La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaki put kad je bila stani pani utakmica ova klosarcina od selektora je izvodila zajedno Vlahovica i Mitrovica i svaki put smo izduvali.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U principu mi se jebe za rezultat onog momenta kada vidim izliv nacionalizma. Gledao utakmicu Norveska-Izrael. Normalni ljudi na tribini. Kod nas samo majmuni. 2 1 1
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vlahović, uvek za delić sekunde sporiji, uvek za delić centimetra neprecizan.
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: A mi se palimo kao hepi kockice na to.Kad se prestanemo paliti kao hepi kockice i oni ce prestati jbg. Znači opet mi krivi 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Zadnji vezni said: Piksi Piksi ....Aco Srbine... Ne može se reći da ova kreatura od selektora ovo nije zaslužila kao i sva bagra ugurana i FSS. Treba razjebati svu tu lopovsku bagru. A ovaj jadnik i Ćaci na klupi je ispucao svu sreću i sve talične momente.Izgled Ada je vreme da se stavi tačka na ovog klovna.Koji je uspeo od velikog Piksija napravi samo odvratnog Ćaci poslušnika i podguznu muvu.Kakav pad?! Sam je uspeo, zato što ima ogroman ego ali malo mozga. Šteta za onakvog igrača, ali ne treba nikog idealizovati... Sam je izabrao... Ili si Vidić ili Piksi, ili si Bodiroga ili Tomašević... Istorija će pamtiti ove prve... 3
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Bad said: Znači opet mi krivi Nisam rekao to, vec sam u fazonu da ih ignorisemo.Ovako im pokazujemo da nas provokacije pale. 1 minute ago, Issey said: Sam je uspeo, zato što ima ogroman ego ali malo mozga. Šteta za onakvog igrača, ali ne treba nikog idealizovati... Sam je izabrao... Ili si Vidić ili Piksi, ili si Bodiroga ili Tomašević... Istorija će pamtiti ove prve... Pikslu uopste ne treba zaliti, one je i pre ovoga sa repkom tapao Zvali.
Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Karma drugari, seliš domaćinstvo, šta da očekuješ? A Vrhovni baksuz poslao emisara Tomaševića da prenese baksuzluk
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema ništa od ovih tužnih igrača. Nije im ni lako da igraju u ovim uslovima. Evo Pavlović dade njima direkt loptu u noge...
PatrickStar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Apsolutno ni jedan igrač nema ni 0,1% krivice za ovo ruglo i tugu.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Luka Jović daje gol, vreme je da igra ispred istrošenog Mitrovića
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj sto je dao gol za Albaniju sestric Fahrija Muslija 😅 2
Nikola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako su razvalili ovu zemlju svaka im čas neprijatelji mogu mirno da spavaju 4 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad ce Aca da pravi paradu vozila da prikrije ovu blamazu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako dobro zvizdimo, kao da smo na gostujucem terenu. Stankovic uzasan fudbaler Kostic bivsi fudbaler, noj. Zabode glavu i samo centrira. Mitro i Vlahovic, uzasan kombo. Samardzic jel igra? 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, Don Dusko said: Sad ce Aca da pravi paradu vozila da prikrije ovu blamazu. Ma jok... Piksi će da plati za ovo i to je to... Edited 3 hours ago by Issey
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stefan Mitrović rođaci!?!? Sunce ti jebem ko sve igra u reprezentaciji???
Recommended Posts