forumko topic Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Izgleda da Lojd propušta i špansku turneju. Da se svakako ne nadamo ničemu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Sprdali se na racun Lorenca ali zato su tatinog sina uzdizali u zvezde i pravdali tone gluposti koje je celavi mamlaz cinio. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Mislim da ni jedan igrac u EL nije imao ovoliku pauzu zbog korone. Neki su se vracali nakon jednog meca pauze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 28 minutes ago, berti said: Sprdali se na racun Lorenca ali zato su tatinog sina uzdizali u zvezde i pravdali tone gluposti koje je celavi mamlaz cinio. Plavsic? Ne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 9 minutes ago, leki bg said: Plavsic? Ne. Da, i jedan i drugi. Secam se da smo komentarisali na forumu na lajv temi tokom tekme, izmedju ostalih i ja sam se nervirao zbog komentara obojice. Secam se da sam pisao "Plavsicu slino". 🙂 Edited January 9, 2021 by Golijat 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 9 minutes ago, leki bg said: Plavsic? Ne. Kuzma mislim da jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Obojica su. Ali je Plavsic povukaao malo rucnu kada je shvatio da mu se Lorenco posrao po sred usta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Plavsic je jedini imao muda da kritikuje FC3 te sezone. I u live prenosu, EL studiu, posle i u autorskom textu. Kod mene je tad porastao u ocima toliko da moze do kraja karijere da lupa imena igraca po nahodjenju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Ciganima (srce dacu) uvek spremni za raznovrsne teme, narocito kad Kum pozeli dobro vece. Sin Filip je neiscrpna tema, komentatori kojima se Lorenco posrao u usta, sad i Laza kapiten za kog svakako stoji da nema mesta u 12 iako sam apsolutno protiv nazivanja momka raznim pogrdnim imenima, ako nista ono zbog proslih dana. Jes da smo cigani, al mozemo i bez toga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 23 minutes ago, Wingwalker said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 EL ekspresno priznala gresku za mec od sinoc. Dok niz gresaka na nasu stetu u mecu protiv Olija ostao kao da se nista nije desilo. Vrlo jasno pokazuje nasu poziciju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Krecemo na Spansku turneju bez Halla Lojda i naravno Nnoka. Sumnjam da ce i Wolden da igra. Ako nista drugo, isforsirati nase klince po 30 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 a sto sad bez Nnoka, i to jos naravno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Pa zato sto ce on svoje partije i igru zbog koje je doveden pruzati tek u februaru, martu s obzirom na pauzu koju je imao. Na to sam mislio.. Edited January 9, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 11 minutes ago, mmajstor said: a sto sad bez Nnoka, i to jos naravno? Zato sto nije spreman ni za Aba ligu trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Kenja mi se od cekanja nasih igraca da izadju i povrede ili bolesti. Uvek predugo traje. Bas sam popizdeo zbog cekanja na Lojda, koji se eto oporavio pre nedelju dana. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) 21 minutes ago, Predragdjape said: Krecemo na Spansku turneju bez Halla Lojda i naravno Nnoka. Sumnjam da ce i Wolden da igra. Ako nista drugo, isforsirati nase klince po 30 minuta. I Lepranko da zajase 25 min. Taman da obori rekord u indeksu beskorisnosti. Pamtice ga Madridjani do kraja zivota. 2 minutes ago, Maverick88 said: Zato sto nije spreman ni za Aba ligu trenutno Pa u kakvom je stanju kad ne moze da uzme minute Kuzmica kog ni Teodosic ne bi razigrao. Kakav god pas da mu bacis lopta se odbije ko od bandere. Edited January 9, 2021 by Sector 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Bice jako gadno u najavi. Valjda nece negativni rekordi EL da se obore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Legenda kaze da je nekad dosao spreman igrač u naš klub i da se neki nas igrac od povrede(bolesti) oporavio za 7 dana. Ja to ne pamtim. Edited January 9, 2021 by Decembarski 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 9 minutes ago, Sector said: I Lepranko da zajase 25 min. Taman da obori rekord u indeksu beskorisnosti. Pamtice ga Madridjani do kraja zivota. Cekaj bre, kako se to moze nazvati beskorisnost? Beskoristan sam ja, jer nisam dao klubu, a ni uzeo...za kapetana treba da se uvede posebna rublika, nesto kao indeks stetnosti...a Evroliga bi mogla uvesti nagradu poput Zletne maline, posto bi otisla u ruke naseg lepotana, a bila bi prva, moze i da nosi ime Lepi Laza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Od pocetka priprema nismo mogli da pronadjemo prvog pleja. I sad iad ga dovedemo, cekacemo ga mesec dana da se uigra, uklopi, a mozda bude i instant kvalitet a opet smo dugo cekali. Startnog centra opet cekamo od starta sezone. I sad cekamo da se oporavi i uklopi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 4 minutes ago, Crni said: a Evroliga bi mogla uvesti nagradu poput Zletne maline, posto bi otisla u ruke naseg lepotana Zlatne borovnice 🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Naručujte kobilje placente...Ra siroma ne mož sabere kompletan roster pre februara...kakve uigrane kombinacije kada ne može da ih proba lajv. Možda je i dobro da Hala, Lojda pa i Nnoka ne drobimo rovite po pirinejima. Kolom je naebo ko žuti. Edited January 9, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 igrala se kosarka i pre 2011. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts