Prijatelj Mitar Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 5 minutes ago, NMX said: ali znak pitanja I samo pitanje (a glupo je sto je to uopste i pitanje) je postavljeno tako tendenciozno da ispada da doticni novinar smatra da to jeste realnost. Smisao bi bio drugaciji da je napisano: "Realnost ili teorija zavere?". Red reci u recenici je prilicno jak sugestivni alat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Nista sto jedna molitva ne moze ponistiti. 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 @Clash i trazi mi slike eksplicitnog sadrzaja! Sram te bilo @Ruby Rhod (koji lebdi) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 5 minutes ago, Sunshine State said: @Clash i trazi mi slike eksplicitnog sadrzaja! Sram te bilo @Ruby Rhod (koji lebdi) A garant je počeo kao e, aj se slikaj na biciklu da vidim kakav je bajs. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 6 minutes ago, Sunshine State said: @Clash i trazi mi slike eksplicitnog sadrzaja! Sram te bilo @Ruby Rhod (koji lebdi) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 cela utakmica: highlights: https://video.twimg.com/ext_tw_video/1282291580095942659/pu/vid/640x360/tFn2MqqOBo0_44jb.mp4?tag=10 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Zbog cega reklamirate ove umobolne ljude? Ovoj treba lecenje, a ne reklama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 44 minutes ago, Laki John Terry said: Zbog cega reklamirate ove umobolne ljude? Ovoj treba lecenje, a ne reklama. Ma da bre, prodaje tu m**a za bubrege a kad je pogledas vidis da je Reptilijanac 100%. Dzaba im pokusaji manipulacije, narod ih je odavno prozreo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 1 hour ago, Laki John Terry said: Zbog cega reklamirate ove umobolne ljude? Ovoj treba lecenje, a ne reklama. ja sam godinu - dve ignorisao sve a onda morao da prihvatim kako ozbiljni i vrlo obrazovani ljudi koje znam furaju ovu deep state priču i njine iteracije, pa rek'o, da se priključim pre nego me streljaju, a oce svejedno. .... ne znam gde sam pročitao ali jesam, kako cca 30% srba misli da je koronavirus velika laž i zavera, tako da, eto. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 4 minutes ago, uini said: ne znam gde sam pročitao ali jesam, kako cca 30% srba misli da je koronavirus velika laž i zavera, tako da, eto. Pa ok, ali zasto doprinositi ludosti? Cuvaj svoje mentalno zdravlje. Ja bih se cak i sprdao, ali meni umobolni ljudi nisu smesni, ni ova ni onaj pod mac bato sto je licno ubio svojim glupostima i lecenjem vise ljudi. Prosto mi nije smesno, i nije to kritika tebi da ne shvatis pogresno. Meni je zao ovih ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 1 minute ago, Laki John Terry said: Pa ok, ali zasto doprinositi ludosti? Cuvaj svoje mentalno zdravlje. Ja bih se cak i sprdao, ali meni umobolni ljudi nisu smesni, ni ova ni onaj pod mac bato sto je licno ubio svojim glupostima i lecenjem vise ljudi. Prosto mi nije smesno, i nije to kritika tebi da ne shvatis pogresno. Meni je zao ovih ljudi. hoću da kažem kako je to sve vrlo odomaceno u populaciji trump je u poslednjih 5 godina puno radio na temu, srbi i ostali su to otpratili =činjenica je da je to sada solidan procenat ljudi, možda čak i 20-25%, koji furaju tu priču, sa mojim postom ili bez njega kao da ja sad ignorišem umobolnosti vučića i ane brnsbic - one će biti konzumirane svejedno ali po meni, bitno je da se to i zna, da se ne iznenađujemo I ne pitamo kada bude kasno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 4 minutes ago, Laki John Terry said: Pa ok, ali zasto doprinositi ludosti? Cuvaj svoje mentalno zdravlje. Ja bih se cak i sprdao, ali meni umobolni ljudi nisu smesni, ni ova ni onaj pod mac bato sto je licno ubio svojim glupostima i lecenjem vise ljudi. Prosto mi nije smesno, i nije to kritika tebi da ne shvatis pogresno. Meni je zao ovih ljudi. Sve stoji, ali je ovo ipak topik za zajebanciju. Nego me podseti gde je " pod mac bato ", njega bas malo ima a ja sam mislio da ce da hara u ovom periodu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 verovatno je kasno i verovatno će nas streljati ali eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 1 hour ago, uini said: ja sam godinu - dve ignorisao sve a onda morao da prihvatim kako ozbiljni i vrlo obrazovani ljudi koje znam furaju ovu deep state priču i njine iteracije, pa rek'o, da se priključim pre nego me streljaju, a oce svejedno. .... ne znam gde sam pročitao ali jesam, kako cca 30% srba misli da je koronavirus velika laž i zavera, tako da, eto. Odlomak iz "Independent-a" koji se u clanku referencira na Oksfordovo istrazivanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) 3 hours ago, uini said: cela utakmica: highlights: https://video.twimg.com/ext_tw_video/1282291580095942659/pu/vid/640x360/tFn2MqqOBo0_44jb.mp4?tag=10 Izvinite ali ja ga jebem ko izdrzi dva sata ovoga. Nazalost ovo je za hospitalizacije. Edited July 14, 2020 by wrecktangle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 53 minutes ago, wrecktangle said: Izvinite ali ja ga jebem ko izdrzi dva sata ovoga. Nazalost ovo je za hospitalizacije. Nisi u materiji, tebra.;) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan 1. Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Ljudi, za dve nedelje je zvanican kraj epidemije prema prešjedniku našem. Planiram da napravim malu žurku za kraj pa cu da pozovem i forumske prijatelje. Piva će biti za sve Edited July 14, 2020 by Jonathan 1. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 53 minutes ago, Clash said: Nisi u materiji, tebra.;) Jesam itekako...samo sam ovakve “prebolovao” jos od vaskrsenja ravne zemlje. Ne mERE vise pod kozu. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 28 minutes ago, Jonathan 1. said: Ljudi, za dve nedelje je zvanican kraj epidemije prema prešjedniku našem. Planiram da napravim malu žurku za kraj pa cu da pozovem i forumske prijatelje. Piva će biti za sve Zelim da zurka protekne u pozitivnoj atmosferi 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Kud nadjoste to smeće od piva, bljaks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 28 minutes ago, Barracuda said: Kud nadjoste to smeće od piva, bljaks. Kazu da brzo 'vata... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Edited July 14, 2020 by Sunshine State 6 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Negde na twiteru: Planovi za letovanje 2020: Mart: Španijo stižem ti da me zagrliš Andaluzijom April: Ako ništa drugo, kolima u Grčku pa neko ostrvo Maj: Pa dobro, Istra nema neke plaže al je makar lepo Jun: Šta ima u tim Zlatnim Pjascima i šta je Nesebar? Jul: Ma vidimo se bre u petak u Bugojnu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 3 minutes ago, Sunshine State said: Negde na twiteru: Planovi za letovanje 2020: Mart: Španijo stižem ti da me zagrliš Andaluzijom April: Ako ništa drugo, kolima u Grčku pa neko ostrvo Maj: Pa dobro, Istra nema neke plaže al je makar lepo Jun: Šta ima u tim Zlatnim Pjascima i šta je Nesebar? Jul: Ma vidimo se bre u petak u Bugojnu Od mene teško i Bugojno, užas. 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts