Green23 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Jedan veliki za marketing tim KKCZ. Još su im i ove pasoše iz videa odštampali 👏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Bogami fino deluje ova adidas oprema koju šetaju naši, ona nike mi delovala kao da su uzeli neku basic majicu i naštampali šta treba. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 4 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ovo kod topalovica na zlataru bas sam bio tamo pre neki dan Jeste, sam čovek ozido, od temelja do krova ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Bogami fino deluje ova adidas oprema koju šetaju naši, ona nike mi delovala kao da su uzeli neku basic majicu i naštampali šta treba. Znam da je Neša Ilić baš bio nezadovoljan najkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Jeste, sam čovek ozido, od temelja do krova ... svaka cast za to, ali veliki cudak i tezak covek je zeljko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Treba sad da se pokazemo i kupujemo solje i majice kao nikad ranije, da pokazemo da nam je stalo do kluba i nadoknadimo gubitak koji je naveo Sector. Sta cemo sa tolikim soljicama i majicama?Sent from my IN2013 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Jedva čekam da puste ove Adidas stvari u prodaju. Marketing baš radi dobar posao. Što se poređenja Adidas - Nike tiče, to je nebo i zemlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 31 minutes ago, K.Dot said: Što se poređenja Adidas - Nike tiče, to je nebo i zemlja. U kom smislu? Ja sam uvek za Nike ali mi je delovalo da mi uopšte nemamo isti kvalitet i dizajn opreme kakvu imaju CSKA, Makabi, Olimpijakos ili Fener koji takođe nose Nike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Meni se licno ne svidja Adidas dizajn. Pijacarski mi izgleda, ali stvar ukusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) Champion > adidas + nike bez zajebancije, meni su oni champion dresovi iz sezone '17 ponajbolji jos od onih AND1 pre nekih 15+ godina Edited August 13, 2020 by MrTripleDouble 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Obradović: Akcenat na bazičnoj pripremi i stvaranju hemije 13/08/2020 Sezona 2020/2021 zvanično je počela za Crvenu zvezdu mts. Povodom situacije u celom svetu izazvane pandemijom virusa Covid-19 pripreme će biti drugačije u odnosu na ono što su treneri i igrači navikli. Apsolutni akcenat novog stručnog štaba na čelu sa Sašom Obradovićem, a koga čine još pomoćnici Milenko Bogićević, Bogdan Karaičić, Saša Kosović, kondicioni trener Duško Marković i tim menadžer Nebojša Ilić jeste zdravlje igrača posle nesvakidašnje i duže pauze. O tome je upravo govorio trener Obradović. ’’Mislim da su svi jedva dočekali da počne da se igra posle pauze koja je trajala nekoliko meseci. Treba biti pametan i dobro osmisliti naredni period u kom je rizik od povreda sigurno malo veći. Međutim, najvažnije je da smo se skupili i da smo počeli sa treninzima, upoznavanjem i pravljenjem dobre hemije. Prvi utisci su dobri, igrači su došli prilično spremni što je mnogo važno. Prvi deo koristimo za bazične pripreme u kombinaciji sa tehnički-taktičkom pripremom. Prva faza će biti sigurno umerenija nego što je to inače bilo. Mislim da treba da vodimo računa o zdravlju igrača, vrlo smo disciplinovani što se tiče mera i onoga što propisuje zdravstvo. U ovom hotelu ponekad i nije lako da se ne slikate i odbijati nekoga, ali smo prihvatili to kao jedan deo mera koje moramo da poštujemo. Što se samog tima tiče, ponavljam, došli su igrači prilično motivisani. Znaju koji su ciljevi i koja su očekivanja i željni su da se dokažu’’, istakao je Obradović, a potom dodao: ’’Osim bazičnih fizičkih priprema koji su jak preduslov za igranje u kontinuitetu izuzetno je važno da stvorimo hemiju između igrača, novajlija, čak i nekih igrača koji su tu koji se poznaju. Stariji Zvezdini igrači treba da prihvate nove igrače, a novi Amerikanci moraju sa svojim sunarodnicima da se socijalizuju. Mislim da izborom dobrih karaktera, a to je ste sigurno, deo posla je urađen. Drugi deo posla je pred nama, uz to da ostanemo zdravi i to će biti akcenat u narednih 17 dana’’, zaključio je prvi trener KK Crvena zvezda mts. http://kkcrvenazvezda.rs/2020/08/13/obradovic-akcenat-na-bazicnoj-pripremi-i-stvaranju-hemije/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Ko nosi Nike taj je western spijon 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Spoiler @ Lazic & ovaj dzigljavi Mene bi bilo sramota, da i dalje drobim, Zvezdin lebac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Kaze neka pticica (ne twitter) da zelimo opet da "oprastamo ruznu proslost", pod parolom "kupujemo domace", i da okrenemo novu Stranicu u knjizi merenja patke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 13, 2020 Author Share Posted August 13, 2020 26 minutes ago, MetalHead said: Kaze neka pticica (ne twitter) da zelimo opet da "oprastamo ruznu proslost", pod parolom "kupujemo domace", i da okrenemo novu Stranicu u knjizi merenja patke. Ako mislis na Page-a, on je jedva EC nivo tako da bih ja to merenje patke preskocio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Tepic je zauzet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Gagic ? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 8 minutes ago, Gudura said: Ako mislis na Page-a, on je jedva EC nivo tako da bih ja to merenje patke preskocio Sto bi Pejdza preskocio? Mislim, na stranu merenje patke i otimacina, i to sto nam ne treba (ja bih radije da vidim cistog pleja kao dodatnu akviziciju) ali Pejdzic je em domaci, em prilagodjen Srbiji/Evropi, i nije bas da je "jedva" EC nivo... Nije Beron nivo ali je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 48 minutes ago, MetalHead said: Kaze neka pticica (ne twitter) da zelimo opet da "oprastamo ruznu proslost", pod parolom "kupujemo domace", i da okrenemo novu Stranicu u knjizi merenja patke. Ako je pod parolom kupujemo domace, da nije mozda Rasa Tomic? Mada smo prebukirani na 4. Mogao bi neki Goss, tako nesto bi bilo idealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Good veče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 1 hour ago, MetalHead said: Kaze neka pticica (ne twitter) da zelimo opet da "oprastamo ruznu proslost", pod parolom "kupujemo domace", i da okrenemo novu Stranicu u knjizi merenja patke. dok kuper ne potvrdi ja ne verujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 ako je to taj suter sa organizatorskim sposobnostima do kurca onda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaZvezdas Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Jedino Tomas ali zaista ne verujem da ce on doci Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 uhhhh, tepara je vlazni san. zezanje bi bilo na max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts