nlavrnja Posted April 24, 2021 Share Posted April 24, 2021 Milica 7 dana - trolovanje i flejmovanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Šta mislite o jednoj temporary temi o Osaki i njenom prduljenju. Više se piše o njoj i o tome nego o svemu ostalom zajedno. Iskreno, baš krenulo da smara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Meni ne smeta sve dok se diskusija odvija na Izvan i iza turnira temi. Na RG temi zaista gusi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Jel može da batalimo priču o Fedovom povlačenju. Ako ne onda neka impromptu temporary tema na kojoj će se o tome pisati. Ako ni to onda mi radite šta hoćete ali samo da se priča izmesti sa RG teme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 To bi moglo na Fekijevu temu sto jes jes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 To su hejterski postovi, to nije za fan temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 2 hours ago, de Havilland Mosquito said: Jel može da batalimo priču o Fedovom povlačenju. Ako ne onda neka impromptu temporary tema na kojoj će se o tome pisati. Ako ni to onda mi radite šta hoćete ali samo da se priča izmesti sa RG teme. ti k'o Naomi Osaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Nisam još stigla da otvorim temu danas ali ako je nastavljeno istim tempom glasam za split na Opšte diskusije, stvarno otežava čitanje o konkretnim mečevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Kakve opšte diskuskije....Ima samo jedna mama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 3 hours ago, Boxy said: To su hejterski postovi, to nije za fan temu Zoe tj moderator je rekla da mi na ovom forumu nemamo fan teme nego samo teme o teniserima - zato ti i mozes da pljuckas po Novaku na njegovoj temi, zbog jedne tvoje pljuvacine sam otvoreno postavila pitanje moderatorima i dobila odgovor da su to teme o teniserima a ne fan teme. E sad ako Feki ima i na ovom forumu poseban tretman to je druga stvar Prema tome kao sto moze da se pljuje po Noletu na njegovoj temi mozemo i da diskutujemo Fekija na njegovoj temi. Osaka nema svoju temu koliko znam Edited June 8, 2021 by ciao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Citiraj me, nadji mi kad sam ja pljuvala po njemu u njegovoj temi na ovom forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 9 minutes ago, Boxy said: Citiraj me, nadji mi kad sam ja pljuvala po njemu u njegovoj temi na ovom forumu... mora da se zezas ? bilo koji tvoj post i vecina Mekovih na Novakovoj temi su hejterski bar isto toliko koliko postovi koji su vise diskusija o Fekiju ovde. ono ismevanje, optuzivanje za povredu na AO, price o piramidama i slicno, dosta je zezanja od strane samih Novakovih navijaca a dosta je poluskrivenih hejterskih od strane hejtera - to se vrlo lako vidi. Ajd sad jos kazi da nisi hejter ni Novaka ni Rafe, bas volis sto obojica ruse njegove rekorde i dobijaju ga na mecevima poslednjih deset godina Edited June 8, 2021 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Niste normalni, na poslu sam i imam notifikaciju za preko 30 novih odgovora na temi, nadam se da nisu svi o Federeru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, ciao said: mora da se zezas ? bilo koji tvoj post i vecina Mekovih na Novakovoj temi su hejterski bar isto toliko koliko postovi koji su vise diskusija o Fekiju ovde. ono ismevanje, optuzivanje za povredu na AO, price o piramidama i slicno, dosta je zezanja od strane samih Novakovih navijaca a dosta je poluskrivenih hejterskih od strane hejtera - to se vrlo lako vidi. Ajd sad jos kazi da nisi hejter ni Novaka ni Rafe, bas volis sto obojica ruse njegove rekorde i dobijaju ga na mecevima poslednjih deset godina Citiraj me Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Imam ime: "Fed se još nije povukao, a ka' će ne zna se" Mada mi je nakon one pauze 2016te, pa povratka malo deplasirano razmišljati o njegovom povlačenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 53+ new replies Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 Da ovako vise ne moze i da mora nesto da se menja je dovelo do pojacanja moderatorskog tima, dobrodoslica novom sapatniku @Petar 91 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 @Petar 91 dobro nam dosao 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Vidim ostala sam bez smajlica sve lajkove sam potrosila - molim modove za dodatak za izuzetni momenat - obzirom da je Makron dozvolio preko policijskog casa mozda mozemo i mi malo vise lajkova pliz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 (edited) zahvaljujem moderaciji 👍 uh ipak ne samo jedan sam uspela da stavim i ponovo nema 😪 Edited June 12, 2021 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 12, 2021 Author Share Posted June 12, 2021 Za ta pitanja su @MetalHead i @Ridji nadlezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 12 minutes ago, zoe Bg said: Za ta pitanja su @MetalHead i @Ridji nadlezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Mudrije odredjujte kome ide smajli, nemojte da ih devalviramo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 54 minutes ago, MetalHead said: Mudrije odredjujte kome ide smajli, nemojte da ih devalviramo 🙂 Znači ostat ću bez lajkova...skupa s Kronosom () Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Kad si već tu, ajd skrati ovih šest meseci.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts