RatzenStadt Posted June 30, 2024 Posted June 30, 2024 On 6/20/2024 at 8:10 AM, Kronostime said: Tacno. Bradu nose muskarci nesigurni u svoju muskost, i pustaju (i/ili trimiraju) bradu da bu izgledali muzevnije i sakrili svoju nesigurnost.
Selina Posted June 30, 2024 Posted June 30, 2024 On 6/25/2024 at 6:06 PM, Kronostime said: Ovaj je kuvasz poezija i muzika, najlspesi pas na svetu. A i ovchica je srculence. 1
Smrtokapa Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 Evo još malo bumerskog humora. Ili kako god da se ovo vika. Spoiler 1
RatzenStadt Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 Muka je nezamisliva... ...ili kad proverim stanje u novcaniku, ...ili kad se setim da sam samo pristojnog izgleda za 36godisnjaka, a ona 25, ...ili kad se setim da me je priroda zakinula za osecaj samopouzdanja, bukv null
Darko Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 15 hours ago, RatzenStadt said: Muka je nezamisliva... ...ili kad proverim stanje u novcaniku, ...ili kad se setim da sam samo pristojnog izgleda za 36godisnjaka, a ona 25, ...ili kad se setim da me je priroda zakinula za osecaj samopouzdanja, bukv null Brate, čini mi se da imaš neku vrstu psihološke satisfakcije kada sam sebe ponižavaš. I tako sam sebe ukopavaš.
RatzenStadt Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 2 hours ago, Darko said: Brate, čini mi se da imaš neku vrstu psihološke satisfakcije kada sam sebe ponižavaš. I tako sam sebe ukopavaš. To jeste moj kiseonik, mada bi trebalo ignorisati mojebupise nastale posle 22:00
Eddard Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 14 hours ago, Kronostime said: Spaliti bezboznike! Ili im podvaliti kao što je Burger King nedavno u Nemačkoj pravio veganske burgere sa mesom 😂.
Div Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 6 hours ago, Eddard said: veganske burgere sa mesom Ali od mesa junadi hranjenih isključivo biljnom hranom. 1
Recommended Posts