Clash Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 21 minutes ago, kalistenika u rutini said: ja cu se drzati price sa kineskog fejzbuka. hehe ... kineski facebook Ja idem u radnju da dopunim zalihe. Sad kad kazem suprugi, da je ovo prevencija a ne otrov kako ona prica. I jos kazem to objavio jedan ozbiljni doktor iz Francuske dr. Ciao u saradnji sa kineskim naucnicima. 1 7
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 @CLakiSH toe to! a ja se ovih dana jos bespotrebno brinem sto sam povecao unos nikotina ne shvatajuci da sam se sve vreme preventivno lecio.
Clash Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: @CLakiSH toe to! a ja se ovih dana jos bespotrebno brinem sto sam povecao unos nikotina ne shvatajuci da sam se sve vreme preventivno lecio. Pa da. Napravicemo i grafikon prema istrazivanjima dr.Ciao i dr.Wechat. Cekamo i rezultate za istrazivanje manga os strane dr.Luke Bojovica koji su vise nego ohrabrujuci. 1
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 mango leci, to ti je proveren info. 2
Clash Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 1 minute ago, kalistenika u rutini said: mango leci, to ti je proveren info. Naravno, nego sam mislio ovo istrazivanje koja sorta najucinkovitije unistava corona virus.
RatzenStadt Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 9 minutes ago, CLakiSH said: Ja idem u radnju da dopunim zalihe. Sad kad kazem suprugi, da je ovo prevencija a ne otrov kako ona prica. I jos kazem to objavio jedan ozbiljni doktor iz Francuske dr. Ciao u saradnji sa kineskim naucnicima. Ja bio danas po zalihu cigara za narednih par dana. Naravno, dok sam uzimao cigare, razmisljam sta je ovaj prodavac sve dirao tim rukavicama i kad sam dosao kuci, operem sve kutije u sapunjavoj vodi dok su jos bile neotvorene i nepropusne (u celofanu). Sam sam sebi bio smesan jer u sustini dezinfikujem od virusa proizvod cija me konzumacija cini nekoliko puta ranjivijim od tog istog virusa kad ga ne bi konzumirao. Mind boggling... No, pridruzujem se klubu vernika u kinesku statistiku cisto radi suzbijanja anksioznosti. Mozda virus ne voli ugljenisana pluca? Mozda virus ne moze da probije sloj katrana u plucima da bi dosao do celija u koje bi se infiltrirao? 😄 1 13
Clash Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 6 minutes ago, RatzenStadt said: Ja bio danas po zalihu cigara za narednih par dana. Naravno, dok sam uzimao cigare, razmisljam sta je ovaj prodavac sve dirao tim rukavicama i kad sam dosao kuci, operem sve kutije u sapunjavoj vodi dok su jos bile neotvorene i nepropusne (u celofanu). Sam sam sebi bio smesan jer u sustini dezinfikujem od virusa proizvod cija me konzumacija cini nekoliko puta ranjivijim od tog istog virusa kad ga ne bi konzumirao. Mind boggling... No, pridruzujem se klubu vernika u kinesku statistiku cisto radi suzbijanja anksioznosti. Mozda virus ne voli ugljenisana pluca? Mozda virus ne moze da probije sloj katrana u plucima da bi dosao do celija u koje bi se infiltrirao? 😄 Svaka ti je ka u Njegosa. 1 2
ZiS Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Pridruzujem se braci pusacima u ovoj teskoj borbi nikotinom protiv posasti 😁 4
Clash Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 4 minutes ago, ZiS said: Pridruzujem se braci pusacima u ovoj teskoj borbi nikotinom protiv posasti 😁 Reci ne koroni, sprzi kutiju svaki dan.
mrd Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Ja motam cigare - bezbedan! Ja ne motam, ja samo trosim. 1
RatzenStadt Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Opa, znaci ima nas u prilicnom broju. I pored toga, ukupan broj zarazenih pusaca na forumu 0%. Slucajnost? 1
kalistenika u rutini Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 nema slucajnosti, necemo mi pocrkati od neke bedne upale vec od raka pluca. 💪 1 5
mrd Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 5 minutes ago, RatzenStadt said: Opa, znaci ima nas u prilicnom broju. I pored toga, ukupan broj zarazenih pusaca na forumu 0%. Slucajnost? Kao sto moja komsinica rece, ona uvek zna kad sam ustao. Cujem se daleko. 🙂 4
Kronostime Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 (edited) 46 minutes ago, mrd said: Kao sto moja komsinica rece, ona uvek zna kad sam ustao. Cujem se daleko. 🙂 Cuje se start sa VN Monaca? Edited March 31, 2020 by Kronostime 1
Vjekoslav Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 2 minutes ago, RatzenStadt said: Opa, znaci ima nas u prilicnom broju. hmmm... pitam se (onako u sebi, ne obazirite se) koliko bi vas tek bilo kad bi svaki pusac bio toliko ljubazan da potpise izjavu kojom se dobrovoljno odrice prava na respirator? ako bi taj broj opao, i to drasticno, vjerojatno bi i ove mjere koje su nam blokirale i ekonomiju i normalne zivote postale izlisne, jer bi drzava imala dovoljno kapaciteta da se skrbi o onima koji svoje zdravlje ne unistavaju tako svjesno, tako rado, i tako junacki. ... sinoc vidim tipa u setnji, maska na licu, i zapaljena cigareta u ruci. na trenutak pomislih da stanem i kazem mu da se njegov imunoloski sustav ne bavi zastitom od koronavirusa vec sanacijom stete od cigareta. al vec u sljedeci mah pomislim - ma zna on to i sam, pa nije valjda neobrazovan. 1 4
ZiS Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Hebo vas respirator i kad razmisljate o njemu i mestu na istom...(i ja to onako za sebe na ovoj saljivoj temi...) 3
Clash Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 @Vjekoslav brate, igramo se u ovom ogradjenom prostoru odredjenom samo za igru, pusti nas ovakve neobrazovane da se malo igramo, ne moras biti Denisov komsija Wilson. 2
deez nuts. Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 22 minutes ago, Vjekoslav said: hmmm... pitam se (onako u sebi, ne obazirite se) koliko bi vas tek bilo kad bi svaki pusac bio toliko ljubazan da potpise izjavu kojom se dobrovoljno odrice prava na respirator? ako bi taj broj opao, i to drasticno, vjerojatno bi i ove mjere koje su nam blokirale i ekonomiju i normalne zivote postale izlisne, jer bi drzava imala dovoljno kapaciteta da se skrbi o onima koji svoje zdravlje ne unistavaju tako svjesno, tako rado, i tako junacki. ... sinoc vidim tipa u setnji, maska na licu, i zapaljena cigareta u ruci. na trenutak pomislih da stanem i kazem mu da se njegov imunoloski sustav ne bavi zastitom od koronavirusa vec sanacijom stete od cigareta. al vec u sljedeci mah pomislim - ma zna on to i sam, pa nije valjda neobrazovan. Vjekoslave, pa moramo od necega umreti majku mu 1
RatzenStadt Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 39 minutes ago, Vjekoslav said: hmmm... pitam se (onako u sebi, ne obazirite se) koliko bi vas tek bilo kad bi svaki pusac bio toliko ljubazan da potpise izjavu kojom se dobrovoljno odrice prava na respirator? ako bi taj broj opao, i to drasticno, vjerojatno bi i ove mjere koje su nam blokirale i ekonomiju i normalne zivote postale izlisne, jer bi drzava imala dovoljno kapaciteta da se skrbi o onima koji svoje zdravlje ne unistavaju tako svjesno, tako rado, i tako junacki. ... sinoc vidim tipa u setnji, maska na licu, i zapaljena cigareta u ruci. na trenutak pomislih da stanem i kazem mu da se njegov imunoloski sustav ne bavi zastitom od koronavirusa vec sanacijom stete od cigareta. al vec u sljedeci mah pomislim - ma zna on to i sam, pa nije valjda neobrazovan. E zbog ovoga te niko nikad ne zove na zurke. 1 7
Recommended Posts