Babaduka Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Po meni bi savrsen dodatak na nasu bekovsku liniju bio Alex Hamilton, jos jedan kombo ali slaser, pa da imamo svega u bekovskoj liniji suta, odbrane, plejmekinga, atleticizma, bas tra zajebana bekovsks linija gde bi mogao svako sa svakim da igra u tandemu.. Na poziciju 3/4 ako moze Drk, ovaj Kalina, ako ne moze Piters jedan od najboljih sutera sa pozicije 4 u EL, i mislim da moze puno samo mu treba sansa, i 4/5 ne znam Ledej je bio idealan, ko bi tu mogao stvarno ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 9 minutes ago, The Seventh Seal said: Najaviše insajderi valjda dolazak forwarda i potencijalni odlazak Simanića. Potpuno mi je realno da se ispod radara i Simonović vrati, dodao bi neophodnu streč opciju. Pangos, Walden Loyd, - , Radanov Davidovac, Dobrić, Lazić - , MJK, Simonović Nnoko, Kuzmić, Reath Borisu ubaciti u sastav, on ce svakako poceti sezonu , draft je tek krajem oktobra, nova NBA liga tek pocetkom Decembra, tako da on svakako ce biti tu za pocetak. Samo je prazno mesto pored Loyda, i Uskokovic verovatno kao 15 ti. Doselekcija ako negde zaskripi oko nove godine. Pakuj. Pametno potrosen budzet od 14 miliona. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 (edited) Da mi se ne ljuti Metalni pogotovo sto ja mracim stalno o napredovanju u polju marketinga al Titova grafika je ipak "vintage" :-D Secam se kad su cigani svrsavali na Jankovica i Jovanovica americke GMO zveri i Tito namerno zameni likove na grafici, niko ziv nije provalio :-D Edited June 30, 2020 by Tamburinjo 4 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Iskreno Pangos - Wolden - Loyd + eventualno Radanov + pomalo Lazić na 2 jeste dovoljno za bekovske pozicije, ali se nadam da ćemo dovesti još jednog beka jer bi u suprotnom ova trojica morala da gule ozbiljnu minutažu na baš svim utakmicama, gde ni u ABA ligi sem Radanova (možda Uskokovića, ne znam kakav je plan sa njim) nema ko da preuzme te minute i odmori ih malo. Što se forwarda tiče, od Kuzmićevog stanja mi nekako zavisi da li je potrebnija 4/5 ili 4/3, ali pošto nisam siguran koliko će on moći, realnije i racionalnije mi je da dovedemo 4/5, inače bi na toj poziciji rezervne petice bila prilična rupa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Ovo šlepanje Lazića sada dobija posebnu dimenziju...On je na trojci kao i Dobrić, pa i Deda ball stopper za igru koju je Sale forsirao i ludački uvežbavao sa Monakom. Taj problem nam ne bi rešilo ni dovodjenje Dangube ili Simona. Radanov je tu najspretniji sa loptom ali bi to značilo da dovodimo još jednog beka (iskusan&neskup) ili u suprotnom jurimo neko namudjeno krilo ili zašto ne i jedno i drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 barem jedan mora biti domaci ili cemo preforsirati sa strancima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desetka Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Ne znam zasto se Radonov godinama unazad navodi u projekcijama timova kao dvojka. Decko je mnogo vise 3 nego 2. U fmpu su posle sezone dvojku igrali Jeremic I Ulubaj, a Radanov je bio na tri. Po mom misljenju on je mogao da bude novi Marko Jaric ili Stefan Jovic, ali to je sad neka druga prica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 I tog Hamiltona baš dosta pominjete (ako je to ovaj iz Rišona), jel to neki rumour ili samo nečiji predlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 jbg, prizeljkivao sam oba tamnoputa pleja, Walden + neka jaca glava iz razvojne a la Lorenzo ali ajde neka bude ovaj roviti Steve Nash iz kontejnera 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Aaron White je slobodan igrac. Mogli bi da ga opravimo posle jedne turbulentne sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 (edited) 1 hour ago, Wingwalker said: Pangos je u Žalgiris sezoni bio strašan stroj. Brutalna kombinacija talenta, brzine i pametne glavice. U EL 13ppg...47 procenata za tri i 5.9 asista. Zna li se koliki je dohodak primao u Barsi? 30.367,04 Edited June 30, 2020 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Mrtvi belac 🙄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 55 minutes ago, Born Ready said: I tog Hamiltona baš dosta pominjete (ako je to ovaj iz Rišona), jel to neki rumour ili samo nečiji predlog? Valjda bi i ti mogao ponesto da znas o tome 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) 42 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Valjda bi i ti mogao ponesto da znas o tome 😉 Kapiram da si me pomešao s nekim, nikad ja nisam bio insajder. 😄 (samo stručni poznavalac i mag igre pod obručima) Edited July 1, 2020 by Born Ready 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Mora se dovesti neki igrač na 4/5. Simanić/Mjk je slabo i za Abu a za El i da ne pričamo. Plus je tu i Kuzmić koji je u ko zna kakvom stanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 3 hours ago, n4l1m said: Na 3 ce starter svakako biti Lazic ili Dobric, sto je u potpunosti u redu. Ako dodje PanGod, trenutno imamo: Pangos, Walden Loyd, ---------------, Davidovac Lazic, Dobric, Radanov -----------------, Simanic, Jagodic - Kuridza Nnoko, Kuzmic, --------------- Mislim da je 13 igraca i vise nego dovoljno da se rotira, ostali bi samo trenirali sa klubom. E sad, treba imati i minimum 8 domacih igraca. Tu su Radanov, Simanic, Davidovac, Dobric, Lazic, Jagodic i Kuzmic. Ostaje da se vidi gde rizikovati - na 2, na 4 ili na 5. Da li imati 3 igraca na lopti uz Radanova i Davidovca ili imati samo light opcije na 4 uz Jagodica ili na 5 ostaviti rovitog Kuzmica i Jagodica kao alternative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 @Born Ready Sale je više puta pomenuo da će 4 beka stranca biti, tako da verujem da će tu biti još jedno pojačanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) Otisli dosli Lucas Pangos Braun Volden Dzenkins Loyd Beron Reath Panter Nnoko Perperoglu Gist Odzo Stimac(valjda) Edited July 1, 2020 by Leonard Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Je li bio neki zvanični goodbye od strane kluba za nekoga od ovih koji su otišli? Ili možda hoće da naprave kolektivni farewell, ali još nije jasno ko će sve da ode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Mislim da ce Wolden na 2, i po potrebi igrati 1.. Tako su bar napisali na rsbu, kad ih vec spominjemo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 8 minutes ago, quentin said: Je li bio neki zvanični goodbye od strane kluba za nekoga od ovih koji su otišli? Ili možda hoće da naprave kolektivni farewell, ali još nije jasno ko će sve da ode? Svi gore navedeni sledece sezone nece biti u rosteru uz ogradu za Stimca koji uvek nekako vreba iz prikrajka. Iako su nezvanicno rekli da nece ostati, zvanicno ce biti tek kada potpise negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 39 minutes ago, Leonard said: Otisli dosli Lucas Pangos Braun Volden Dzenkins Loyd Beron Reath Panter Nnoko Perperoglu Gist Stimac(valjda) Covic zaradio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Ja bih doveo jednog ozbiljnog igraca u reketu - 4, 4/5, 4/3, sta god trener zeli, ali da bude ozbiljan igrac. Simon u ovim godinama po meni nije igrac koji donosi kvalitet vise vec samo dopuna za rotaciju, ako ga uopste neko razmatra. Sto se tice jos jednog beka, tu bih isao na nekog amera ispod radara koji jos nije izgradio ime. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Na forumu MCZ stidljivo pominju Dzordana Mikija, sto mi bas djeluje nerealno, on je u Realu bio neki backup. U gotovo pa svakoj drugoj ekipi u EL bio bi prvi centar, ne znam, vidjecemo ima li istine tu. Licno, meni se najvise svidja tu LeDay ali uzece i njega izgleda ova bagra Milanska. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) 7 minutes ago, Mili said: Na forumu MCZ stidljivo pominju Dzordana Mikija, sto mi bas djeluje nerealno, on je u Realu bio neki backup. U gotovo pa svakoj drugoj ekipi u EL bio bi prvi centar, ne znam, vidjecemo ima li istine tu. Licno, meni se najvise svidja tu LeDay ali uzece i njega izgleda ova bagra Milanska. 😄 Dzordan Miki... Svakakve gluposti se mogu procitati! Edited July 1, 2020 by Tony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts