Del Piero Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 jbg, ne moze Tijana svaku 40 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Ostale naše bez snage evidentno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Šteta, generalno nisu bolje ali su večeras pokazale daleko više i sve im funkcioniše gotovo savršeno - servis, gotovo idealan prijem, napad, blok, igra u polju dok kod nas ima samo želje i to je to - a to ni blizu nije dovoljno protiv ovakve Italije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Jbg.Raspali smo se u 4 setu.Jednostavno kao Turska juce.Nestalo snage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) Posprdaše se sa nama na kraju... Terzić je mogao i da odmori malo neke igračice tokom utakmica u grupi, a ne igra da sve vreme sa prvom postavom. Veliki uspeh je i ovo, ali ostaje žal jer smo igrali na domaćem terenu... Edited September 4, 2021 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Koje govno ovaj njihov trener kad na 23:9 on zove ovakav challenge. Fantastična igra Italije u bloku i u polju - nije bilo možda toliko poena iz bloka ali nismo mogli nikako da ih prođemo a i kad bi prošli one su čudesno spašavale lopte. Svaka čast Italiji ali i našim devojkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Kakve bombe servira Ivovic. Odlicno izgledamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Nisu mogle do zlata posto nedoataje Brankica baš mnogo. Ipak nastavlja se niz medalja. Videcemo ima li naslednica za Maju i Milenu uz nadu da Brankica moze barem jos koju sezonu da odigra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Falila nam je u ovom meču jako puno Tijana iz prethodnih mečeva ali nažalost ponestalo joj je snage pošto nas je gotovo sama vukla do finala, tako da u poslednja dva seta skoro ništa nije mogla da prođe. Italijanke su je potpuno zatvorile a mi sem u retkim trenucima i sem Milene jednostavno nismo imali plan B niti neku igračicu koja bi je odgovarajuće zamenila i bar malo skrenula fokus protivnica sa nje. To se jako dobro videlo u završnici meča protiv Francuske kad je Terzić morao da vrati nju i Maju u igru. Milenkovićka jednostavno nije nivo Brankice, Bjanka neprepoznatljivo loša u svim segmentima igre. Svejedno svakako veliki uspeh uz žal za propuštenom šansom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Meanwhile, muškarci protiv Poljske za sada odlično guraju iako im je ovo treća utakmica u tri dana, dok su Poljaci odmarali juče. Ivović i Podraščanin u top formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Imam jedno pitanje za malo vece poznavaoce odbojke od mene: da li se meni cini ili je zvanicni sajt CEV LS i EURO-a prejadan? I da li nesto propustam i da li postoji neki sajt gde mogu pregledno da vidim sve rezultate i statistike npr lige sampiona. ovakav slican problem ima i rukomet. Ne znam kako tacno misle da odrze korak sa najpopularnijm sportovima kad u 2021. ne mozes pregledno da vidis informacije koje te zanimaju hvala unapred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Odvratna njuska poljski trener 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 vazda bio izgubismo i ovo. cim sam video pickoustog na naslovnoj zurnala kako sere o odbojci znao sam da ne moze nista dobro da izadje Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 cestitke zensikanjama, nema sta da im se kenja, najbolje da su navijaci vise teli zlato nego oni, svakako da je njima najteze sada... bronza oi, srebro eu u mesec dana, malo lie.. idenmo dalje, sporcki poyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Mogli bi mi obični navijači da se ugledamo na obične navijace u Poljskoj kad je odbojka u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Devojkama svakako bravo, igrati tri finala EP zaredom je veliki uspeh. ❤️ Vidim da je već krenuo hejt na pojedine reprezentativke - npr. Maju i selektora na društvenim mrežama, kakav smo narod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Pošto već neko pljuje Maju moram reći da je Maja uz Tijanu i Milenu bila jedina koja je skoro tokom čitavog prvenstva bila na potrebnom nivou, uz po neki manji pad koji je razumljiv. Kaća je generalno zaslužila pozitivnu ocenu iako je bilo nekih (delova) utakmica gde se jednostavno nije videla. Bjanka i Bojana po meni pružile daleko manje od onog što su morale/trebale da bi mogli da očekujemo zlato i uglavnom je svog toga sve palo na Tijanina leđa koja se za finale em umorila (nakon fantastičnog polufinala) em je zbog toga fokus bio na nju i često je čekao i trojni blok a gotovo uvek dvojni - što se meč više bližio kraju to je bilo očekivanije da se igra na Tijanu. Naročito je Bjanka bila loša u svim segmentima igre - napad, igra u polju a naročito izrazito nesiguran prijem. Popovićke generalno OK izdanje mada su imale sjajnih momenata a i onih momenata kada im ništa nije išlo od ruke. Mirković igrala relativno malo za neku pravu ocenu ali po meni će nakon odlaska Maje u penziju to biti značajan downgrade na mestu tehničara. Sve u svemu žao mi je što nisu zlatom potvrdile da stvarno jesu najbolje u Evropi ali svakako priznanje i na ovom uspehu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 5 hours ago, Martin Mystere said: Pošto već neko pljuje Maju moram reći da je Maja uz Tijanu i Milenu bila jedina koja je skoro tokom čitavog prvenstva bila na potrebnom nivou, uz po neki manji pad koji je razumljiv. Kaća je generalno zaslužila pozitivnu ocenu iako je bilo nekih (delova) utakmica gde se jednostavno nije videla. Bjanka i Bojana po meni pružile daleko manje od onog što su morale/trebale da bi mogli da očekujemo zlato i uglavnom je svog toga sve palo na Tijanina leđa koja se za finale em umorila (nakon fantastičnog polufinala) em je zbog toga fokus bio na nju i često je čekao i trojni blok a gotovo uvek dvojni - što se meč više bližio kraju to je bilo očekivanije da se igra na Tijanu. Naročito je Bjanka bila loša u svim segmentima igre - napad, igra u polju a naročito izrazito nesiguran prijem. Popovićke generalno OK izdanje mada su imale sjajnih momenata a i onih momenata kada im ništa nije išlo od ruke. Mirković igrala relativno malo za neku pravu ocenu ali po meni će nakon odlaska Maje u penziju to biti značajan downgrade na mestu tehničara. Sve u svemu žao mi je što nisu zlatom potvrdile da stvarno jesu najbolje u Evropi ali svakako priznanje i na ovom uspehu. Super komentar. Sramotno je da se bilo šta kaže za Maju koja je godinama unazad najbolji tehničar, i uz selektora najzaslužnija za jedinstvo ove ekipe. Mnogo smo gadni kada sportisti ne ispune neka naša zamišljena očekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Jako bitna pobeda protiv Portugala - ne samo zbog pobede već i zbog činjenice da su odmoreni gotovo svi starteri i data je šansa rezervama da se razigraju i uigraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Odlična odbojka na EP, juče sam ispratio dosta mečeva a vrhunac je bio duel Francuske i Nemačke koji su Francuzi dobili posle velike borbe i odličnu rolu Ngapetha u finišu. Inače ih je nakon OI preuzeo odvratni Bernardo Rezende, ne podnosim tog lika. Nemci imaju jako talentovanu ekipu, nekoliko izuzetnih servera, a ekipu vodi čuveni Andrea Đani - fizički miks Ivana Miljkovića i Đoganija. Pogledao malo i Holanđane protiv Turaka gde je izdominirao Nimir, korektor Modene, sa valjda 34 poena ukupno. Vrlo jak turnir, a i naši momci definitivno imaju čemu da se nadaju, Ivović igra fantastično, Uroš Kovačević standardno lud igrač, a i Bata se polako vraća u formu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Vrlo je moguce da ce nam Rusi biti protivnici u osmini finala. Igraju bez Mihajlova, izgubili su od Turske 3:1, jedva dobili Holandiju u pet setova i realno je da zavrse treci tamo. Nas do polufinala cekaju dve ekipe i grupe C, treca i prva u cetvrtfinalu, bilo bi idealno kad bi Rusi zavrsili drugi. Ali daleko su oni od svog vrhunca, to je bilo OI finale pre mesec dana, itekako je igriv taj potencijalni mec protiv njih. Iz ugla polufinala drugo mesto u nasoj grupi je bolje, vodi na Italiju a ne na Francusku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Turska izgubila od Finske 3:2, pala na treće mesto i igraće sa Srbijom u osmini finala u nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Tesko da je mogao da ispadne bolji zreb za nas. Turska u osmini finala, onda Portugal/Holandija u cetvrtini i Nemacka/Italija u polufinalu. Pritom kod Italijana nema Huantorene koji se povukao i Zajceva zbog povrede. Ako budemo na nivou ocekujem finale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Lagan prvi set protiv Turske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Nisam gledao mec sa losijim prijemom kod obe ekipe. Ovi Turci verovatno ne umeju bolje, a nasi potpuno dekoncentrisani. Urosu se ne igra i tesko ga je gledati kad je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts