SunZero Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, NMX said: Offtopic Reveal hidden contents Jučerašnju sahranu patrijarha Irineja obeležio je jedan pomalo bizaran detalj, kad je mitropolit dabrobosanski Hrizostom osveštavao slavski kolač predsedniku Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojši Čoviću, nekoliko metara dalje od odra preminulog poglara Srpske pravoslavne crkve. citam 120-ti put, gledam i i dalje neveruem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Hoce l' biti nekog linka za derbi?Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Dobijamo 7-10 poena razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Aj da je neka važna utakmica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Igra im Pejdž. Drago mi je da derbi bude što kompletniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne sumnjam da će Sale odigrati derbi iz sve snage. Samo bez ručne ćelavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Pa ovo važnije od svake EL utakmice, pojma imo nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Lojd opet stavio Karate kid maramu koliko vidim sa slika sa zagrevanja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Šta smo dočekali, da nas ludi Željko Pantić proziva u...KOŠARCI... Nego, ja zaista očekujem jednu statement pobedu večeras. Verujem da će Sale umeti lepo da im objasni kako se igra derbi i da ih spremi. Igrački nije upitno da je ovo 20 razlike za nas. Ako pristup bude kako treba, posebno u odbrani, biće ovo lagano.Haha ne stizem nikako u zadnje vreme da gledam Zeksa. Ovde ponekada Pantica porede sa Tageltijom, oni su dva sveta iskreno, Pantic nije uopste glup, samo je luckast, dok je Tegeltija jedno glupo i pokvareno stvorenje, jbt kada pomislim da neko moze da obozava ovu budalu, u mojoj okolini ima dosta navijaca kkp koji smatraju i njega zastitnim znakom Vujoseviceve ere, ja im u sali odgovaram, ja bih uvek pre birao zamrzivac nego takve legende [emoji23].Veceras ocekujem tesnu pobedu, bas tesku utakmicu, osecam da cemo da odigramo sa smanjenim brojem obrtaja i da na guzove dobijemo ovo. Iskreno bih uvek ovu utakmicu menjao za Efes u cetvrtak. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 bachite link zivota vam!! Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 4 minutes ago, Helmet said: Iskreno bih uvek ovu utakmicu menjao za Efes u cetvrtak. Reportovan si, stavljen na ignore listu i znam đe se parkiraš. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Reportovan si, stavljen na ignore listu i znam đe se parkiraš.Hahaha, znam kako to zvuci, pre 10 godina bih sam sebe reportovao, ali mi je ABA liga u zadnjih nekoliko godina totalno izgubila na znacaju, mislim da je vreme da napravimo jedan kvalitetan iskorak u EL cak i po cenu malo losijih igara u ABA, doduse i u klubu ove sezonw tako razmisljaju.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Nnoko>>>>>>>>>>>Terry Kakva šteta za Nnoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne moze sladje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Kao opruga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Jel i dalje smešno? Rekao sam da će biti užasno teško. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne znam za vas ali meni su ovakve pobede najdraže 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Rutinski rešavamo ove ABA ligaše sa poen do dva razlike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Saša Obradović je smešan trener. Na šta mu liče centri, na šta liči ova igra. Mi sa ovakvim procentima za 3 branimo pobedu u zadnjem napadu. Sramota. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Par konstatacija... Imamo ubedljivo najgluplji tim u istoriji kluba. Nepojmljiv nedostatak inteligencije na parketu. Drugo, Batleru ako može da uruči Partizan plaketu sa zahvalnicom još večeras, bio je njihov najbolji igrač. Džoni: https://i.imgur.com/T4flWf4.mp4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ovo mislim da nisam nikad video, odnos u FT 38-13, stavljeno nam je do znanja da je jedini cilj ABA drustva da ne budemo prvi. Cek da vidite sta ce biti u Pgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 31:19 faulovi za nas. 38:13 bacanja za njih. Svako dalje komentarisanje utakmice je besmisleno, ovo bi Lejkersi imali problem da dobiju... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, K.Dot said: Saša Obradović je smešan trener. Na šta mu liče centri, na šta liči ova igra. Mi sa ovakvim procentima za 3 branimo pobedu u zadnjem napadu. Sramota. Nema veze sto je protivnik imao 3x bacanja?A mi sutirali 13!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Al smo zakomplikovali... Dosta toga lose veceras. Teraj dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 38:13 slobodna bacanja... Edine, nemoj ni slucajno da pomenes to. Mrs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts