Romantik Posted yesterday at 03:34 PM Posted yesterday at 03:34 PM Kakva je ovo senzacija ljudi moji! Ja sam ih otpisao, a verujem i 99% ljudi koji prati odbojku, nakon onog meca sa Cesima, a oni sad imaju sansu da odrade ono sto su vaterpolisti uradili na OI. Dalek je put do toga, ali sad je sve moguce.
Nicklord Posted yesterday at 03:36 PM Posted yesterday at 03:36 PM Ja očekujem drvenu medalju (ne kažem ovo kao loše 😄 )
Stiletto Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM Inače, prva pobeda Srbije nad Brazilom od 2019.
RatzenStadt Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mogli smo i nekog lakseg izvuci kad smo vec zavrsili prvi u grupi. Mada i Iran je kroz iglene usi dosao do eliminacione faze u ubedljivo najlaksoj grupi. Istu stvar sam danas rekao kolegi na poslu kao Romantik iznad, za sada podseca na put vaterpolista sa OI. Brazil i Francuska su bili u top 3 favorita uz Italiju, ne? Japan bar u top5 favorita, a i oni su ispali. Cenim da Argentina osvaja.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iran je takođe drastično opao kvalitetom, ni blizu one Kovačeve lude ekipe Golamija, Gafura itd od pre 10 godina. Spletom okolnosti i istorijskom pobedom nad Brazilom i indirektnim guranjem Čeha u nokaut fazu, stidljivo otvaramo vrata 1/2 finalu. Što bi bio epski boost na ljute odbojkaške rane. Georgi Krecu je preozbiljan stručnjak i car. Tvrd je, metodičan i zahteva vreme. Igrači ga već kapiraju a još kad čujem da ga domaći uhlebi i foliranti poput Janića, Jerkovića i sličnih pljuckaju i olajavaju iza leđa odmah znaš da je pravi i da ga treba podržati. Inače raduje da vraćamo prijem i blok na vrlo pristojan nivo. Kujundžić-Perić šljakaju dobro, libero Negić je prijatno iznenađenje, na njih su se naslonili srednjaci Stefanović i Nedeljković, uz iskusnjare Luburu i Jovovića gradi se jedna zabavna ekipa koja treba da igra završnice turnira i u budućnosti. Čestitke i ljubav plavoj četi, živa je umrla nije!
Recommended Posts