Shunsuke Nakamura Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Loša su lijeva krila Danske. Svaki put u drugom poluvremenu su imali dosta veliki ugao, ali golman im odbrani ili promaše cijeli gol. Na toj poziciji nijesu imali vrhunskog igrača još od Andersa Eggerta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Mozete samo da zamislite koliko je dobro golman branio kada je on igrac utakmice pored igraca koji je postigao 11 golova. Alal mu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Palicka mozda jos jaca partija. Sta ti je golman u rukometu. Ne gledam rukomet cesto, ali ovo kako su Svedjani maltene izgubili +2 i loptu na minut do kraja mi deluje amaterski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Na stranu sto je ovo verovatno najneregularnije takmicenje u istoriji rukometa, ostace zapamcene i neke od najboljih golmanskih predstava, kao i nekih urnebesnih raspada i kambekova. Sve u svemu repriza finala iz 2018. Ko bi pogodio da ce se ove reprezentacije naci u finalu jedna naspram druge, ne pre turnira, nego pre pocetka polufinalnih meceva. U finalu cu naravno navijati za Svedsku, mada mi osecaj kaze da ce Spanci rutinski to resiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Zerar je protiv Srbije branio sve, protiv Svedske kad je najvise trebalo pomoci jedva sakupili 4 odbrane. Svedska zasluzeno u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 15 hours ago, Del Piero said: Palicka mozda jos jaca partija. Sta ti je golman u rukometu. Ne gledam rukomet cesto, ali ovo kako su Svedjani maltene izgubili +2 i loptu na minut do kraja mi deluje amaterski. Briljantna partija Palicke, mislim da je došlo vrijeme da Šveđani konačno odu do kraja. Danci su definitivno pogriješili s odmaranjem Hansena i Gidsela u meču protiv Francuza. Španjolskoj je ovo prilika za treće uzastopno europsko zlato ako se ne varam! Meni je nevjerojatno kako Hrvatska ima toliko medalja s velikih natjecanja kada u obzir uzmem koliko su nam golmani u prosjeku lošiji od većine drugih, i to skoro na svakom natjecanju. Prebitan je golman u rukometu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Meni je baš zanimljivo da Hrvatska ne moze da nađe barem solidnog golmana, na svim drugim pozicijama imali su igrače koji su sam vrh u rukometu ali golmani ni prosečni. Ne moze to ni jedna odbrana da nadoknadi, videlo se sinoć to i kod Francuza! Srbija ima golmane ali zato bekovi ispid proseka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Izvučeni su parovi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sledeće godine u Švedskoj i Poljskoj. Srbija igra dve utakmice u aprilu protiv pobednika dvomeča Italija-Slovenija (oni igraju u martu). Hrvatska ide na pobednika dvomeča Ukrajina-Finska. Crna Gora igra protiv pobednika dvomeča Grčka-Bosna i Hercegovina. Makedonci moraju u prvom krugu da izbace Rumune, da bi u drugom krugu za plasman igrali protiv Češke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Težak ždrijeb za Srbiju, malo mi je čudno da Slovenci nisu “nositelji”. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Najgori moguci zreb... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 2 hours ago, kriv i dužan said: Težak ždrijeb za Srbiju, malo mi je čudno da Slovenci nisu “nositelji”. Direktni učesnici SP iz Evrope su naravno domaćini (Švedska i Poljska) i prva četiri sa ovog EP. Pošto je Švedska u prva četiri, na SP direktno ide peti, Norveška. Sledećih osam su nosioci u baražu, znači od šestog do trinaestog mesta. Poljska je u prvih dvanaest, znači nosilac u baražu je i četrnaesti, tj. dva najbolja trećeplasirana tima iz preliminarnih grupa. Srbija, Mađarska, Slovenija i Belorusija imaju po dva boda, ali Srbija ima gol razliku +1, Mađarska -3, Slovenija i Belorusija po -10 i tako su još dva nosioca u baražu Srbi i Mađari, dok Slovenci i Belorusi moraju da voze dva kruga kvalifikacija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Pretpostavio sam kasnije da su na osnovu toga računali, po meni dosta bezvezan kriterij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 42 minutes ago, kriv i dužan said: Pretpostavio sam kasnije da su na osnovu toga računali, po meni dosta bezvezan kriterij. Ma kvalifikacije za rukometni SP su generalno skandalozne. Bukvalno zavisiš od žreba. Neće biti jednostavno da Srbija ode na SP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Svedi uzeli titulu golom sa sedam metara po isteku vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Pobedismo Slovence lakse nego sto smo se nadali pre meca, ali teze nego sto je izgledalo u 45. minutu kad smo vodili sa +7. OK prednost pred revans u Kragujevcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Ja se ne sećam da je Srbija nekom dala 20 golova za poluvreme Slovenci uopšte nisu boranija i ovo je više nego solidan rezultat. Još drugo poluvreme u subotu u Kragujevcu da se odigra kako treba i da ekipa nastavi da raste kroz takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 6 hours ago, Stiletto said: Ja se ne sećam da je Srbija nekom dala 20 golova za poluvreme Slovenci uopšte nisu boranija i ovo je više nego solidan rezultat. Još drugo poluvreme u subotu u Kragujevcu da se odigra kako treba i da ekipa nastavi da raste kroz takmičenja. I da se vratimo u Parizu na Olimpijske Igre....to bi bio pun pogodak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 čestitke rukometašima za plasman na SP! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Ni krive ni dužne gledaćemo Belgijance na SP, i ovo im je prvo učešće na bilo kom takmičenju. Elem, Hrvati lagano, a Crnogorci i Makedonci imaju još šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Makedonija i Crna Gora izborili plasman na SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Kakav je blesav žreb za SP to je neviđeno. Mi i Mađari smo jedine reprezentacije u trećem šeširu, što opet ne mora ništa da znači, ali može da bude jebeno, Ne razumem kriterijum po kome je Belgija u drugom, a mi u trećem šeširu, to je ono baš wtf. A mislim da smo makar od Crne Gore bolji, ako ne i od Makedonije, a i oni su u drugom šeširu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 CG ima dosta dobar tim. Na ovo poslednje EP dobili Makedoniju, Sloveniju i Hrvatsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 15 hours ago, Don Juan said: Kakav je blesav žreb za SP to je neviđeno. Mi i Mađari smo jedine reprezentacije u trećem šeširu, što opet ne mora ništa da znači, ali može da bude jebeno, Ne razumem kriterijum po kome je Belgija u drugom, a mi u trećem šeširu, to je ono baš wtf. A mislim da smo makar od Crne Gore bolji, ako ne i od Makedonije, a i oni su u drugom šeširu.... Nismo od onog prvenstva u Beogradu ostvarili neki rezultat pa nije čudo da smo u trećem šeširu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 1 hour ago, Perkos2 said: Nismo od onog prvenstva u Beogradu ostvarili neki rezultat pa nije čudo da smo u trećem šeširu. OK, ali po kojoj logici je Belgija u drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 U kvalifikacijama za EP, Srpkinje pobedile Tursku u gostima 36:30 i u subotu protiv Islanđanki u Zrenjaninu igraju za plasman na Evropsko prvenstvo. Briljirala Sanja Radosavljević sa 11 golova iz 13 šuteva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts