Koca Popovic Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Ma vidio sam . Samo da vidim da li spavate. Inace jest da je mnogo aktivan, ali mnogo mi fali.
urosg3 Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 3 hours ago, koca popovic said: Nesto sam zabrinut. Nisam skoro vidio Kronostima na ovim terenima. Da se nije ispisao odavde? I ja se zabrinuo da ga nije stiglo. Poslao mu pp pre par sati ne odgovara 😞 Dobro je dakle. @Kronostime javi se! 1
Constantin Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Dobro je dakle. [mention=118]Kronostime[/mention] javi se! Na "državnom `lebu i vodi" je...još neki dan...[emoji3061] Robijaš...[emoji848] 2 1 1
urosg3 Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 4 hours ago, Constantin said: Na "državnom `lebu i vodi" je...još neki dan... Robijaš... Druže @Kronostime javi ako treba duvana 🙂
duško matić Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Samo ga vi prozivajte, pa kad se opet klonira, vi ste krivi 😄 3
Constantin Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Druže@Kronostime javi ako treba duvana [emoji846]Možda mu nije do pušenje...[emoji3061]
DJ_Vasa Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 (edited) Danas u prodavnici: Na brzoj automatskoj kasi čovek stavlja artikle na pult i hoće da plati, ali kasa mu ne dozvoljava. Mehanički glas kaže da treba da sačeka asistenta (tako se na novogovoru kaže kasirka, kojoj su uvalili da istovremeno opslužuje i brze automatske kase i prodaju novina). Čovek joj kaže: „Treba mi dozvola, molim vas dođite”. Pod dozvolom se podrazumeva da kasirka mora da mahne karticom ukoliko neko kupuje alkohol, cigarete i slično. Čovek je stavio podosta robe na pult, kasirka ne vidi za šta mu treba dozvola i pita ga šta ima, na šta ovaj odgovara „Koronu i Vranac.” Kasirka skače maltene metar unazad, a lik kaže: „Ali mislio sam na pivo, samo sam naveo brendove”. Priča je iz treće ruke, a čuo sam je od komšije koji se tamo zatekao. Komšija se i sam instinktivno pomerio kada je čuo šta ovaj čovek kaže. Edited November 17, 2021 by DJ_Vasa 5
Milenko Puzigaca Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 E, ali ako se radi o ovima koje su učili doktor brka bradić, doktor kobić, cirkarović i slični, nije ovo za njih. Da čuvaju kontejnere, to je za takve odgovarajuća karijera.
Constantin Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 E, ali ako se radi o ovima koje su učili doktor brka bradić, doktor kobić, cirkarović i slični, nije ovo za njih. Da čuvaju kontejnere, to je za takve odgovarajuća karijera.Koji su pa ti...?
urosg3 Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Pričaju dva antivaksera...Prvi: Ja bio na testu inteligencije danas...Drugi: I?Prvi: Negativan, a nisam se vakcinisao nijednom!Drugi: Ma kenjaju, inteligencija ne postoji. 1 3
n4l1m Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 4 hours ago, urosg3 said: Pričaju dva antivaksera...Prvi: Ja bio na testu inteligencije danas...Drugi: I?Prvi: Negativan, a nisam se vakcinisao nijednom!Drugi: Ma kenjaju, inteligencija ne postoji. kae lik kupio 5 testova na koronu, 2 puta mu pokazalo da je negativan, 2 puta da je pozitivan i jednom da je trudan.. ☕
Amigo Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Sujo i Mujo razgovaraju kakve probleme imaju sa ženom kada se kasno vrate kući. Sujo kaže: "Nisi ba svjestan kakve ja probleme imam. Žena se na najmanji zvuk probudi i počne zvocat. A ja majke mi, uradim ono bas apsolutno sve. Recimo: Taksisti kažem da me ostavi par ulica prije kuće, da je zvuk auta ne probudi...Tiho otškrinem vrata od stana da ne bi slučajno zaškripala i jos ih pažljivo zatvorim da se slučajno ne zalupe. Najtiše što mogu, izujem se bos i uđem u spavaću sobu, sve na prstima, da se ništa ne čuje. Tačno znam na koje dijelove parketa ne smijem stat da sta ne zaškripi. Ali kako se krenem uvlačit u krevet, ona se probudi i počne s pitanjima: "Te zašto si pijan, te gdje si do sada?" i tako sve to tri dana slušam. Mujo odmahuje glavom: "Ne, ne bolan radiš sve pogrešno. Vidi, ja isto dođem taksijem kući, ALI kažem taksisti da zakoči tako naglo da sve gume zaškripe. Onda se glasno rastanem s njim, uđem i drmnem vratima tako da se cijela kuća trese. Dođem do sobe tako da se svaki korak DOBRO čuje i upadnem u spavaću sobu, lupim Fatu po dupetu i dreknem: "FATO! ŠTA KAŽEŠ, HOĆEMO LI MALO SEKSA?!" A ona se pravi da spava.. 😋 2 3
Recommended Posts