red prenatrpavamo sa defanzivnim veznima. A u ostalom za dobar reuzltat i dobar fudbal svi moraju da trce i da obavljaju svoje takticke zadatke.

Link to comment
Share on other sites

Ako igramo sa 2 spica onda ti napadaci moraju biti razlicitih profila. Jedan snazan, dobar skakac, jak u duelu, a drugi brz, dobre tehnike koji napada gol iz dubine prostora. Nikako dve gabaritne cepanice, teske, sa drvenim nogama poput Mitrovica jer bi to bio igrac manje na terenu a i dodatno bi usporilo igru. Niko tako vise ne igra, to je zastareo koncept.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...