wwww Posted September 9, 2020 Author Share Posted September 9, 2020 (edited) pa je li covek 🐐 ili nije? Edited September 9, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 9, 2020 Author Share Posted September 9, 2020 obecavam da vise necu da pominjem kolliko je RH dobio WCs 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 9, 2020 Author Share Posted September 9, 2020 nastavak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Malo i on preteruje, u tenisu ima dosta emocija i sigurno igraci nisu oznaceni kao kriminalci ako pokazu emocije Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Harison voli da lomi rekete (mada onomad na SO je propustio, nisam mu oprostila ) verovatno mu kaznjavanje za to smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Jao da, koliko smo navijali da ga razbije tada Pa u svakom sportu se slicne stvari kaznjavaju, ne znam sta hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Ja baš volim razbijanje reketa, treba i to umeti, nije za svakoga Ne podnosim razbijanje inventara po terenu i slično. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Kad ga iz prve uniste ili kad ga Stanimal prepolovi o butinu, genijalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Na ovom USO čini mi se da su se žene tu istakle više od muškaraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Razbijanje reketa koje ne ugrozava druge ili teren ne treba kaznjavati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Razbijanje reketa koje nije iz besa ne treba kažnjavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 9, 2020 Author Share Posted September 9, 2020 razbijanje reketa ako ne osteti teren ili povredi nekog ne treba kaznjavati. ja licno ne bih ni obicno psovanje kaznjavala (osim ako je direktno upuceno protivniku/sudijama) - sad smo kao svi fini i pohadjali becku skolu bontona. procitah jedan interesantan predlog: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Moze ako ima kameru, da mozemo da uzivamo i mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 9, 2020 Author Share Posted September 9, 2020 5 minutes ago, zoe Bg said: Moze ako ima kameru, da mozemo da uzivamo i mi ali tu mora da ima neko dugmence za "starije od 18 godina" (to je uvek argumentacija zasto se kaznjavaju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Uh..kakva poslednja stranica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 kakva PR ofanziva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 SHIT PROGRAMMING !!! Thank you @InteBNLdItalia I made only one request that is to play Tuesday to have one more day of training with what happened to me in NEW YORK and as I play an Italian you put me on Monday !! #super#BRAVO @atptour #goodjob #notfair Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Kad su uopšte Francuzi stigli u Evropu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 pa valjda su do 12.9. morali da ostanu u NY, pretpostavlja da su uhvatili prvi moguci let nazad (mada je bilo neke price da ce Francuska probati da ih vrati ranije). Pretpostavljam da je sve ovo i razlog zasto Gaske ne igra Rim. Trebalo je da igra kvalifikacije ali je, naravno, morao da odustane (doduse, posle odustajanja Tima i Zvereva trebalo je da upadne u glavni zreb (prema listi alternativa), ali pretpostavljam da se pre toga vec bio povukao). Inace, nije mi jasno zasto su Pera drzali 14 dana (ako su ostale kao morali da drze u karantinu). Kod inficiranih je bitno da dobiju 2 negativna testa tokom nekoiko dana i onda mogu "napolje". Per je prilicno rano objavio da je dobio negativan test (pre vise od 7 dana). Napravili su toliko sranje od svega toga... A sta ce tek RG da uradi... to cemo da vidimo. Zabrana da se rentiraju privatne kuce je totalno idiotska, pogotovu sto dva hotela u kojima moraju da budu smesteni nisu iskljucivo namenjena igracima. Ne verujem da ce im Serena doci, definitivno ne ako joj ne dozvole da bude u svom stanu. Pogotovu sto je dozvoljeno samo 2 ljudi u pratnji (cerka i muz i to je to - pa nije blesava!) Inace, zivo me zanima koliko je na kraju bilo ljudi u Osakinom timu koji su bili u "mehuru". Na onoj slici sinoc posle osvajanja trofeja, bilo ih je mnogo vise od 3. Serena je takodje imala muza, dete i dadilju, pored Moratoglua, s kojima je bila u direktnom kontaktu (a verovatno i nekog fizioterapeuta i mozda jos koga). A ovamo su nadali dreku sto Novak hoce vise od jednog clana tima s njim, pa su ga prozivali i povlacili po novinama poslednjih mesec i po dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Serena je već otkazala, navela neku povredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Serena je otkazala Rim, ali nije jos RG Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Ja sam na Rim i mislila, očigledno sam pogrešno razumela wwww. Kad smo kod toga: Šta im znači ovo "barrier gestures"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Ko je ovo s njom na slici? Videla sam ga s maskom za vreme meča. Inače jeste pominjala taj whitewashing, doduše ranije kad se desio, ne znam sad je li prošle godine ili pred AO. Izgleda mi kao da je AO bio pre 10 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 neki reper: https://en.wikipedia.org/wiki/Cordae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts