BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imam bolest kojoj je jedan od najcescih simptopa, gotovo moze da bude svakodnevno, lako umaranje, gubitak snage i glavobolje iako si imao skroz normalan dan. Out of blue... Stanje gde stajanje umesto umara vise nego da brzo hodas. Znam koliko je jebeno biti striktan sa dijetom. Evo, da priznam, u poslednjih 2 meseca nisam toliko organizovan koliko sam inace bio. Barem jdnom u 2 dana narucim neku salatu (nasao sam neku koja je decent, moze da prodje). No, to je skupa zajebancija. Jeste tesko, evo sad pricam iz moje perspektive. Zivim sam, u stambenom prostoru koje nije kompletiran, kuhinja mi je cista improvizacija (stari radno sto sluzi kao kuh ostrvo, delovi starog ormana kao radna povrsina, jedan deo tog starog ormana prosecen da se ubaci slavina).... Jebeno je. Ali sta ces, mora se, i moram da nadjem resenje, niko drugi nece da mi ga nadje. Dosta sam umanjio screen time, vratio sam se jacem citnaju knjiga, i em sam odmorniji, em RODILO se nekako dodatno vreme koje mi je neophodno. Prirotieti.... jbg, prioriteti... Internet je crna rupa nasih zivota. Ubija i nas i nase vreme, dok nismo ni svesni kud nam ode to vreme i sta nam se desilo sa glavom, telom... Knjigu uzmes, procitao si sat vremena, i to je to. Zadovoljan si. Ovo drndas nekakve gluposti tamo-vamo, odu ti 2, 2 ipo sata dok imas osecaj da si se ispunio sadrzajem od 15 minuta. Tih sat, sat i po mogu da budu kljucnu. Naravno svako ima svoj case, zivotni... dinamika, vreme... zdrv stanje...
Recommended Posts