n4l1m Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 (edited) sta reci za sarica? prvo el mu ono na celu tilaka il neka ogrebotina, nisam skontao.. drugo, ako je neko uzeo para od rukometa onda je to on, sta ga tera da i u 44-oj brani? il je stvarno toliki veliki domoljub katarski da kazem? ☕ Edited January 20, 2021 by n4l1m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 (edited) Rekao bih da je po kvalitetu ovo najtanje reprezentativno prvenstvo u poslednjih 10-15 godina. Jebo mater koja sam ja dijabola, uzmem da citam kolumnu Mairosua i onda provedem narednih 7 sati citajuci i gledajuci raznorazne utakmice i dokumentarce pocev od ovog SP 1999 do finala domace lige 1993, pa sve do istorije sukoba i rata na KiM... evo ko voli https://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a1424822/rukomet-1999-bombardovanje-svetsko-prvenstvo-egipat-sr-jugoslavija-perunicic-skrbic-jovanovic-kokir.html Edited January 20, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 6 hours ago, n4l1m said: sta reci za sarica? prvo el mu ono na celu tilaka il neka ogrebotina, nisam skontao.. drugo, ako je neko uzeo para od rukometa onda je to on, sta ga tera da i u 44-oj brani? il je stvarno toliki veliki domoljub katarski da kazem? ☕ Nije on nikako usamljen slučaj. Ima i više nego nekoliko golmana koji su branili sa 40 (neki i debelo poslije 40-e). I to dobro branili na velikim natjecanjima. Uzmimo samo primjer Šterbika na prošlom EURU. Ovako na prvu mi još na pamet padaju Lavrov, Omeyer, Hombrados, Bašić, Losert, Škof, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 6 hours ago, MrTripleDouble said: Rekao bih da je po kvalitetu ovo najtanje reprezentativno prvenstvo u poslednjih 10-15 godina. Jebo mater koja sam ja dijabola, uzmem da citam kolumnu Mairosua i onda provedem narednih 7 sati citajuci i gledajuci raznorazne utakmice i dokumentarce pocev od ovog SP 1999 do finala domace lige 1993, pa sve do istorije sukoba i rata na KiM... evo ko voli https://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a1424822/rukomet-1999-bombardovanje-svetsko-prvenstvo-egipat-sr-jugoslavija-perunicic-skrbic-jovanovic-kokir.html Ne pratim toliko rukomet no cini mi se upravo da ovo nije nekvalitetno SP vec da je rukomet zastupljeniji nego ranije i van Evrope i da se koliko vidim igra dosta solidno, kako kazu svi igraju. To sto nema Srbije, to je stvar stanja kod nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Ma ne posmatram ja uopste sa gledista nase reprezentacije. I da smo se kvalifikovali kojim slucajem nakon onog dvomeca sa Francuzima, opet nista ne bih ocekivao od njih na prvenstvu i mislim da bi samo usledilo bolno prizemljenje. Pricam iskljucivo kroz prizmu ovih velikih reprezentacija... Hrvati dosta slabiji nego ranijih godina, nereseno sa Japancima, mucenje sa Katrom, a glupa presmesna. Francuzi su u nekom vakumu, koliko god da imaju tonu dobrih igraca oseca se odsustvo Karabatica koji je bio nosilac vise od deceniju, Spanija onako, tanko i oni za sada, nereseno sa Brazilcima i pobeda sa jednim golom protiv Poljaka koji su podmladili kompletnu reprezentaciju pre 2, 3 godine. Nemci nit smrde nit mirisu, mislim da je ova generacija dostigla vrhunac osvanjanjem onog EP 2016, za Norvezane sam vec pisao, dobra reprezentacija ali se previse oslanjaju Sagosena, sto ce ih kostati boljeg rezultata ukoliko ne promene nesto po tom pitanju, Islandjani su ranije uvek imali simpaticnu ekipu, ali ih nema vec u vrhu 10ak godina. Potom i na ovom prvenstvu, juce izgube od Svajcaraca... itd itd... Sve u svemu Danci izgledaju najbolje, mada su i oni za sada imali presmesne rivale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) Portugal igra ozbiljan rukomet. Imaju veliki fond igrača, rotiraju dosta na bekovskim pozicijama. Lijevi bek Gomes, izuzetno talentovan igrač. Edited January 22, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Izgubi Hrvatska od Argentine. Sad im četvrtfinale visi o koncu, moraju da pobede Dansku plus da Katar pobedi Argentinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Hrvatska je bas lose odigrala. Totalno bezidejno. Mislio sam da mogu lagano da prodju na individualni kvalitet i da dobiju sve osim Danske jer je grupa smesna, otvorilo im se sve za 1/4 finale. Ali realno celo prvenstvo igraju lose, nema kolektivne igre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Klasična Červarova Hrvatska danas, viđena već x puta. Solidna obrana, i improvizacija u napadu. Al opet je malo falilo da taj diletant ponovo uzme medalju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Glavni igrači su im zanemoćali, Duvnjak imao virus, Karačić povredu a Cimdrića isto nema od prvog kola. Vukli su donekle Čupić i pivot Marić ali bez spoljnih bekova pucača ne ide, sad bi i Kopljar zlata vredeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Hrvati su baš razočarali za sada, ok imaju još jednu šansu, ali jako če teško biti protiv Danaca, plus nisam siguran da će Argentina da izgubi u zadnjem meču. Ostalo je manje više očekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ma videlo se odmah od prve utakmice da nema leba od Hrvata. Jednostavno to je to od ove generacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Hrvati imaju jedinstvenu šansu da i pored očajne igre protiv gaučosa prođu dalje u meču protiv rasterećene Danske jer je Argentina prosula +7 protiv Katara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Na kraju će Hrvati da osvoje turnir 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 (edited) Ako Hrvatska pobedi, ide dalje. Ako izgubi, dalje ide Katar. A ako odigra nerešeno, dalje ide Argentina 😀 Edited January 25, 2021 by Stiletto Slovce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Trenutno Danci vode sa tri razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Kakav potop Hrvata u drugom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Neverovatno, šta se njima desilo na pauzi ja zaista ne znam, ali kao da su odustali od igre. Totalna bezvoljnost, bezidejnost, ali šta se desilo da ovako potonu je zaista misterija. Ne samo da ih neće šut, nego se prave neverovatne greške u dodavanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Odoše Danci za deset minuta na +10Sad već +12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Ovde Danci grizu kao da se oni bore za plasman i neće da stanu, a Hrvati kao da su izveli juniore. Opet da kažem, ovo je meni jako čudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Da Červar već nije najavio odlazak pomislio bih da je reč o bojkotu igrača, kako bi ga oterali, ovako... Drugo poluvreme 16:4 za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Ne znam, da su ovako igrali ceo meč pa ajde, ali da ovako padnu u drugom protiv kombinovane Danske. Kao da au drogirani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ne stižem da pratim redovno, tek sam sad vidio ovu majstoriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Sramotan nastup Hrvatske. Sramotan potez Červara koji je dao ostavku prije odlučujuće utakmice u skupini. Zaslužuje respekt za rezultate koje je ostvario s reprezentacijom, ali ako ti kao izbornik ne vjeruješ svojim igračima, šta radiš na toj klupi. A imao je priliku uzeti još jednu medalju, lakše nego ikad. Japan, Angola, Katar, Argentina, Bahrein. To su protivnici koje je trebalo svladati da bi igrao četvrtfinale SP. U QF bi igrali sa Švedima. Istina je da nam fali nekoliko bitnih prvotimaca, ali ovo su protivnici protiv kojih to ne smije biti opravdanje. Napad se ponovno svodio na improvizaciju ali nikad ovako bezidejno nismo izgledali. Al ovaj put niti obrana nije bila na nivou kao ranije. Veseli što su golmani opet imali dobar nastup. S Alilovićem smo navikli da uglavnon imamo najgoreg golmana na prvenstvu. Sad se nadat da će što prije naći izbornika i da ćemo otići na OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Egipat igra dosta dobro, ali Danska je beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts