McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znam da to vise ne mora nista da znaci, ali gledajuci utakmice iz obe grupe, cini mi se da su Spanci koji su kod nas ispali bas dobrano jaci od Grka, Italijana i Hrvata.
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao što i sam kažeš baš ništa ne mora da znači, nepisano pravilo. Koliko puta smo mi samo delovali nemoćno pa smo podizali nivo igre kroz turnir. Grci su zaista dobri, a ako Del Lungo bude ovako branio, ne piše nam se dobro. Nerealno je da odbrani 77% šuteva za poluvreme. Meni je pak mnogo draže što idemo na nešto neiskusnije i podmlađene Italijane nego na komšije. Gledao sam reprizu meča Grčka - Hrvatska, zaista je cela grupa bila ujednačena, nijanse su odlučile. Demantovaće me Mađari ako dobiju Grke, ali mislim da ćemo mi i Grci igrati finale. I po svemu prikazanom i računajući na to da imamo iskusnije timove za završnicu.
Milko Miller Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 hour ago, Oi! said: Na kraju sve kontra, Mađari izbacili Špance, a Italijani Hrvate. Zaista sam iznenađen iako su sve četiri reprezentacije na visokom nivou na prvenstvu. Povratak Fatovića nije pomogao Hrvatima. Del Lungo na golu je imao nestvarnu utakmicu. 77% procenat odbranjenih šuteva u prvom poluvremenu, ukupno 14 odbrana. Svaka čast za podmlađene Italijane. Mađari dali gol u poslednjoj sekundi i prošli na penale. Zanimljivo je da ovoga puta ne komentarišu suđenje. Odnos isključenja provit Srbije je bio 18-12 u našu korist, a protiv Španije 20-13. Očigledno je da igraju mnogo agresivnije u odbrani i da to nema veze sa suđenjem. Ispada da je mladost bio adut a ne mana. Doduse Spanci se i malo sami sebe pobedili, dok su Italijani objektivno bili bolji od Hrvata.
Oi! Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Baš tako. Malo su i potcenili Italiju, ne znam samo na osnovu čega. Btw hteo sam da uplatim 20e na Mađarsku, ne navijački naravno, nego me privukla kvota. I počne prvenstvo (u toku naše utakmice sa Holandijom) i nisam uspeo.
Bojdo Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Problem Hrvata je sto tamo gdje su najjaci su im igraci u veteranskim godinama, Bijac ulazi u 36, a njihov legendarni centarski par ima 80 godina. Pad je neminovan. Bijac im je bio nevjerovatna prevaga godinama unazad, ali vidi se pad refleksa, kao i pad igre njihovih centara. Plus im je boljka sto nemaju spolja razarace koji mogu iz daleka poteguti, pa im se igrac vise svodi na to da pokusavaju pronaci najidealniju poziciju i u zadnjoj sekundi sutirati. Kod nas se pokazalo da je Jaksic nas najkljucniji igrac, iako je Mandic vjerovatno najbolji na svijetu. Jaksic je po mnogima vjerovatno najkompletniji vaterpolosta svijeta, kako je samo ubio Madjare svojim ulascima. Brutalan igrac. Martinovic nakon kluba dokazuje i ovdje da postaje jedan od bitnih srafova. Najveci dobitak je golman Glusac, ako postane klasa, kako nagovjestava, mozemo se nadati dobrim rezultatima i u buducnosti. Edited 7 minutes ago by Bojdo
Recommended Posts