StiviKivi Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Kakvo bi pojačanje bio Augustine Rubit? Čisto pitam... 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Danga mi je uvek bio gotivan momak... Nije ni prvi ni poslednji koji navija za jedan od dva vecita a igra za drugi, eto cist primer Novica 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Just now, StiviKivi said: Kakvo bi pojačanje bio Augustine Rubit? Čisto pitam... 🤔 Dobar ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Meni bi bilo baš krivo, ako se ispostavi da je zaista done deal, a verovatno jeste. Jbt, mi imamo jebenog Lazića na toj poziciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 5 minutes ago, Kankkunen said: Dobar ... I ja tako mislim. Da je po ukusu Obradovića. Vidim, čini mi se, da je slobodan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Dangubic je idealno "pojacanje" za bilo kojeg naseg konkurenta na Jadranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Just now, StiviKivi said: I ja tako mislim. Da je po ukusu Obradovića. Vidim, čini mi se, da je slobodan igrač. Bajern je zainteresovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 3 minutes ago, Ulicni basketas said: Meni bi bilo baš krivo, ako se ispostavi da je zaista done deal, a verovatno jeste. Jbt, mi imamo jebenog Lazića na toj poziciji. Ali imamo Davidovca i Dobrica. Ne vidim sta bi nam Danga donio, osim da upropastimo posao O100ji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 (edited) jbt, ovo krenulo od loseg ka gorem duvka pangos, helou stime, pa danga u komsiluk dajte jos bjelicu po 3. put pa da zatvaramo radnju @madafaka73 u principu se slazem, samo sto bih ja insistirao da taj nominalni plej bude vrlo dobar pik igrac edit: ja dangu bas gotivim, i mada ga nisam nesto gledao poslednje 2god, cenim da je bolji i od davidovca i dobrica Edited July 6, 2020 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Ali imamo Davidovca i Dobrica. Ne vidim sta bi nam Danga donio, osim da upropastimo posao O100ji. Uh, pa nemoj toliko da ponižavaš Dangubića. Kompletniji igrač od Dobrića, da se ne zajebavamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 6 minutes ago, Kankkunen said: Bajern je zainteresovan Dobro je da nije Zenit! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 2 minutes ago, Ulicni basketas said: Uh, pa nemoj toliko da ponižavaš Dangubića. Kompletniji igrač od Dobrića, da se ne zajebavamo. Po cemu? Da je kompletniji vec bi bio u Zvezdi zar ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 6 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: jbt, ovo krenulo od loseg ka gorem duvka pangos, helou stime, pa danga u komsiluk dajte jos bjelicu po 3. put pa da zatvaramo radnju @madafaka73 u principu se slazem, samo sto bih ja insistirao da taj nominalni plej bude vrlo dobar pik igrac edit: ja dangu bas gotivim, i mada ga nisam nesto gledao poslednje 2god, cenim da je bolji i od davidovca i dobrica Posle one povrede kod nas je imao sezonu kod DR u Bajernu gde je igrao slabo i to sto je igrao je bilo bas lose. Nzm prosle sezone u spaniji ali mi deluje da se i tu nije snasao bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Just now, Predragdjape said: Po cemu? Da je kompletniji vec bi bio u Zvezdi zar ne? Ajde sada da ne preterujemo.Danga je mozda malo losiji suter od Dobrica ali zato je defazivno Majkl Dzordan za njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 4 minutes ago, Ulicni basketas said: Uh, pa nemoj toliko da ponižavaš Dangubića. Kompletniji igrač od Dobrića, da se ne zajebavamo. U kom segmentu je kompletniji? U odbrani je Dobric bolji, u napadu ulaz Dobric je bolji, sut mozda tu su ne konstantni i jedan i drugi. Dobric samo treba dati sansu po meni posel Gudurica jedan od kompletnijih igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Igrao je Danga sjajno kod Alimpija, dok se nešto nije desilo pa nestao ... ´ebem li ga šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Just now, 12Laki said: Ajde sada da ne preterujemo.Danga je mozda malo losiji suter od Dobrica ali zato je defazivno Majkl Dzordan za njega. U svakom slucaju ne bih menjao Dobrica za Dangubica.. Po meni je bolji Dobric u svemu, eto mozda Dangubic bolje zakucava..😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 5 minutes ago, Ulicni basketas said: Uh, pa nemoj toliko da ponižavaš Dangubića. Kompletniji igrač od Dobrića, da se ne zajebavamo. Dangubic, Estudiantes, ACB - 5,8 ppg 44% za 2 22,6% za 3, 20:36 minuta po mecu Dobric, Zvezda, EL - 5,1 ppg, 56,3% za 2, 35,7% za 3, 14:36 minuta po mecu Neka bude da je Danga bolji zbog odbrane ali bih bez dileme prije Davidovca uzeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 6 minutes ago, Maverick88 said: U kom segmentu je kompletniji? U odbrani je Dobric bolji, u napadu ulaz Dobric je bolji, sut mozda tu su ne konstantni i jedan i drugi. Dobric samo treba dati sansu po meni posel Gudurica jedan od kompletnijih igraca Pitam se, sta je sledece sto cu procitati. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 7 minutes ago, Maverick88 said: U odbrani je Dobric bolji ovo se salis danga je hapsio bekove redom po evropi kapiram da ertel jos ima kosmare od njega 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 (edited) 4 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ovo se salis danga je hapsio bekove redom po evropi kapiram da ertel jos ima kosmare od njega Upravo je to problem hapsio,proslo vreme. Ja tvrdim da je Dobric ajde mozda ne bolji ali jednako dobar defanzivni kao Danga u ovom trenutku, pustitie me sta je bilo pre tri godine. Pre tri godine je i Kuzmic bio zverina koja nije bilo pitanje da li ce ga Stime menjati i da li ce moci da izgura sezonu. Edited July 6, 2020 by Maverick88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Ostoja uzmi Stimca ako hoces da vracas za Voldena Samo ga uzmi...vratićemo i Voldena.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Iskreno, ne deluje mi na osnovu poslednje dve epizode da je Danga u dobrom stanju. Ostoji će se ova patkometrija obiti o glavu, naročito ako su tačni abrovi da se dooobro isprsio za ovo merenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Dangubic, Estudiantes, ACB - 5,8 ppg 44% za 2 22,6% za 3, 20:36 minuta po mecu Dobric, Zvezda, EL - 5,1 ppg, 56,3% za 2, 35,7% za 3, 14:36 minuta po mecu Neka bude da je Danga bolji zbog odbrane ali bih bez dileme prije Davidovca uzeo. Zašto sad mešaš Davidovca? Ja poredio Dobrića i Dangubića. A statistika je uvek realni pokazatelj, naravno. Dangubić, sa pravim trenerom koji mu nadje ulogu, može da bude koristan na obe strane terena. Sa svojom visinom od 204, veoma pokretan, neretko čuvao i mnogo niže bekove. Dobrić... Odbrana? Mlataranje rukama. Poneka atraktivna blokada, ali to nije prednost u odnosu na Dangu, koji je atletičniji. Šut solidan, ali uglavnom ćoškari, ne ume da izgradi poziciju. Čime ga kvalifikuješ ispred Dangubića? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Ako Dangubic predje u Partizan, neka mu je sa srecom. Veoma dobar decko, sportista za primer i jedan od mojih ljubimaca. Nema se sta zameriti, samo pozeleti sve najbolje. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts