Alek The Great Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Niko ne sme da skine transparente.[emoji4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 (edited) Sad je Savo utripovao Barselonu, dodaju se Zdjelar i Banjak kao Cavi i Inijesta. Malo mi je cudno ovo povlacenje, kao da je hteo da napravi penal.. Edited August 22, 2020 by Sir Alex Ferguson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Sadik je postao veoma zajeban. Sviđa mi se što Banjak ume da trči, izgleda kao fudbaler i ima kontrolu lopte ali je poprilično nonšalantan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Meni Banjak nimalo ne uliva povjerenje, Vitas još manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Just now, Son_of_a_gun said: Meni Banjak nimalo ne uliva povjerenje, Vitas još manje. Pa ima neki stav kao da je Pujol licno, nije dzaba spao sa Barsine skole na jednu Olimpiju. Fali mu nesto sigurno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Da, baš izgleda kao da čašćava prisustvom. Mršavo poluvreme. Malo smo odsutni, igramo u leru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Bas tanko poluvreme. Previse ih takvih imamo. Sa Urosevicem i Mileticem na beku, potpuno smo napadacki jalovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Meni stoperi izgledaju kao tempirane bombe, suvise tanko za nesto ozbiljnije u Evropi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Claws of the jaguar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Mrsavo je ovo. Meni je najveci hit kad se npr Sadik vrati i izvuce cuvara ili dva, napravi rupu u odbrani, lepo primi loptu, odigra i onda nista. Niko se nije ubacio iz drugog plana. Dzaba nam veci posed kad delujemo impotentno. Ovo treba da se pobedjuje petardom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Šta skide Preković. I ain’t even mad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Au, kako lep šut. Bravo, Zdjelar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Ovo poluvreme je vec druga prica. Dosta konkretniji i rezultat je tu. Asano i Sadik je bas kapiraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 ne gledam, samo mi javljaju rez. jel istina da igramo svemirski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 29 minutes ago, Alek The Great said: Ovo treba da se pobedjuje petardom. Izvol'te. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Boranijasevic preskup😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 On 8/22/2020 at 7:05 PM, Barkley#34 said: Neverovatno... Opet će se oslanjati na njih u Evropi. Ludilo mozga. Nego na koga? Lutovca i Brežančića!?? Mojne me zasmejavaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 24, 2020 Author Share Posted August 24, 2020 Vučem traume, razumi me. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Iz nekog, meni nepoznatog razloga, bekovi ne izlaze iz naše škole? Otud višegodišnji problemi sa bekovima uopšte u srpskom fudbalu, ne samo kod nas. . Možda je problem u mentalitetu. Oduvek je ovde bio nekako blam da igraš beka, tu se stavljaju oni koji nemaju kvalitet za krilo, nemaju konstituciju za štopera ili oni koji su najvredniji na treninzima a bez talenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2020 Author Share Posted August 25, 2020 Daleko da mogu da znam šta je pravi razlog, mogu samo da pametujem, a tada mislim slično kao ti. Samo škartovi su gurani na beka. Nekako se uvek pričalo da je za beka važno da je brz i da može da šparta gore-dole. Ako pored toga iole ume s loptom, stave ga na krilo, a ako ima neki drugi kvalitet ide ka sredini. Da ne pominjem bekovsku - kada hitneš loptu u kukuruze. Bek = cepanica. Zato sad i kukamo zbog nedostatka istih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 39 minutes ago, Barkley#34 said: Daleko da mogu da znam šta je pravi razlog, mogu samo da pametujem, a tada mislim slično kao ti. Samo škartovi su gurani na beka. Nekako se uvek pričalo da je za beka važno da je brz i da može da šparta gore-dole. Ako pored toga iole ume s loptom, stave ga na krilo, a ako ima neki drugi kvalitet ide ka sredini. Da ne pominjem bekovsku - kada hitneš loptu u kukuruze. Bek = cepanica. Zato sad i kukamo zbog nedostatka istih. (kod mene u zavičaju) "Mali, idi bidni bek" ... Znaj da si završio sa ozbiljnom fudbalskom karijerom 😄 Mrzi me da pišem 😄 ali problem je u "losem treningu" ... Posebno 90tih, svaka linija je imala deo treninga gde se uigrava i odrađuje vežbe i taktičke zamisli za tu liniju tima.. npr , poznajem "bekove" 😄 koji su bukvalno komplet pripreme uvežbavali iznošenje lopte i centar šut 😴 Prateci malo mlađe kategorije super i prvoligaških ekipa, toga nema na treningu, pišem za bekovsku liniju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Quote Ulica u naselju Umka dobila je naziv po legendarnom fudbaleru beogradskog Partizana Zoranu Čavi Dimitrijeviću. na spisku mojih omiljenih igrača FKP, Čava zauzima visoku, visoku poziciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 Dogodilo se na danasnji dan...pre 10 godina, apsolutno neocekivano, potpisali smo Vladimira Stojkovica. Bilo bi lepo da mu se danas pruzi prilika i da tako proslavi dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts