Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 15 minutes ago, Stiletto said: 'Bem ti žreb kad će jedan od finalista biti Kajren Vilson ili Entoni MekGil (teško da će Kurt da okrene). A Roni ili Mark će sutra na Selbija, a on sa svojim "udri me do zore pa me baci lavovima" stilom igre obojici leži ko luk na puding. Da, tezak je za gledanje. Bas izbaci iz takta sa onim svojim neckanjem i setnjom oko stola non stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 1 hour ago, Stiletto said: 'Bem ti žreb kad će jedan od finalista biti Kajren Vilson ili Entoni MekGil (teško da će Kurt da okrene). A Roni ili Mark će sutra na Selbija, a on sa svojim "udri me do zore pa me baci lavovima" stilom igre obojici leži ko luk na puding. Kajren Vilson je najtalentovaniji "mladi" igrač. Prethodnih godina je stizao do polufinala/četvrtfinala (3 QF i jedno SF), mislim da je vreme i da je zaslužio da uđe i u finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) 1 hour ago, Miki28 said: Da, tezak je za gledanje. Bas izbaci iz takta sa onim svojim neckanjem i setnjom oko stola non stop Da bi igrao sa Selbijem u punoj formi moraš imati živce ko lance od sidra, a to od današnjih igrača ima samo Higins. Kao da igraš tenis protiv zida od cigli, uvek vrati lopticu a pre ili posle pogodi ćošak terena gde ne možeš da stigneš. 16 minutes ago, Jurgen said: Kajren Vilson je najtalentovaniji "mladi" igrač. Prethodnih godina je stizao do polufinala/četvrtfinala (3 QF i jedno SF), mislim da je vreme i da je zaslužio da uđe i u finale. Kajren jeste dobar, ali meni mnogo vuče na Džimi Vajta, uvek u finalu nikad pobednik. Isti šlif kao Ding Žunhui. Edited August 11, 2020 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Koliko gresaka sa obje strane u ovom frejmu, mozda i prelomni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ipak 1/2 za Ronija. Odlican snooker vcrs je prikazao. Sad da se naoruza strpljenjem za Selbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Dakle polufinala: Selbi - O'Saliven Mek Gil - Vilson... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Zamisljam finale Selby - McGill koje traje 5 dana[emoji16] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Udavi Selbi Ronija kao zmija žabu... Frejm se igrao dok je Roni imao strpljenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Od tog frejma mu je krenulo nizbrdo, do pauze nije mogao da se sastavi sa sobom. Tek posle nje je ulovio dva frejma, ali izgubiti sesiju 6:2 boli. Ako uspe da sredi glavu do sutra, biće veselo do kraja. U suprotnom, omlatiće ga Selbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Ko ce na kraju biti Novak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Mid session 11:9 Selby.. Čudan i težak meč.. U prvoj sesiji, Ronnie uz savršen long pot igrao nikad bolji safety, ali osrednja igra u polju mu nije dozvolila više od 5:3. Druga sesija (2:6) donosi gubitak kvalitetnog long pot-a, nastavak lošeg građenja break-a, i samo ga nikad bolji safety, za njegove standarde, ostavlja koliko-toliko u manjem zaostatku.. Ovo danas.. Stegnuto, frka im je, hvala plačljivku što je neshvatljivim greškama ostavio najvećeg u životu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Roni se samoubio nepotrebnom agresivnošću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Bez imalo strppljenja, ne razmislja i ovo je rezultat toga. Ako uspije uzet naredna 2 frejma pa da se i nada mada mislim da je gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) Koliko crapy snooker-a danas.. 11:13 i da pevamo! .. ne znam da li ste ispratili na početku, vraćaju deo publike u finalu! Edited August 14, 2020 by Lesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Roni da se suta u dupe od srece sto je samo 11-13. Kakva kradja 23 frejma, mozda to bude i odlucujuce ako se vcrs pojavi pravi Roni jer ovo do sada je lose. Selbi igra maestralno ali ima i on malih padova u igri. Mora i na njega uticati desavanja od danas, imao je protivnika na konopcima i vratio ga u igru. Da da, dio publike i nadam se da ce gledati Ronija tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Kakva igra živaca.. uključujući i moje! Svega je bilo u ove 3 sesije, osim jedne stvari koja je Ronnie™.. da uzme 3_4 frejma za 30-40min! Mogao bi' da se za'ebe večeras.. 🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ulete Kajren u finale kroz iglene uši... sad da vidimo protiv Šaljivdžije ili Rakete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Žao mi je McGilla, navijao sam za njega, ali onakav epski raspad obojice nisam vidio nikad u životu. Mogao je i McGill da dobije, nije imao nimalo sreće, svaku priliku je promašio bukvalno za milimetar. A sad dva velemajstora ove igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Kakva greska Ronija u ovom frejmu, poklonio Selbiju i sjebao nalet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Neverovatno koliki je smarac Selbi, al to nije najgore kod njega, ono jesu legalni, al ovi potezi pipkanja bele da sakrije kuglu su mi bas odvratni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Dosadan je do zla Boga, ali surovo efikasan i hladan kao led. Nije pao ni posle četiri izgubljena frejma u nizu. Navijam za Ronija ali ne vidim kako ovo može da dobije, posebno sa pristupom kao u posljednjem svom potezu pre pauze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Roni kao da nema zivaca da se nadjebava sa Selbijem i ovim njegovim sejftijima. Zato je i raspalio poslednji udarac u sesnu onako besno. Lomi ga Selbi taktikom prvoklasnog smaraca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Napisah ja već pre stranu-dve da Selbijeva igra leži Roniju ko luk na puding. Samo se podsetite finala SP 2014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ja razumem da ljudi ne vole Selbija, Na slican nacin na koji se ne voli Djokovic, ali srpski komentatori bi morali imati malo vise takta i profesionalnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Predao se Ronnie, a nije bila situacija ni blizu izgubljene. Opet je upao u neke svoje crne rupe, a nisam vidio baš nikakav povod tome osim što ga je smorio Selby, i njega i nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts