Prijatelj Mitar Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 (edited) 11 hours ago, Laki21 said: Bili u istom odeljenju u osnovnoj i srednjoj školi... Jel i tad prepisiv'o tudje radove kao sad muziku? 🙂 Edited May 1, 2020 by Laki21 koji lebdi 1
Drug Crni Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 @Ne sam Safeteizvanredna slika..sluacajno,ali sjajno uhvacen momenat socijalne distance i uplasenosti od nosioca morona,a moguce i korona virusa. Skinucu je da mi ostane kao jedan od podsetnika na ovo vs. 1
Green23 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 11 hours ago, Constantin said: Bizon kad je bio biznončić... Ovo mu je koliko znam rođeni burazer, koji je član ds-a
urosg3 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 22 minutes ago, Green23 said: Ovo mu je koliko znam rođeni burazer, koji je član ds-a nije, Lazar Đukanović mu je, istina, brat i član je DS ali nije na slici. Vladimir i Lazar baš ne liče. 2
Plavi Golub Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 (edited) 1 hour ago, Green23 said: Ovo mu je koliko znam rođeni burazer, koji je član ds-a Znaci po starom, jedan u "cetnike" drugi u "partizane" najs. I uvek pobede nasi. 1 hour ago, urosg3 said: nije, Lazar Đukanović mu je, istina, brat i član je DS ali nije na slici. Vladimir i Lazar baš ne liče. Sad videh tvoj post. Ali slika pojasnjava zasto smo tu kad se ne drzi do makar nekih civilzacijskih vrednosti, nego sve moze dok je love i moci. Edited May 1, 2020 by Plavi Golub 2
Constantin Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 hours ago, urosg3 said: nije, Lazar Đukanović mu je, istina, brat i član je DS ali nije na slici. Vladimir i Lazar baš ne liče. 1
Prijatelj Mitar Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 22 minutes ago, Kronostime said: A na JeNeA kuhinja i garderoba 🙂 5
Constantin Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 6 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: A na JeNeA kuhinja i garderoba 🙂 Parking ? 1 1
Kronostime Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 5 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: A na JeNeA kuhinja i garderoba 🙂 Pricuvace momci iz SuperKopa. 2
Prijatelj Mitar Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Just now, Constantin said: Parking ? Ima dovoljno mesta izmedju stadiona, pa nemojte kolega da ste tako maliciozni prema dragom komsijskom klubu 🙂 1 minute ago, Kronostime said: Pricuvace momci iz SuperKopa. Ima logike, stadion Grobara, a ovi se bave kopanjem... "Jos neko kopa" 🙂
Constantin Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Ima dovoljno mesta izmedju stadiona, pa nemojte kolega da ste tako maliciozni prema dragom komsijskom klubu 🙂 Nije to prema klubu, to je prema kolegi...da ga poDstaknem na razmišljanje.. 1
Kronostime Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 minutes ago, Constantin said: Nije to prema klubu, to je prema kolegi...da ga poDstaknem na razmišljanje.. Mislis kod kod one core prekoputa, Majkice? 1
Recommended Posts