Jump to content

Predlozi, pitanja, problemi

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ograničeno jeste ali na nekoliko sati, baš neki dan sam editovala post posle više od dva sata i nije mi pravilo nikakav problem. I ja koristim Chrome :smiley33:

Posted

Da, gledam u tačkice ali nakon nekog vremena samo tačkice- ne otvara mi se padajuči meni za izbor.

Sa Safari-a na I-phoneu normalno

Posted

Pa moralo bi da ti se otvori i kad istekne edit, jer i dalje imaš opcije share i report, bez obzira koliko vremena prođe. To nema veze s editom izgleda, nešto drugo ti nije u redu.

Posted

Pa da  ne otvara, nego mi treba edit , a report i share ne koristim.. Nemam pojma šta bi moglo biti.. Videću nešto da isprobavam kada budem imala vr.

Hvala , svakako

Posted
36 minutes ago, Keira said:

Da li ovde edit opcija ima ograničeno vreme ili , uglavnom ne vidim dugmence nakon par min?

Chrome koristim

Da pitamo @MetalHead sta misli u cemu je problem :classic_smile:

Vreme za editovanje je ograniceno, cini mi se na 3h, ali to nije do toga rekla bih. :smiley33:

Posted
6 minutes ago, zoe Bg said:

Da pitamo @MetalHead sta misli u cemu je problem :classic_smile:

Vreme za editovanje je ograniceno, cini mi se na 3h, ali to nije do toga rekla bih. :smiley33:

tenor.gif

Zvali ste me? 🙂

Moze da se edituje do 5h sati nakon post-ovanja... jos nesto? 🙂 

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, MetalHead said:

Moze da se edituje do 5h sati nakon post-ovanja... jos nesto? 🙂 

Ne daje joj uopste opcije za edite posle par minuta od ostavljanja posta u Chrome-u :smiley33:

Posted
7 minutes ago, Keira said:

haha Edge prezirem apsolutno a nisam neki ljubitelj ni opere. Msm sa Safaria nemam problem , do chroma je verujem.

Hvala 

Stavi Safari i na racunar 😄

Ima Edge Chromium-based sto mu gotovo dodje isto kao Chrome tako da moze da posluzi a ako bas hoces isto kao Chrome, onda uzmi Brave.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, zoe Bg said:

Ne daje joj uopste opcije za edite posle par minuta od ostavljanja posta u Chrome-u :smiley33:

2 minutes ago, Keira said:

Lap top. 

Probaču ono standardno brisanje kolačiča

Kod mene je sve ok, isto chrome, i na laptopu i na mobilnom... 

Nemoj da brises kolacice, probaj prvo incognito mod, pa se uloguj pa vidi da li ti daje. 

• Thanks 1
  • 4 weeks later...
Posted

Dešava li se i vama kad ste na nekoj temi da u dnu strane imate link na Next unread topic a kad kliknete izlazi greška i No unread items? Meni to povremeno baš zaređa.