Azazelkg Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Statično i bezidejno u napadu, naročito kad smo imali igrača više.... I pored toga smo mogli da vodimo na poluvremenu... Prevagu, za sada, pored gore navedenog nosi Cindrić, dok je to na početku radio Jaganjac... Mislim da se ovo može okrenuti, videćemo šta nosi drugo poluvreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ne pratim ovo kao nekad, a vidim da se podigao hajp. Pa nasa bekovska linija je 2 klase ispod njihove. Ne znam cemu se nadamo. Cindric, Martinovic, Jaganjac naspram Orbovica, Kukica i Sretenovica. Necemo da se salimo. Postoje neki pozitivni znaci, ali smo realno tanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Kad smo već kod bekova kod nas nema Nenadića i Đorđića zbog povrede i korone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Imamo dobrog selektora, ali fali kvalitet igrača. Nekada je bilo obrnuto... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 6 minutes ago, Losmi17 said: Ne pratim ovo kao nekad, a vidim da se podigao hajp. Pa nasa bekovska linija je 2 klase ispod njihove. Ne znam cemu se nadamo. Cindric, Martinovic, Jaganjac naspram Orbovica, Kukica i Sretenovica. Necemo da se salimo. Postoje neki pozitivni znaci, ali smo realno tanki. Tako je, na bekovima su realno mnogo jaci. Odbrana nam uopste nije losa, ali u napadu je to ipak nivo ispod. Ima pozitivnih pomaka, krila su konacno dobila neku svrhu, igraci su motivisani i disciplinovani, ali treba jos mnogo da se radi, i uz to da se nadamo da ce iskociti neki talenat na beku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Kakve gluposti pravimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 ma bezi bre iskljucio sam se kad sam video da na 10 sekundi sa igracem vise, imamo polukontru i onu staju da odrade izmene napda-odbrana :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 3 minutes ago, Azazelkg said: Kad smo već kod bekova kod nas nema Nenadića i Đorđića zbog povrede i korone... Nema ni Duvnjaka kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Sad je lik imao čistu kontru i griješi u dodavanju, posle toga odmah gol Hrvatske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Na kraju ce verovatno razlika biti za Cindrica. Al dobro, to je jedini igrac ekstraklase u oba tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Nenadic vise nije ni zainteresovan da igra za reprezentaciju. Djordjic nikad nije isporucio ono sto se od njega ocekivalo. Ali ok, imamo sto imamo. Samo da se ne lozimo i smanjimo ocekivanja. Savez je decenijama u raspadu, para nema, deca idu na fudbal, kosarku i odbojku, pa ne moze da bude ni velikih rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 I ja ne pratim rukomet kao ranije ali čini mi se da će mali Borzas biti strašan igrač, svidja mi se njegov stav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Tanko u napadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Tačno. Cindrić je trenutno taj tas na vagi između ove dvije selekcije. Srbija ima skromnu bekovsku liniju, Kukić je tu jedini siguran izbor. Krila su dobra, golmani su ok, Marsenić je dobar pivot ali danas je kiksao sa nekim zicerima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, Betolingar Misdongard said: Tačno. Cindrić je trenutno taj tas na vagi između ove dvije selekcije. Srbija ima skromnu bekovsku liniju, Kukić je tu jedini siguran izbor. Krila su dobra, golmani su ok, Marsenić je dobar pivot ali danas je kiksao sa nekim zicerima. A jbg, morali su i njihovi vratari nesto da odbrane. One gluposti sredimom drugog poluvremena su nas kostale neke neizvesnosti, ali ja nisam nezadovoljan. Sta ocekujemo, pa Hrvati decenijama brizljivo neguju rukometnu kulturu, dok je kod nas to najgori sportski savez (gori od fudbala). Djerona je doveo u red ono sto je mogao, ali treba tu jos mnogo da se rudari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Nedovoljno kvaliteta. Trudili su se, ali ne mogu bolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Čupić je isto vječna klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Jel to Girona računa gol razliku nakon što Srbija pobjedi Francusku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Odlučilo loše zatvaranje pp i gubitak lopte u kontri kada smo imali igrača više. Inače zadovoljan sam. Bar da imamo jednog klasnog igrača. 1 minute ago, Bugl Khan said: Jel to Girona računa gol razliku nakon što Srbija pobjedi Francusku? Lagano ih dobijamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Na kraju nas rutiniraše... Fali nam kvalitet očigledno. Nemamo više ni neke šutere, a ni kreacije sem Kukića. Naravno da ne može ništa preko noći, ali ovo smo prelako izgubili od dosta oslabljene Hrvatske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Rusija dobila Norvešku! Veliko iznenađenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) 4 minutes ago, Bugl Khan said: Jel to Girona računa gol razliku nakon što Srbija pobjedi Francusku? M dobro znamo kako se dobijaju Francuzi 🙂 Al kako se dobijaju Hrvati ne znamo, jbg. P.S. Iskreno sam ocekivao poraz od 2 razlike, tako da je to otprilike to. Da nije bilo onih gluposti sredinom prvog poluvremena moglo je da bude cak i preko naseg maksimuma. Edited January 15, 2022 by Prijatelj Mitar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) 4 minutes ago, Bugl Khan said: Jel to Girona računa gol razliku nakon što Srbija pobjedi Francusku? Ne nego će da kaže, ajd da im damo loptu da daju još koji gol, kad već i sami znate da pojma nemate i da će Francuska da vas razbije... Edited January 15, 2022 by Azazelkg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Jel to Girona računa gol razliku nakon što Srbija pobjedi Francusku?Francuzi su nas već zajebali u kvalifikacijama za Olimpijske igre kad su u zadnjem kolu izgubili od Portugala taman dovoljno da nas izbace. Ništa ne treba isključiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Sa Đironom smo treća rukometna liga, bez njega četvrta. Za sad. Mora čovek da ostane bar jedan OL ciklus i da nas zaobiđu povrede da bi se možda nešto napravilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts