Ханибалија Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 2 hours ago, mmajstor said: takav zemljotres nije zapamcen od kad je spanulis presao iz pao u oly. tacno sada tema prelazni rok nece biti to ako Pulen ne bude slobodan. Tu su zato uvijek poželjni Xavier Munford i Quinn Cook Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Ne mislim da treba vracati Mitrovica, pre svega jer se secam koliko smo prizeljkivali da ode. Secam se onog presmesnog suta za tri i ne vidim da mozemo dobiti nesta sa njim. Pre bih bio za dovodjenje neke neproverene atleticne 4, jer tu mozemo nesta dobiti, sto bi bio pogodan dok sa Mitrovicem jako malo dobijamo. Cak ni u Buducnosti nije igrao vise od 10-tak minuta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Highlight utakmice protiv Zlatibora je da Volden više nije "Predator". Duža mu brada od kose... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) 4 hours ago, drakon1 said: Njega Radonjic ne bi preziveo. Seti se na jednoj od prvih utakmica kad se Radonjic vratio igrali smo protiv njih i on je ostao zabezeknut kako ovaj izvodi bacanja. Mislio Radonjic da ge ovaj zajebava. Ne bi to tolerisao Radonjic kod sebe u ekipi sve pre svega zbog svog mentalnog zdravlja. Zamisli u EL na -1 u zadnjoj sekundi ovaj ima 2 bacanja... Da se prisetimo tog legendarnog pogleda. Edit. Tek sad vidim da je bilo, brišite post. Edited May 31, 2021 by Čvarkov 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 5 minutes ago, Čvarkov said: Da se prisetimo tog legendarnog pogleda. Edit. Tek sad vidim da je bilo, brišite post. Nikakvo brisanje... Legendarnih momenata nikad dosta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 1 hour ago, Knipex said: Očigledno niste gledali utakmicu. Ništa nije ubacivano i montirano. Klip koji je drakon okačio je samo isečen iz snimka cele utakmice. Uostalom trebalo bi da ima na ABA kanalu pa proverite. Ja sam gledao sa klincem kad je išla uživo i pokidali smo se od smeha kad smo videli zato sam znao o čemu se radi pre nego što sam otvorio drakonov klip. Nisam ni mislio da je montirano nego su ovo njegove regularne i uobicajene facijalne ekspresije. Jeste se desilo nakon slobodnog bacanja ali verujem da je njemu u glavi pogled i mrstenje bilo usmereno na igraca koji nije odigrao odbranu, ili se mozda setio da mu Covic nije uplatio regres ili topli obrok. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) 30 minutes ago, Čvarkov said: Da se prisetimo tog legendarnog pogleda. Edit. Tek sad vidim da je bilo, brišite post. Odakle si kopirao gif? Ja ga napravio kad sam ga okačio ovde ali vidim da nije ista adresa slike. Lepo je videti da se #Radonjizam brzo i lako širi 😎 Inače Radonjić je trenutno gost na areni 1 kod Koleta i Edina "U obruču" Edited May 31, 2021 by Knipex Slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) Radonja na AS2. edit: pardon AS1 Edited May 31, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Evo Radonjica u obrucu na Areni. Bice mucno to slusati, jedan sat manje-vise monologa... 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 1 minute ago, mmajstor said: Radonja na AS2. 1 brat, JEDAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 1 hour ago, drakon1 said: Tako je. U linku koji sam postavio vidi se neisecen deo prenosa sa arene sa komentarima od edina i koleta. hronoloski je ta faca pala posle 1. slobodnog bacanja. da li je to bila reakcija na nacin kako je ovaj izvodio ili nesto drugo, ne znam. ali je 99% verovatno da je to bilo zbog nacina, a ne neceg drugog. Šta ja znam. Znajuči Radonju, meni je neverovatno da on u pripremi na utakmicu nije barem 2-3 puta gledao Zadar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Paul & Shark duks....opustio se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 2 minutes ago, mmajstor said: Paul & Shark duks....opustio se. Uh, dobro je...Da je Filip Plajn zabrinuo bih se 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 15 minutes ago, Knipex said: Odakle si kopirao gif? Ja ga napravio kad sam ga okačio ovde ali vidim da nije ista adresa slike. Lepo je videti da se #Radonjizam brzo i lako širi 😎 Inače Radonjić je trenutno gost na areni 1 kod Koleta i Edina "U obruču" napravio sam gif posle te utakmice, kačio sam tad i na forumu. Tvoja rezolucija bolja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 2 minutes ago, Čvarkov said: napravio sam gif posle te utakmice, kačio sam tad i na forumu. Tvoja rezolucija bolja Al sam ubo "Sečenje" tako da bukvalno isto izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Aaaaa, nece da kaze za Lazica.....garant mu da neki eks pred mec, potpisujem 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 (edited) 1 hour ago, mmajstor said: Aaaaa, nece da kaze za Lazica.....garant mu da neki eks pred mec, potpisujem 🙂 kažu da Laza guta po 3-4 pakovanja duracell-a pred meč... ...celofan ne skida. Edited May 31, 2021 by Wingwalker 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Nego niko ne komentarise Djordijevo obracanje koje je bilo cini mi se nikada konkretnije. Jel znate da nam je ovo poslednja sezona u Evroligi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 19 minutes ago, mmajstor said: Nego niko ne komentarise Djordijevo obracanje koje je bilo cini mi se nikada konkretnije. Jel znate da nam je ovo poslednja sezona u Evroligi? Vrlo moguce. Dobijamo A licencu i samim tim ABA gubi smisao. 😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Nasi sendvicarski mediji nisu preneli ceo intervju. Vrlo je izricito rekao da ce liga imati 16 licenci koje ce se verovatno podeliti Virtusu i Zenitu. Znaci `nasa` ide Virtusu, tj. postace licenca za evrokup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 7 minutes ago, mmajstor said: Nasi sendvicarski mediji nisu preneli ceo intervju. Vrlo je izricito rekao da ce liga imati 16 licenci koje ce se verovatno podeliti Virtusu i Zenitu. Znaci `nasa` ide Virtusu, tj. postace licenca za evrokup. Naša je u bliskoj budućnosti ... ili u prevodu: Ne lipši magare do zelene trave Quote The precise plan is the following. EuroLeague will not expand to more than 20 teams in the near future with 18 of them probably having a permanent license. Meanwhile, the EuroCup will also have 20 teams and it will act “as a filter, like a preparatory stage”, according to Bertomeu, for the teams which will want to make the step towards the EuroLeague. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: EuroLeague will not expand to more than 20 teams in the near future with 18 of them probably having a permanent license. Divan plan, ne znam samo što bi timovi uopšte imali motiv da igraju evrokup jer čak i da uđu u finale i izbore evroligu moći će da je igraju samo tu jednu sezonu i ponovo ispadaju jer ima 18 stalnih licenci. Čak i da ostave pravilo da ako ekipa koja uđe iz evrokupa izbori plej of onda samo jedna ekipa ulazi sledeće sezone. FIBA Ligo Šampiona širi svoje grane... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 1 minute ago, Knipex said: Divan plan, ne znam samo što bi timovi uopšte imali motiv da igraju evrokup jer čak i da uđu u finale i izbore evroligu moći će da je igraju samo tu jednu sezonu i ponovo ispadaju jer ima 18 stalnih licenci. Čak i da ostave pravilo da ako ekipa koja uđe iz evrokupa izbori plej of onda samo jedna ekipa ulazi sledeće sezone. FIBA Ligo Šampiona širi svoje grane... Upravo tako, nemaju neki izbor sem FIBA ... e sad, ima tu dosta klubova koji nemaju ambicije za EL. Bog zna šta će na kraju biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Bice verovatno ona fora da ako iz evrokupa udjes u EL i odes u top8 onda ostajes, a onaj novi iz EC ga duva. Jedina sansa je kada budu prosirivali na 20, ali to ce se desiti za ko zna koliko godina. Manja sansa je da sledece godine se plasiramo na F4....onda ne znam kako bi objasnili nase izbacivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 8 minutes ago, mmajstor said: Bice verovatno ona fora da ako iz evrokupa udjes u EL i odes u top8 onda ostajes, a onaj novi iz EC ga duva. Jedina sansa je kada budu prosirivali na 20, ali to ce se desiti za ko zna koliko godina. Manja sansa je da sledece godine se plasiramo na F4....onda ne znam kako bi objasnili nase izbacivanje. Kako bi Djordi nesto objasnio 😄😆 MLogo si naivan za nekog ko se Majstorom naziva. 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts