Jump to content

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020.

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020.  

113 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati?

• SNS
    • SPS
      0
    • SRS
      0
    • SVM
      0
    • Sapic - SPAS
    • POKS
    • UDS
      0
    • Metla 2020
    • Srpska stranka Zavetnici
      0
    • PSG
    • Nek maske padnu - Zelena stranka - Nova stranka
    • Suverenisti
    • Ostali
      0
    • Ne izlazim na izbore

Recommended Posts

Posted
  On 6/21/2020 at 7:01 PM, Klotzen said:

By the way jel slušao neko saopštenje SNS ? Odakle njima infor pre ovih što se time profesionalno bave ? Možda su samo pustili rovca da ne bi morali večeras o tome da pričaju.

Expand  

To su uradili i kada su rekli da DVERI-DSS i Ceda-Boris-Canak ne prelaze cenzus.

Posted
  On 6/21/2020 at 6:54 PM, Crni Bombarder said:

Da li je iko sumnjao da nece "dobaciti" do 50%+bar jedan glas?
Ozbiljno pitam..

Expand  

ko zna sta su radili, ovo su verovatno kradje epske razmere. stvar je sto su taman toliko stelovali da mogu da dobace do 50%, da su usli u poslednji sat sa npr 43% ne verujem da bi bas dobacili do 50%, ne zato sto ne bi mogli nego zato sto bi bilo mnogo sumnjivo, mada ko zna da li bi ih i to sprecilo

jedina steta na ovim izborima je sto ce uzeti Sabac

• Like 3
Posted

Inace sam pratio zadnje parlamentarne izbore u Nemackoj. 30 minuta nakon zavrsetka glasanja, sve stranke sede u studiju, analiziraju rezultate, zna se procenat za svakoga.

Ovde sat vremena po zavrsetku glasanja se ne zna ni koliko je izaslo, a konacne rezultate cemo imati do kraja avgusta verovatno.

Posted (edited)

Jaaaako će biti gusto u Paraćinu izgleda. SNS će izgleda pobediti ali nije ubedljivo. Posle negde 7% prebrojanih glasova je bukvalno 50/50 SNS/SPS vs Paun/Pokreti Građana

Edited by Nicklord
Posted
  On 6/21/2020 at 7:01 PM, marejosip said:

Da li znas procente za tvoje mesto u 19h pa da uporedimo sa onim na kraju?

To sto je bilo malo ljudi tu ne znaci da na nekim drugim mestima nije bilo guzve.Al da su pokrali jesu svakako 🙂

Expand  

Ne znam, ali mi nema logike da broj glasaca po satu do 15:00 ostane isti do kraja dana, a jos manje da dozivi meteorski skok u poslednjem satu, nezavisno od birackom mesta.
Povukao sam paralelu sa mojim birackim mestom, sto naravno ne mora da bude primenljiv obrazac i za ostale, ali verujem da moze za vecinu.

Sta znam, SNS kamarila je partijski instruisana i prilicno sam siguran da su svi svoje odradili kad su i krenuli sa mobilizacijom od ranog jutra.

• Like 3
Posted
  On 6/21/2020 at 7:01 PM, Green23 said:

Ladno će preko 9% navući u poslednja 2 sata :lol_2:

Pa oni imaju na svim izbornim mestima svoje ljude, koji su u 20:00 mogli da pošalju tačan broj izašlih

Expand  

Pa ne možeš ti te podatke da sabereš za pola sata. Imaju i druge stranke pa izlaznost nikad nismo imali pre 22-23h što se tiče stranaka a i tada samo procenu. Zato pitam jel neko gledao to soapštenje ili pročitao na kajronu kao i ja.

Posted
  On 6/21/2020 at 7:05 PM, Dolce gusto said:

Mislis da nisu krali pre 19:00h? 

Moje misljenje da nisu verovali da ce toliko mala izlaznost biti pa su morali u zadnji cas da vade stvar

Expand  

ako je meni upuceno, a mislim da jeste - da, mislim da su krali i pre 19, i to dosta, ali su nekako preseci po satima bili slicni i teorijski moguci, nisu morali da dizu 6,7 procenata u satu, vec postepeno po 3.5, 4, 4.5 i 5, sto je apsolutna kradja za poslednji sat, ali sto da ne prodje

i na prethodna 3 par. izbora je izlaznost u poslednja 3 sata bila 12-14 posto, a ovo danas se uklapa sa tim, iako bi trebalo da bude manje jer je manja izlaznost do 17h, ali to nije nesto na sta se oni obaziru

Posted
  On 6/21/2020 at 7:09 PM, Klotzen said:

Pa ne možeš ti te podatke da sabereš za pola sata. Imaju i druge stranke pa izlaznost nikad nismo imali pre 22-23h što se tiče stranaka a i tada samo procenu. Zato pitam jel neko gledao to soapštenje ili pročitao na kajronu kao i ja.

Expand  

Kako ne možeš, ti očigledno ne znaš koja je to mašinerija. Ljudi sa biračkih mesta, pošalju lokalnom odboru, oni tu saberu, par njih sabere na nivou grada, i eto podatka.

Posted
  On 6/21/2020 at 7:06 PM, Nicklord said:

Jaaaako će biti gusto u Paraćinu izgleda. SNS će izgleda pobediti ali nije ubedljivo. Posle negde 7% prebrojanih glasova je bukvalno 50/50 SNS/SPS vs Paun/Pokreti Građana

Expand  

Sad je 55/45 za Vučka

• Tuzno 1
Posted (edited)

izgleda svi ispod cenzusa osim šapića 🙂 . No rezultati nisu još sigurni. cesid 43% uzorka.

Edited by Klotzen
Posted

Losa stvar za Paracin i Sabac je to sto su rekli da je bilo prilicno mirno i bez incidenata, a to nije modus operandi SNS-a kad ne ide po planu, tako da mrka kapa.

Posted
  On 6/21/2020 at 7:14 PM, Klotzen said:

izgleda svi ispod cenzusa osim šapića 🙂 . No rezultati nisu još sigurni. cesid 43% uzorka.

Expand  

To bi bilo odlicno. Ali nesto ne verujem u to!

Posted (edited)

I Seselj puko:s_d: Al mu ga je zavukao, dobro sad ce moci da se posveti rijaliti zivotu. Doduse smanjio mu cenzus al dzabe.

Edited by Zvezdinho
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...