Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Perkos2 said:

Huljo šiptsrska, pikesta smrdljivs i svi koj8 ste stupilimna teren danad da bog dao da nikad radosti u familiji nemate. Pocrkali dabogada prvi dan nakon vaših najdražih

Nije valjda da su poludeo zbog ove Vučićeve reprezentacije?Trebali su ovi igrači da bojkotuju odluku predsednika drzave da se igra u Leskovcu da bi ON izbegao prozivke.A onda su trebali da bojkotuju ovog smrada ćacijevskog na klupi.A onda sve dalje.

Što kažu lopta ne laže ,karma je čudo i ova beda na klupi je istrošila sreću koja ga je pratila .

Što se mene lično tiče ..mi da me takne.Ko ih jebe.Kad vidiš samo ko je u loži i ko je uhlebljen u FSS poželiš da samo pucaju i da se blamiramo.Ko ih jebe?Fikusi i teletabisi klimači glavom Sve je užasno u našem fudbalu a ovo je rezultat svega toga.

• Like 6
Posted

Bio je dobar fudbaler Iako meni ne nešto posebno drag ali kao trener je neznalica teška. Žali Bože kad je stupio na kormilo reprezentacije. A i onima koji su mu dali podršku u trenutku kada za to osnova nije bilo. Bruka.

Posted
8 minutes ago, berti said:

Sledece je da mrcina zabrani prenose reprezentacije.

Ukinuće taj i internet jednog dana ako mu padne na pamet... 

Posted

Jbt, kolika je on legenda nekada bio. Kad sto nema pojma da bude trener, ali je pored neznanja uspeo da bude i ljigavac, ćaci, drkadzija pun sebe...

Posted (edited)

Arena za kosarku makar ima kakvog takvog Djurovica koji posle debakla zna da oplete.

Ova dvojica Piksija ne smeju da spomene. Neka opsta mesta, klasicno kenjanje..

Edited by Glavonjic
Posted (edited)

Paunovic slobodan, al crta se da Deki iz Moskve direkt dodje. Teraju ga ovi iz Spartaka vec mesecima, sad ce konacno imati gde da ode.

Sto se Piksija tice - bio je smrad uvek. Bio je smrad i kad je bio predsednik Zvezde. Ali su ljudi bili slabi na njega jer je bio vrhunski igrac. Posle kad se zakacio sa navijacima, dao je razlog vise ljudima da stanu na njegovu stranu, iako je smrad. 

Edited by Markoss
  • Like 5
Posted (edited)
Just now, Markoss said:

Paunovic slobodan, al crta se da Deki iz Moskve direkt dodje. Teraju ga ovi iz Spartaka vec mesecima, sad ce konacno imati gde da ode.

E sa njim bi se isto jako usrećili.

Edited by bodo
Posted
1 minute ago, bodo said:

E sa njim bi se isto jako usrećili.

Paunom? Mozda je tanak trener postao u medjuvremenu, ali mi deluje kao tip koji ima karakter. To je prva i osnovna stvar koja nama treba na klupi. To smo prethodno imali sa Muslinom, a pre njega sa Anticem. 

Nisam fan Muslinovog fudbala bio uopste, ali znao se neki red. To nam fali, da se u reprezentaciju ne ulazi kao u autobus na stanici, vec da postoji bar neka naznaka sistema.

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, Markoss said:

Paunom? Mozda je tanak trener postao u medjuvremenu, ali mi deluje kao tip koji ima karakter. To je prva i osnovna stvar koja nama treba na klupi. To smo prethodno imali sa Muslinom, a pre njega sa Anticem. 

Nisam fan Muslinovog fudbala bio uopste, ali znao se neki red. To nam fali, da se u reprezentaciju ne ulazi kao u autobus na stanici, vec da postoji bar neka naznaka sistema.

Ma ne sa Paunom sa Dekijem. Znam mu bivšeg šogora .Aćimovića.  Bio mi je suigrač u Ljubljani.

Edited by bodo
Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Samo što takvi ljudi neće sa ćacijima

Posted
1 minute ago, bodo said:

Ma ne sa Paunom sa Dekijem. Znam mu bivšeg šogora .Aćimovića.  Bio mi je suigrač u Ljubljani.

Ma sa Dekijem bi bio cirkus. Covek je pobenavio. Napusava sudije tamo, svadja se sa svima, dobija crvene kartone. Psihicki nestabilan lik u svakom smislu. Ali ima partijsku knjizicu, a i dobice otkaz u Moskvi vrlo brzo.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, Markoss said:

Ako ga teraju zasto ne mogu da ga oteraju?

Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Sto se Piksija tice - bio je smrad uvek. Bio je smrad i kad je bio predsednik Zvezde. Ali su ljudi bili slabi na njega jer je bio vrhunski igrac. Posle kad se zakacio sa navijacima, dao je razlog vise ljudima da stanu na njegovu stranu, iako je smrad. 

Tek sad vidim da je Paunović već najuren. Iskreno, nisam za njega. 
Deki će verovatno biti sledeći selektor, jeste ćaci ali je za klasu bolji od Piksija. 

Meni kao velikom Zvezdašu velika je želja Marko Nikolić. Čovek ima stav, a i što kaže jedan bivši igrač Partizana “ Trener ne voli pičkice i devojčice” 

Posted

Ma dovesti Pauna i dati mu ciklus od par godina da radi .

Da podmladi ekipu da odstrani stare igrače,zasluge i bezveznjake.

Napraviti sistem i raditi.

Sve drugo je sviranje kurcu.

naravno tu svrstavam i totalnu čistku bagre iz FSS .Dovesti nove ljude,sposobne,zeljni rada za dobrobit fudbala a ne svog džepa.

Posted (edited)
4 minutes ago, Markoss said:

Ma sa Dekijem bi bio cirkus. Covek je pobenavio. Napusava sudije tamo, svadja se sa svima, dobija crvene kartone. Psihicki nestabilan lik u svakom smislu. Ali ima partijsku knjizicu, a i dobice otkaz u Moskvi vrlo brzo.

Ono šta sam čuo užas. Nije ni Mile bolji nažalost nakon šta je završio fudbalsku karijeru a poznajem  i Boga i oca u Sloveniji. Za Paunovića  nemam šta reći loše. 

Edited by bodo
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ako ga teraju zasto ne mogu da ga oteraju?

Zato sto su letos potpisali ugovorcinu sa njim, a on hoce sve da mu isplate. I ne mogu da nadju zamenu za njega, odjavilo ih par trenera. Pritom Dejan trenutno suspendovan, ne vodi utakmice itd.

Posted
Just now, Markoss said:

Zato sto su letos potpisali ugovorcinu sa njim, a on hoce sve da mu isplate. I ne mogu da nadju zamenu za njega, odjavilo ih par trenera. Pritom Dejan trenutno suspendovan, ne vodi utakmice itd.

Aha.Slicna prica kao mi sa Janisom. :D

Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Tek sad vidim da je Paunović već najuren. Iskreno, nisam za njega. 
Deki će verovatno biti sledeći selektor, jeste ćaci ali je za klasu bolji od Piksija. 

Meni kao velikom Zvezdašu velika je želja Marko Nikolić. Čovek ima stav, a i što kaže jedan bivši igrač Partizana “ Trener ne voli pičkice i devojčice” 

Covek koji je ispao od Omonije,Serifa, Makabija iz Haife?! Pa za tu narkomancinu je Vladan Milojevic Pep Gvardiola licno.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Ma dovesti Pauna i dati mu ciklus od par godina da radi .

Da podmladi ekipu da odstrani stare igrače,zasluge i bezveznjake.

Napraviti sistem i raditi.

Sve drugo je sviranje kurcu.

naravno tu svrstavam i totalnu čistku bagre iz FSS .Dovesti nove ljude,sposobne,zeljni rada za dobrobit fudbala a ne svog džepa.

To sve može ali kada Vrhovni baksuz završi u bajboku

• Thanks 1