Kronostime Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 5 minutes ago, kalistenika u rutini said: danas sam posle tri nedelje poceo da radim. utisci su da se mnogo lozim na koleginicu. Posle tri nedelje u kuci ti i brkata kasirka izgleda privlacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Ja sam danas tek u 17h pogledao world of meters corona tabelu.....Dobro za mene, posto obicno pogledam cim ustanem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 11 minutes ago, Kronostime said: Posle tri nedelje u kuci ti i brkata kasirka izgleda privlacno. ovaj ... nisi svestan koliko nisi u pravu. a sto se tice koleginice, hemija tinja vec neko vreme, danas sam samo dobio potvrdu da sam u potencijalnom problemu. mislio sam da ce moja odsutnost sa posla tj distanca od doticne biti od pomoci ali sam se grdno prevario. sutra cu da krenem da joj trazim mane ... mozda to pomogne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 21 minutes ago, kalistenika u rutini said: danas sam posle tri nedelje poceo da radim. utisci su da se mnogo lozim na koleginicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 3 minutes ago, kalistenika u rutini said: ovaj ... nisi svestan koliko nisi u pravu. a sto se tice koleginice, hemija tinja vec neko vreme, danas sam samo dobio potvrdu da sam u potencijalnom problemu. mislio sam da ce moja odsutnost sa posla tj distanca od doticne biti od pomoci ali sam se grdno prevario. sutra cu da krenem da joj trazim mane ... mozda to pomogne. Ok! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 2 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: ja ne cirkam, jedino ako nije ono zajecarsko od pre tri nedelje pocelo da me sljaka. 3 minutes ago, Kronostime said: Ok! toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 25 minutes ago, kalistenika u rutini said: ovaj ... nisi svestan koliko nisi u pravu. a sto se tice koleginice, hemija tinja vec neko vreme, danas sam samo dobio potvrdu da sam u potencijalnom problemu. mislio sam da ce moja odsutnost sa posla tj distanca od doticne biti od pomoci ali sam se grdno prevario. sutra cu da krenem da joj trazim mane ... mozda to pomogne. Pokusaj sa: "da smo ti i ja carape, bili bi divan par!" Ili tako nesto, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 1 hour ago, kalistenika u rutini said: ovaj ... nisi svestan koliko nisi u pravu. a sto se tice koleginice, hemija tinja vec neko vreme, danas sam samo dobio potvrdu da sam u potencijalnom problemu. mislio sam da ce moja odsutnost sa posla tj distanca od doticne biti od pomoci ali sam se grdno prevario. sutra cu da krenem da joj trazim mane ... mozda to pomogne. Cekaj, polako sokole, mi to imamo najavu “Ljubav u doba korone “ desavanja? Ne mora na lustraciji, mozes i ovde podeliti sa kolegama forumasima kako se radnja odvija. Cisto da pomognemo nekim savetom i da damo podrsku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nova serija "Selo gori a Kalistenika se češlja" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 50 minutes ago, Klotzen said: Nova serija "Selo gori a Kalistenika se češlja" 🙂 Pre ce biti da Kalistenika gori if ju nou vat aj min 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 1 hour ago, CLakiSH said: Cekaj, polako sokole, mi to imamo najavu “Ljubav u doba korone “ desavanja? Ne mora na lustraciji, mozes i ovde podeliti sa kolegama forumasima kako se radnja odvija. Cisto da pomognemo nekim savetom i da damo podrsku. Podseti me na: 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 O, na pomolu Zumbul vol. 2. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Vi sto imate sitnu decu...kad je sledeci cas likovnog??? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nemam sitne dece al volim da crtam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) Posle ko zna koliko godina, aktivirao Meksiko i Loru na fejsu i "privatne" partije. Dogovorimo se i odigramo po 2 sata uveče... Usput naravno neka whatsapp viber grupa za tovarenje... Nije loša zaebancija u ovim uslovima. Edited April 1, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 1 hour ago, ZiS said: Vi sto imate sitnu decu...kad je sledeci cas likovnog??? Naterao si me da trazim po RTS3 7 dana unazad u potrazi za likovnim... 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Ono kad je odgovor pred tablom...Sent from 127.0.0.1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 15 hours ago, wrach said: Naterao si me da trazim po RTS3 7 dana unazad u potrazi za likovnim... 😞 RTS2, 01.04.2020. 13:50 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Sa takvim predznanjem se ide na casove 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 5 minutes ago, nlavrnja said: Sa takvim predznanjem se ide na casove 😄 Lele, sta cemo s`s ovol`ki slikari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Lele, sta cemo s`s ovol`ki slikari? Na primer... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 1 hour ago, kalistenika u rutini said: a kako drugacije ako imas trunku zdravog razuma ovo mozes nego kao zabavu da dozivis. Alek ide u 'Denda stilu' stalno..nego kako ti stojis sa koleginicom? Daj neki apdejt. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 @Honey Badger Jesi psihicki i fizicki zdrav? Ne javljas se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Just now, Sunshine State said: @Honey Badger Jesi psihicki i fizicki zdrav? Ne javljas se... Izvinjavam se, nisam znao da je bila prozivka. Bio sam dole nize, sa rukama u tijestu pa se nisam stigao javiti na vrijeme. Imamo ogromnih gubitaka u ljudstvu i nedostaju nam mnoga MTS ali racunajte na nas kao da smo u punom sastavu. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts