alcesta Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Izgleda da i francuski komentatori imaju svoje bisere 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ko ih nema. U tom smislu najbolje mi kada gledam stream bez komentarora. Samo čuješ lopticu i zvuk kretanja igrača. Izrazito me nervira ova praksa da se bivši igrači i igračice smenjuju kao komentatori,analitičari.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Quote Izrazito me nervira ova praksa da se bivši igrači i igračice smenjuju kao komentatori,analitičari.. nije to teniski izum, u svim sportovima vlada trend da bivsi igraci/ce imaju ulogu kimentatora, analiticara ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Verujem. Pošto je tenis moj omiljeni sport i jedini koji aktivno pratim ceo život ,zamorno mi je da slušam -kada smo mi igrali.. a oni sada igraju ovako... i još mnogo štošta što pričaju bez potrebe , retko ko zna kada šta treba da kaže .Uglavnom , retko su i objektivni u svojim analizama.. Zato je Pete 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Kad smo kod mama i tata, francuskinji Fioni Ferro mama Belgijanka, a tata Francuz italijanskog porekla Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 mali off , posto sam i ja dete iz mesovitog braka, pita mene jedan hrvat , jos kad sam bila tinejdzerka i objasnjavala sam mu ko mi je ko , jesam li trofazna ? trebalo mi je 5 min da shvatim sta me je pitao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 (edited) Ni ja ne razumem kakve veze to ima Inače meni je Fiona Fero Italijanka, tako sam zacrtala i tako ima da bude pa još kad je osvojila Palermo, ne znam stvarno kako da je sad prespojim Edited October 4, 2020 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Quote Ni ja ne razumem kakve veze to ima pitanje bilo zapravo sa koliko se prsta krstim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Znači ceo dan sam mogla da mozgam i ne bih dotle stigla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Fionu francuzi hajpuju kao da je francuskinja ali su ipak vise hajpovali Claru Burel Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 On 9/25/2020 at 12:59 PM, alcesta said: Simona je rekla da će pojesti čokoladu i da će joj posle biti lakše nadam se da je taj sponzor plaća dovoljno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Quote #BREAKING: January's ASB Tennis Classic in Auckland has been cancelled due to complications running the event amid the Covid-19 pandemic. https://rnz.co.nz/news/sport/427702/covid-cancels-asb-tennis-classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ja pojma imao nisam da je Sofia Kenin rodjena u Moskvi Otuda pomalo ruski naglasak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Pretpostavljam da joj prezime na ruskom više vuče na Kenjin po analogiji sa Lenjin, ali bi bilo malo nezgodno da ga mi tako izgovaramo Inače je zovu Sonja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Lenjin nije baš prezime (Uljanov!). To je on sam sebi dao. Bila je moda da si dodaš prezime-nadimak po nekom geografskom pojmu. (reka Lena u Sibiru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) Pa nije bitno je li pravo prezime, bitno je da je to nastavak za neku vrstu prisvojnog prideva, evo ako nećeš Lenjin može i Karenjin Edited October 6, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 dakle, ona je nesto oduzela Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Author Share Posted October 6, 2020 ovo joj je ruska varijanta imena: София Анна Александровна Кенин na nemackoj wikipedija stranici, na ruskoj pise ovo: София Анна (Соня) Кенин (bez prezimena po ocu). Bice da nisu uopste menjali (amerikanizovali) prezime. Kao su 1987 vec bili emigrirali u USA ali su se zbog rodjenja deteta vratitli u Moskvu da bi imali pomoc porodice oko cuvanja deteta (tako pise) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Sećam se da je njen otac radio kao taksista, tako nešto. Tu je sad i Anisimova a mislim da ima još neka mlada američka teniserka ruskog porekla, samo se ne mogu setiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Author Share Posted October 6, 2020 Bernarda Pera je Hrvatica. Varvara Lepchenko je nekog ukrajinskog porekla, ali je ona veteranka. Da li ona ili neka druga tog porekla je imala problem s meldoniumom, ali je to zataskano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Author Share Posted October 6, 2020 evo neko prodaje i Novakove maske (poput onih Tsitsipasovih) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ta ne prodaje samo masku sa Cicipasom, nego svih zivih tenisera, samo sto je jedino Cicipas kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 6, 2020 Author Share Posted October 6, 2020 verovatno, nisam proveravala, samo sto je meni ovo iskocilo na twiteru, pa reko' da postavim, mozda je neko zainteresovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Pa nije baš jeftino. Mada generalno ni druge maske s nekim logom nisu stvarno me čudi kako sponzori masovno nisu uključili maske u opremu tenisera. Evo vidim da Vajda nosi Lakost masku i valjda logo RG, nisam dobro videla izdaleka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts