Gudura Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 41 minutes ago, Kankkunen said: Džoni ostao u BGD da vedžba ... Valjda su mu ostavili bar 2 lopte za vedžbanje, pošto mu jedna ne radi pos'o😁 2
propolis Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Taman će MJK imati priliku da zablista. Igra sezonu karijere bez obzira na statisticke brojeve. 42 minutes ago, Kankkunen said: Džoni ostao u BGD da vedžba ...
Wingwalker Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 3 minutes ago, Kankkunen said: Al ako dobijemo ovo, biće komentara bez Kuzovih operativnih 25 minuta...mi ovo možemo da dobijemo samo na kartama.
NikadProtivKaline Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 4 minutes ago, propolis said: Taman će MJK imati priliku da zablista. Igra sezonu karijere bez obzira na statisticke brojeve. valjda mu se protiv asvela bude igrala i odbrana...za razliku od primorske
Rajon Rondo Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 1 minute ago, Wingwalker said: bez Kuzovih operativnih 25 minuta...mi ovo možemo da dobijemo samo na kartama. Mozda i vise. Gledao sam malo Asvel protiv Baskonije, Fall je bio neresiv problem za Baskoniju. Pokretan, visok, ogromne ruke. Dzakiri je na momente delovao smesno pored njega. Teri nema sanse 1 na 1, Dzoni ne igra, znaci jedino se uzdamo u Kuzmica...
propolis Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 5 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: valjda mu se protiv asvela bude igrala i odbrana...za razliku od primorske Nažalost propustio sam tu spektakularnu utakmicu I nisam je pogledao pa ne znam kakav je bio. Mozda se polupao sa Voncinom vece pre sa nekim istarskim vinom i paskim sirom 🤔
berti Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 26 minutes ago, Kankkunen said: Kažu da se ova utakmica računa kao četvrto kolo, Džoni tad nije bio registrovan pa nema pravo igranja. Kakva idiotska odluka. Cudo nisu registrovali 20:0 za Francuze. 1 1
Čvarkov Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Ček to sa registracijom OBrajanta nije šala? Himki se mačovao sa juniorima da ne izgube 20:0, a ovamo ne mogu da igraju igrači koji u tom trenutku nisu bili registrovani. EL smehotres. 🤮 2
Kankkunen Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Kad menjaju pravila u toku sezone, pa šta kome zapadne ... Himki nahebo ni kriv ni dužan. 1
Čvarkov Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 11 minutes ago, threepwood said: Ja mislio neko se zajebava stvarno 😄 I ja isto, u poslednje vreme ne zna se šta ljudi misle ozbiljno, a šta je zezancija. 🤣
Losmi17 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 14 minutes ago, threepwood said: Ja mislio neko se zajebava stvarno 😄 Pa ja i dalje ne verujem 😂
Kankkunen Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Nisu se u startu setili da utakmice mogu biti odložene, nego udri 20:0 ... e, ovo im nije promaklo
Chaos Is Me Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Dobijamo sutra, pazite šta vam kažem. 4 1
Losmi17 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Just now, Chaos Is Me said: Dobijamo sutra, pazite šta vam kažem. Pa kad ne igra JOB. 2 2
krzna Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Evo CD danas igrala protiv Burse, a Turcima nije igrao igrac koji u vreme kada je utakmica trebalo da bude odigrana jos nije dosao u klub 1
Kankkunen Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Quote Zvezda na Asvel bez O'Brajanta Košarkaši Crvene zvezde u sredu igraju odložen meč četvrtog kola Evrolige u Vilerbanu protiv Asvela. Na tom meču biće oslabljeni neigranjem najnovijeg pojačanaj Džonija O'Brajanta. Nije u pitanju nikakva povreda, niti neka disciplinska mera. U pitanju je propis Evrolige po kojem pravo da igraju meč imaju samo oni igrači koji su bili registrovani za meč kada je prvobitno trebalo da se igra. A to je u ovom slučaju 15. oktobar, dok je O'Brajant potpisao za Zvezdu nekoliko dana posle tog datuma.
Laki21 Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 U moru glupih stvari od strane EL, ova glupanarija nekako se izdvaja i zauzima svoje posebno mesto svojom unikatnošću. 7 1
Igor_ Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 A sta se desi ako ti se neko pre dva dana povredio a bio je zdrav kada je po rasporedu bila ta utakmica? Cista glupost, neverovatno... sta ako das otkaz jednom tipa centru i dovedes drugog, i sad ces taj mec da igras bez jednog centra...
berti Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 Ne znam ima li u Irskoj kosarke. Puna Usa Iraca, velika baza, gledanost, sponzori... Daj nekom irskom klubu stalnu licencu...
Kronostime Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 17 hours ago, Dropkick Murphys said: I ja sam išao na more čarter letom, pa sam sirotinja. Još sad zbog pandemije malo letova, nema posla, verovatno nam i platili, čisto da se provozaju i ne zarđaju im avioni. Budi srecan sto te nisu strpali u cargo flight. 1
Recommended Posts