Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uziva, mislim da se sa svima slikao, a i kad god ga kamera prikaze, a prikazuju ga bas cesto, stalno prica sa nekom skijasicom :classic_biggrin:

I vesti o povratku :thumbup:

Posted
On 3/5/2022 at 12:58 PM, Boxy said:

@wwww je l razumes ti ovaj svajcarski nemacki?

kad prica nemacki, tu ga sve razumem, ali ovde ako razumem 5 reci :classic_biggrin:

bas tesko razumem svajcarski nemacki, fali mi dosta delova recenice koje ne mogu bas da razumem.

rekla bih da je ovde prevod ovog kratkog intervjua (bar prepoznajem delove recenica :classic_biggrin: )

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Da, Luti je nedavno rekao d bi to bilo ravno cudu da zaigra, Roger je isto rekao da nema sanse i jedino sto je najavio je LC.

• Thanks 1
Posted
On 4/11/2022 at 8:36 PM, Boxy said:

Da, Luti je nedavno rekao d bi to bilo ravno cudu da zaigra, Roger je isto rekao da nema sanse i jedino sto je najavio je LC.

Pa to se drugim rečima zove penzija.

Šta će da igra? Wim sa 42g?

Posted

Mislim da će se Federer i povući posle Vimbldona sledeće godine, to je samo moje mišljenje. Mislim da je jednom rekao da će bez najave biti povlačenje, tj. neće reći kada se povlači iz tenisa.

Pokušaće što bolje da se spremi za travu, ima rok preko godinu dana da sebe dovede u kakvo-takvo fizičko stanje, tu će uvek biti jedan od favorita. Čim se on prošle godine dovukao do QF, ne bi me čudilo da opet to ostvari, a možda mu se poklopi još koja kockica, pa ode i dalje. Naravno, ovo su optimistične prognoze, ne znam koliko će zaista da utiče na Federera ova poslednja pauza.

Posted

Da ga je ovo snaslo u 32.pa da se nadamo njegovom povratku ali u 42. :classic_rolleyes: tesko i za Feda... 

On ce u penziju da ode tiho i bez pompe kao JJ. Ima pravo covek da zavrsi karijeru na nacin na koji on to zeli 👍