Zvezdinho Posted December 30, 2021 Author Share Posted December 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 (edited) Nogogodisnji Andjus: Novinarski posao nije da budes lepotan. Ima 2 zelje za NG, jedna od njih je da prestane vise kisa da non stop pada i da pocne da pada sneg zimi. Edited January 1, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Veci nagon za povracanje imam sad kad slusam ovu prodanu nakazu, nego kad slusam spodobe sa vlasti. Ne moze da se slusa duze od 30 sekundi. Pa on ima jebenu bubicu u uvetu da bi ga odmah vratili na 'pravi put' ako slucajno skrene. Samo mu fale zice na rukama da bi show bio potpun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 Andjus se pretvorio u Anus. Kaze od ekoloskih protesta ce ostati samo izgubljeni Markovic i matora Ceca Bojkovic sa svije 2 drugarice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Nema sta da se doda kada ovo kazes ti, kao jedan on njegovih najvecih fanova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Kod vucica samo avanzuju samo ako prestupe zakon :)) jel robijao sta za onu iznudjivanje para i sad se ceka Gurovic jos kao clan skupstine da dobije neku funkciju pored skupstine KKCZ...bukvalno svako ucenjen i moral nula..itd.. Mislim,Andjus je bio idiot i pre 🙂 al ovo je sad neki novi level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2, 2022 Author Share Posted January 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Oteo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 7, 2022 Author Share Posted January 7, 2022 Samo Andjus resava Noletovu situaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Citam negde da je izbio picvajz izmedju bogdana obradovica i dekija. Svadjaju se ko je kad pristupio snsu 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) Gde, kad ? Andjus ce da tuzi Snezanu Borjan Jer je rekla da nece da prica sa novinarom koji je primio mito iza kamiona Edited January 9, 2022 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Ovo je show 😂 Oplakah. Kaze, stici ce joj plave koverte. A Maric dodaje ulje na vatru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Maric kaze vozio ga Misko taksista Da su on i Misko vedrili i oblacili u CZ 1 hour ago, Losmi17 said: Citam negde da je izbio picvajz izmedju bogdana obradovica i dekija. Svadjaju se ko je kad pristupio snsu 😂 Sad mi rekose da su se kod Jovane Jeremic potkazili Andjus i Obradovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Nije ga bilo 5 godina, sad ne mogu da pohvatam vise gde je 😂 Btw sinoc nije bilo b92 sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Pa Bozic bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) Edited January 9, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) Vratio da vidim sta je bilo. Na pocetku Andjus kritikovao Srdjana. Pratimo dalju situaciju. Edited January 9, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Kakva skupina karikatura kod Jovane Jeremić jutros. Kako je čovek poput Obradovića onako propao, on ne zna da priča ni o čemu drugom sem o Kini i Rusiji. Andjusovu stidljivu kritiku Srđana tek ne treba komentarisati. Ovaj treći je najduhovitiji (bar nešto), kaže Novak je u pritvoru - svejedno je da li se zove zatvor ili hotel, to su četiri zida 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) Kakvo lizanje Vucicevog cmara od strane Obradovica, ceo SNS da mu pozavidi Pratimo dalju situaciju. Trpkovic kaze ovo je odluka kraljice, na koju se pozivao Obradovic posto je Novak dobar sa princom. Idemo dalje Posvadja se Obradovic sa Trpkovicem zbog kraljice Obradovic pominje Bobija Fisera, a Jovana Jeremic citala sam knjigu o njemu. Umesto Fisera oni imaju Betmena , Supermena, a Trokovic imaju Snupija ( Obradovic nosi neki duks Carsli Barun i Snupi ) Edited January 9, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) Andjus kaze da Kina nikad nece da savlada Tajvan i da je Tajvan napredniji od Kine. Andjus kaze da nije clan stranke ali podrzava zapadnu politiku SNS-a, a Bogdan pa ja sam clan stranke mi smo za istok , zasto nas prozapadnjuujes Onda Andjus njemu onda si trebao da ostanes u SRS posto si promasio temu Partimo sta ce da bidne dalje. Edited January 9, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Najlepši momenat je kad Obradović naklapa o Kini i Novaku i ovaj treći uleti i kaže da je Novak deo prozapadne kulture. 🙃 Error 404. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Dajte ako ima na netu to negde, ne mogu da vratim nazad a lici na show epskih razmera 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 (edited) Zapadne sluzbe ga docekale na penal zbog antivax stavova kaze Andjus. GS se ne igraju u Moskvi i Pekingu. Izgubio zivce Andjus Brani Obradovic brani Srkija, a Andjus pa mogla je tako i moja majka da reaguje 2017 ( kad ga je Vucic uhapsio, ahaha pogubio zivce ) Pa ti si pricao porotiv Novaka , sve najgore o njemu, sad ga branis To tako mozes da pricas sa svojim politicarima, pa ne mozes ni ti tako da pricas Ovaj mu ne direktno rekao da ne jede govna, a Andjus nemoj da se tu mangupiras bio si protivnik SNS-a, kad si meni cestitao za neke stavove Obradovic : Ja se nisam vukao sa demokratama kao ti. Andjus : Nisi al si se vukao sa SPS-ovcima , pa DS pa SNS. Andjus: Ja sam prvi rekao da je Djokovic u zatvoru, a onda je Srdjan Djokovic to rekao Edited January 9, 2022 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts