Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 21 minutes ago, kalistenika u rutini said: ja cu se drzati price sa kineskog fejzbuka. hehe ... kineski facebook Ja idem u radnju da dopunim zalihe. Sad kad kazem suprugi, da je ovo prevencija a ne otrov kako ona prica. I jos kazem to objavio jedan ozbiljni doktor iz Francuske dr. Ciao u saradnji sa kineskim naucnicima. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Послато са G3121 помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 @CLakiSH toe to! a ja se ovih dana jos bespotrebno brinem sto sam povecao unos nikotina ne shvatajuci da sam se sve vreme preventivno lecio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: @CLakiSH toe to! a ja se ovih dana jos bespotrebno brinem sto sam povecao unos nikotina ne shvatajuci da sam se sve vreme preventivno lecio. Pa da. Napravicemo i grafikon prema istrazivanjima dr.Ciao i dr.Wechat. Cekamo i rezultate za istrazivanje manga os strane dr.Luke Bojovica koji su vise nego ohrabrujuci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 mango leci, to ti je proveren info. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 1 minute ago, kalistenika u rutini said: mango leci, to ti je proveren info. Naravno, nego sam mislio ovo istrazivanje koja sorta najucinkovitije unistava corona virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 9 minutes ago, CLakiSH said: Ja idem u radnju da dopunim zalihe. Sad kad kazem suprugi, da je ovo prevencija a ne otrov kako ona prica. I jos kazem to objavio jedan ozbiljni doktor iz Francuske dr. Ciao u saradnji sa kineskim naucnicima. Ja bio danas po zalihu cigara za narednih par dana. Naravno, dok sam uzimao cigare, razmisljam sta je ovaj prodavac sve dirao tim rukavicama i kad sam dosao kuci, operem sve kutije u sapunjavoj vodi dok su jos bile neotvorene i nepropusne (u celofanu). Sam sam sebi bio smesan jer u sustini dezinfikujem od virusa proizvod cija me konzumacija cini nekoliko puta ranjivijim od tog istog virusa kad ga ne bi konzumirao. Mind boggling... No, pridruzujem se klubu vernika u kinesku statistiku cisto radi suzbijanja anksioznosti. Mozda virus ne voli ugljenisana pluca? Mozda virus ne moze da probije sloj katrana u plucima da bi dosao do celija u koje bi se infiltrirao? 😄 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 6 minutes ago, RatzenStadt said: Ja bio danas po zalihu cigara za narednih par dana. Naravno, dok sam uzimao cigare, razmisljam sta je ovaj prodavac sve dirao tim rukavicama i kad sam dosao kuci, operem sve kutije u sapunjavoj vodi dok su jos bile neotvorene i nepropusne (u celofanu). Sam sam sebi bio smesan jer u sustini dezinfikujem od virusa proizvod cija me konzumacija cini nekoliko puta ranjivijim od tog istog virusa kad ga ne bi konzumirao. Mind boggling... No, pridruzujem se klubu vernika u kinesku statistiku cisto radi suzbijanja anksioznosti. Mozda virus ne voli ugljenisana pluca? Mozda virus ne moze da probije sloj katrana u plucima da bi dosao do celija u koje bi se infiltrirao? 😄 Svaka ti je ka u Njegosa. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Pridruzujem se braci pusacima u ovoj teskoj borbi nikotinom protiv posasti 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Ja motam cigare - bezbedan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 4 minutes ago, ZiS said: Pridruzujem se braci pusacima u ovoj teskoj borbi nikotinom protiv posasti 😁 Reci ne koroni, sprzi kutiju svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Ja motam cigare - bezbedan! Ja ne motam, ja samo trosim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 korona je smrt, pusite cigare. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Opa, znaci ima nas u prilicnom broju. I pored toga, ukupan broj zarazenih pusaca na forumu 0%. Slucajnost? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 nema slucajnosti, necemo mi pocrkati od neke bedne upale vec od raka pluca. 💪 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Rak pluca>>>> korone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 5 minutes ago, RatzenStadt said: Opa, znaci ima nas u prilicnom broju. I pored toga, ukupan broj zarazenih pusaca na forumu 0%. Slucajnost? Kao sto moja komsinica rece, ona uvek zna kad sam ustao. Cujem se daleko. 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Da odigrate dok ne zatvore kladionice... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) 46 minutes ago, mrd said: Kao sto moja komsinica rece, ona uvek zna kad sam ustao. Cujem se daleko. 🙂 Cuje se start sa VN Monaca? Edited March 31, 2020 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 2 minutes ago, RatzenStadt said: Opa, znaci ima nas u prilicnom broju. hmmm... pitam se (onako u sebi, ne obazirite se) koliko bi vas tek bilo kad bi svaki pusac bio toliko ljubazan da potpise izjavu kojom se dobrovoljno odrice prava na respirator? ako bi taj broj opao, i to drasticno, vjerojatno bi i ove mjere koje su nam blokirale i ekonomiju i normalne zivote postale izlisne, jer bi drzava imala dovoljno kapaciteta da se skrbi o onima koji svoje zdravlje ne unistavaju tako svjesno, tako rado, i tako junacki. ... sinoc vidim tipa u setnji, maska na licu, i zapaljena cigareta u ruci. na trenutak pomislih da stanem i kazem mu da se njegov imunoloski sustav ne bavi zastitom od koronavirusa vec sanacijom stete od cigareta. al vec u sljedeci mah pomislim - ma zna on to i sam, pa nije valjda neobrazovan. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Hebo vas respirator i kad razmisljate o njemu i mestu na istom...(i ja to onako za sebe na ovoj saljivoj temi...) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 @Vjekoslav brate, igramo se u ovom ogradjenom prostoru odredjenom samo za igru, pusti nas ovakve neobrazovane da se malo igramo, ne moras biti Denisov komsija Wilson. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 22 minutes ago, Vjekoslav said: hmmm... pitam se (onako u sebi, ne obazirite se) koliko bi vas tek bilo kad bi svaki pusac bio toliko ljubazan da potpise izjavu kojom se dobrovoljno odrice prava na respirator? ako bi taj broj opao, i to drasticno, vjerojatno bi i ove mjere koje su nam blokirale i ekonomiju i normalne zivote postale izlisne, jer bi drzava imala dovoljno kapaciteta da se skrbi o onima koji svoje zdravlje ne unistavaju tako svjesno, tako rado, i tako junacki. ... sinoc vidim tipa u setnji, maska na licu, i zapaljena cigareta u ruci. na trenutak pomislih da stanem i kazem mu da se njegov imunoloski sustav ne bavi zastitom od koronavirusa vec sanacijom stete od cigareta. al vec u sljedeci mah pomislim - ma zna on to i sam, pa nije valjda neobrazovan. Vjekoslave, pa moramo od necega umreti majku mu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 39 minutes ago, Vjekoslav said: hmmm... pitam se (onako u sebi, ne obazirite se) koliko bi vas tek bilo kad bi svaki pusac bio toliko ljubazan da potpise izjavu kojom se dobrovoljno odrice prava na respirator? ako bi taj broj opao, i to drasticno, vjerojatno bi i ove mjere koje su nam blokirale i ekonomiju i normalne zivote postale izlisne, jer bi drzava imala dovoljno kapaciteta da se skrbi o onima koji svoje zdravlje ne unistavaju tako svjesno, tako rado, i tako junacki. ... sinoc vidim tipa u setnji, maska na licu, i zapaljena cigareta u ruci. na trenutak pomislih da stanem i kazem mu da se njegov imunoloski sustav ne bavi zastitom od koronavirusa vec sanacijom stete od cigareta. al vec u sljedeci mah pomislim - ma zna on to i sam, pa nije valjda neobrazovan. E zbog ovoga te niko nikad ne zove na zurke. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts