Jump to content

Recommended Posts

Posted

U principu mi se jebe za rezultat onog momenta kada vidim izliv nacionalizma.

Gledao utakmicu Norveska-Izrael. Normalni ljudi na tribini.

Kod nas samo majmuni.

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

A mi se palimo kao hepi kockice na to.Kad se prestanemo paliti kao hepi kockice i oni ce prestati jbg.

Znači opet mi krivi

• Like 1
Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Piksi Piksi ....Aco Srbine...

Ne može se reći da ova kreatura od selektora ovo nije zaslužila kao i sva bagra ugurana i FSS.

Treba razjebati svu tu lopovsku bagru.

A ovaj jadnik i Ćaci na klupi je ispucao svu sreću i sve talične momente.Izgled Ada je vreme da se stavi tačka na ovog klovna.Koji je uspeo od velikog Piksija napravi samo odvratnog Ćaci poslušnika i podguznu muvu.Kakav pad?!

Sam je uspeo, zato što ima ogroman ego ali malo mozga. Šteta za onakvog igrača, ali ne treba nikog idealizovati... Sam je izabrao... Ili si Vidić ili Piksi, ili si Bodiroga ili Tomašević... Istorija će pamtiti ove prve... 

• Like 3
Posted
1 minute ago, Bad said:

Znači opet mi krivi

Nisam rekao to, vec sam u fazonu da ih ignorisemo.Ovako im pokazujemo da nas provokacije pale.

1 minute ago, Issey said:

Sam je uspeo, zato što ima ogroman ego ali malo mozga. Šteta za onakvog igrača, ali ne treba nikog idealizovati... Sam je izabrao... Ili si Vidić ili Piksi, ili si Bodiroga ili Tomašević... Istorija će pamtiti ove prve... 

Pikslu uopste ne treba zaliti, one je i pre ovoga sa repkom tapao Zvali.

Posted

Nema ništa od ovih tužnih igrača. Nije im ni lako da igraju u ovim uslovima. Evo Pavlović dade njima direkt loptu u noge...

Posted (edited)
1 minute ago, Don Dusko said:

Sad ce Aca da pravi paradu vozila da prikrije ovu blamazu.

Ma jok... Piksi će da plati za ovo i to je to... 

Edited by Issey